hej jullov

var i kyrkan idag. emma,elx,stina,emma,jossan och massa sjöng :) väldigt fint, jag och sara satt typ och rös när de sjöng "mitt lilla barn.." :') så fint!
sen gick jag på stan med sara och tessan. inte ensamma direkt, sjukt mycket folk. jobbigt mycket folk. tessan var på jakt efter julklappar men köpte sig själv en schal ;) och jag köpte mig en tröja :) och nu sitter jag här hemma och väntar på att broder-oder ska komma hem med bilen :)
sen blir det träning och ikväll får vi se, lutar åt mysis-kväll med sara :) yeey!

har hittat en dator och en mobil som jag vill ha nu :) hoppas på mycket pengar i jul ;) :D

imorgon är det de årliga julstaffeterna. den här gången med u-elit och sprint med :) ska bli kul. kanske hamnade i bästa laget, men va fan, vi är där för att ha kul! sen blir det jobb. ska jobba massa under lovet :/ lite tragiskt, men tjänar ju mer nu så :)
sen massa träning under lovet också. ska fan gå in för det nu. börja gymma, på allvar :P vill att det ska gå bra på jsm liksom :) och efter jsm - MIAMI! asså längtar sjukt mycket. disney world, krokodiler och ormar och allt :D faaan va kuuuul!

porslins gris

är så arg på min engelska lärare. hade prov idag då, shakespear. men när jag va på sm så läste de om hamlet och jag sa att jag kunde läsa ikapp det hemma men fick inte häftet för hon sa att jag inte behövde. och sen kommer det flera frågor på provet om hamlet! bra! sen sa hon att vi bara skulle plugga hennes anteckningar, som inte alls va många, och sne kommer det frågor sm hon inte ens antecknat. kärring asså, räker ju med att jag redan är dålig i engelska, nu suger jag ju verkligen! skönt att få ut sig det..

gick på stan med tessan och sara en snabbis sen :) alltid lika kul. sara underhåller oss som vanligt. denna gången i blomaffären, haha orkar inte dra det men det va kul xD

träffade my idag med. asså inte länge, bara prata liksom. men ändå skit kul. inte sett hennepå evigheter, känns nästan som jag börjar tappa den där roliga humorn och allt det där vi hade. måste återuppväcka minnen snart XD bästa humorn asså, ice age!

glädjande kväll

börjar med att pelle är med och slår världsrekord. fatta coolt asså. fan va glad jag är för hans skull :D
mer för ikväll, 25an fritt gick inte för bra men liksom what the.. inte liksom årets lopp, man går ju inte in för det så.. eller inte som vissa andra ;P haha
sen körde vi alla i nkk lagkapp, man skulle ha en grej runt benet och en fena på handen. vi ledde tills en liten tjej i mitt lag fassnar med fenan på överarmen och får inte bort den så det blir typ blodstopp. sluta med att vi fick klippa sönder fenan och sen fortsätta, men ingen visste ändå vem som vann :P haha.
sen blev dt prisutdelningar, linda blev årets kamrat, grattis ;) jag själv vann stipeniumet för den elit simmare som simmat bäst under hela året :D 1000 spänn mer där, plus kanske 800 imorgon för en annan tävling :) yeey.
det var en rolig kväll med många skratt :)
      

VÄRLDSREKORD

PELLE VAR MED I HERRARNAS FRISIMSLAG.  HANS FÖRSTA EM MEDALJ OCH HANS FÖRSTA VÄRLDSREKORD!!!!!!
image75

supersprint

 
kollade film hos chrille igår. chuck and larry och step-up. båda rekomenderar jag :) speciellt step up, älska den! sen skulle vi kolla på shrek men 5an lagga :P så det blev tv3 20 år i ngra minuter iställe men det sög :P haha.

idag har jag hunnit plugga. gjort lite inför redovisningen imorgon iaf. och snart är det supersprint, (lucia och km). imorgon fyller bror år också, 15, han börjar bli stor ;) haha.


:) :) :) :) :)

såg EM nyss. damlaget kom två :D och pelle kom vidare till final. grymt, grattis till honom :)

försov mig imorse så fick stressa till och på jobbet. skulle öppna cafeterian själv, men pappa fick hjälpa mig lite eftersom det var första gången och så mycket att göra :P haha. men det gick bra tillslut :P sen kom sara och gjorde mig sällskap efter att hon hade simmat, stackarn va ensam på träningen :P lördagsmorgonarna, märks hur motiverade sprint är ;) hahaha.
snart ska jag till chrills. tjocka godis och kolla film :)

igår va jag hos tessan i krokek, med vickan och sara också. mys. käkade god mat, kyckling och pasta. och sara utsökta sås! ;) (ngt man inte fick glömma) sen kollade vi på kärlek på menyn tror jag den hette och supersugen. tror sara hatade supersugen verkligen :P ush för lantisbussar asså. jag och sara hade tänkt att inte åka med för sen buss, men blev sista eftersom dom aldrig gick typ! sen fick jag sitta på resecentrum och vänta på pappa skit länge för min buss hade slutat gått :P haha. bra där (Y)
kärlek på menyn var förresten bra, fin :) rekomenderar den!

imorgon blir det plugg hela förmiddagen. sen blir det lucia,supersprint och allt det där på badet.
men nu ska jag gå till chrille :) hejsvejs! have a nice day!

sleepysleepy

morgonträning imorse. segt som fan att gå upp. men kom nästan i tid iaf! :P roligaste morgonpasset ever typ. bara lekte lekar och så typ. as kul. började med att vi blev uppdelade i två lag, skulle va två och två och hålla varandra i handen. sen skulle man simma ett par i taget och hämta leksaker på botten och hålla i handen hela tiden. små kul, men svårt att andas :P
sen körde vi "posten", eller va vi får kalla det. jag och sebbe skulle va brev, så då va dom också två och två men då skulle de ha mig eller sebbe mellan sig och skjutsa oss över till andra sidan under vattnet. asså jag höll på att dö xD min astma är ju inte bäst nu liksom. men riktigt kul xD
sen körde vi typ löpa i lillabassängen och så. kul start på dagen.

sen var det skola. hade bara en lektion, kemi. fick reda på att vi kanske ska ha ett liiitet till prov i kemi, fan jag trodde vi va klara med det här! allafall, satt hos SYON sen i en och en halv timme typ, med sara och linda.
syon: "ja, estetiskt? du kan välja på körsång.."
sara as garvar och kollar på mig, image72
syon:"eller nehe, vadå? har du redan körssång?"
sara: "nee det har hon inte.. men jag kan fan inte ens tänka mig eve med körsång!!!!" xD
tack sara ;)

träning snart. efter det ska jag åka med tjejerna ut till krokek. till tessan :)kul.

just det! såg nya american pie för ngra dagar sen, nere i finis. haha. blev ganska mycket skratt där, men shiet, vissa bitar var ju jävligt äckliga, typ alla spyr på varann, varnar känsliga tittare ;) haha.

have a nice day

vi ses min vän :')

kemi prov igår. avklarat,äntligen! inget mer kemi prov.
såå sköööönt :)

mådde piss igår, typ migrän och huvet bara snurra.ush, och idag mår jag inte bättre. hata att va tjej just nu asså :P hahane det är fan jobbigt. snacka om det igår med brudarna i klassen.vi måste liksom föda barn!! och lägga pengar på sjukt mycket, smink, tamponger och jävla mycket emr om inte killar behöver. va glad killar!! ;) haha

lucia idag med :)ångrar att jag åkte till lucian i skolan asså :Phade hört massa kul rykten liksom om hur det skulle vara, men så var det ju inte. fan stoffe, skulle sovit ;) haha xD luciatåget var väl fint, men inte bästa kanske, sen kommer en "överraskning"vaktis går upp på scenen, sätter sig på en stol med en sån där skit liten gitarr och spelar in the djungel!fatta katastof xD

efter skolan åkte jga och sara hem till lisas lägenhet, som varje torsdag :P hahakäka pizza och sen träning. efter träningen gick jag och linda och käka på stan, mer fetto mat.sen hem till henne :) mys. speciellt med fullgubben på spårvagnen som va där med sin familj.han la sig i vårt samtal om fest o killar och allt. kul, tills han och frun började.. ja mer går vi inte in på xD

JIMI :( berättade igår att han slutar simma. i elit iaf, han ska hålla igång typ 3 dagar i veckan i sprintgruppen. men får inte träna med honom längre. :'( känns förjävla dåligt. ville nästan börja gråta igår. först marcus.. sen jimi.. vem näst liksom?! visst, på senare dagar har vi fått sämre kontankt. men jimi betyder lika mkt ändå. det är bara för ryggen och allt, kan inte träna och musiken tar upp mycket, jag vet. men vi får hålla kontakten ändå. annars vet jag inte vad jag gör. du är ändå något speciellt. tack för minnen jimi. du är en sann vän :)

sleep all day

jag har lovat mig själv att inte göra sådär. ändå gör jag det..

slutade tidigt idag. innan lunch. så åkte hem och käka och plugga kemi. och nu blir det sova fram till träningen tror jag :) skönt. behövde inte gymma idag, nice. fick tillbaka novellen på svenskan idag förresten. jag förvänta mig ett mycket sämre resultat om vi säger så, så jag är nöjd :)
bara det går bra imorgon. hur ska jag orka sitta i 4 timmar med kemi när jag blir trött efter 20 min här hemma?

satt och kollade igenom skolkatalogen igår. asså det är ju pinsamt..!

sleep all day


gnäll


tränade förut. hade henke larsson, för vår riktiga tränare va på sumsim. image71
shiet va det finns ögontjänare asså.
idag störde jag mig som fan. kul liksom, gjorde passet helt boring.
måste bara få det ut mig.
och vissa andra. det enda dom gör är att vara jobbiga och störa liksom.
tagga ner för fan. lämna en i fred liksom..


så nu känns det bättre ;P haha.
happy again ;)
bara sjukt stressad för alla prov och inlämningar i skolan.
jobbigt jobbigt.
men är ledig imorgon från skolan som sagt, en pluggdag blir det väl.



Öppna dina trötta ögon och släpp ut det!

Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer



you dont know me at all

kemi kemi kemi kemi kemi.
försöker men blir inte så mycket gjort.
men är ledig imorgon från skolan så det blir väl en heldag med kemi boken

träning sen också. lär bli oseriöst,

eftersom tränarna är iväg på sumsim.

och jullovet, sheit va träning det lör bli då asså. skrämmande nästan


stardust

seg dag. försökte sitta med kemin, men somna och allt gick skit,
sen ringer emma och räddar mig :P
åker och träffar henne sen kommer oscar och hämtar oss för att åka ut till jossan.
lite ovant att se han framför ratten ;P haha.
sen kom lite fler och vi käka mat, köttet var gott emma ;) haha!
sen blev det film, stardust. jävligt rolig, speciellt med geten ;)
fats dålig handling, hata fantasy :P
"jag är man som älskar muus!!" xD så kul!


nu är det sumsim i göteborg också.
all lycka till till speciellt linda ;) saknar dig.
synd att jag inte är där med dig, inget riktigt mästerskap med bara småbrudarna? ;) haha
ne det går säkert jätte bra :D

imorgon blir det jäävligt mkt kemi. sen ska jag kanske träffa vickan tessa sara. :)
färga saras hår kanske? ;) lyckat!
sen blir det träning.

pratar med sarisen i tele nu :)
alltid trevligt.

imorgon kanske hon är platinablond ;) mohahaa


makes my day

simningen går inge vidare nu
tråkigt. hänger inte med grabbsen som jag brukade :P
men det kommer igen!

sitter och lägger in massa ny musik.
det händer inte för ofta asså.
fått massa ny bra musik. makes me happy'
bleeding love - leona lewis
bästa låten just nu

just det, 50cent är ikväll. coolt.
liksom ofta han är i norrköping :P

torsdaag

simningen går dåligt nu.
efter sm har jag blivit hur slapp som helst i musklerna.
orkar inget, och hänger inte med grabbarna som förr längre ;P
men det kommer!

lyssnar på massa ny bra musik. makes me happy'
bleeding love - leona lewis
bäästa låten just nu.

just det. 50 cent är nu ikväll.
liksom ofta han kommer till norrköping. coolt!


"grattis"

hemma och pluggar. börjar bli för vanligt känner jag nu.
eller jag säger väl typ att jag pluggar men får inte för mycket gjort.
trots det tror jag proven har gått bra. inte lika mycket kvar nu. sen lov!

var hemma hos john idag :) trevligt.
småfirade hans mor, med lite fika.
sen åkte vi till toll :)
tror de hade målat om huset ;) hahah

igår slog jag rekord i och prata tele. eller jag tror det iaf.
jag är inte för duktig på det, men blev 2 timmar. bra eve (Y) utvecklas ;)

jag är glad. fick massa ny bra musik från faxe nyss! fett bra,
ännu gladare. tack tjejen!

"tänk om shrek inte skulle vara grön. utan typ... lysande rosa!"

dom gladaste tjejerna ever

för bra för att vara sann
image70



pluggpluggpluggplugg

vart nyss klar med min svenska inlämning då. finished. kaputt!
imorgon blir det svenska skrivning också och på onsdag natur och idrottsprov.
och torsdag är det specidrottsprov.
nästan vecka kommer det frukade slutprovet i kemi. sheet panik!

försov mig imorse.
jag drömde att de var lördag, så när klockan ringde stängde jag av den.
och så höll den på och ringa var 4e minut i 40 min typ, liksom halvt sov
sen kom mamma in och väckte mig.
då fick jag kuta till bussen xD bra start på dagen.

image69

ISABEL IS THE BEST! <3

23 dagar

idag har jag läst ut boken som ska vara klar på tisdag! jag är så bra, yeyee
snart kommer chrille och hämtar mig så ska vi åka och gymma :) och sen simma.
sen när jag kommer hem blir det ännu mer plugg! jag har vart så duktig i helgen

john har köpt ny data också, så snart blir det en tur hem till gunnarssons och kolla läget :)

haha xD mamma sa bästa kommentaren när hon kom hem från jobbet idag:
"oj va brun du är eve. har du tagit sån där sol-utan-brun!?"
hihi mamma är rolig :)

24 dagar kvar

1 december. första riktiga vinterdagen typ.

hunnit med bra mycket bra saker dne här helgen :P en julklapp till pappa klar,
sen shoppa jag lite till mig själv :D en skjorta, en kofta, schal, 2 knästrumpor, 7 örhängen, brun-utan-sol..
och jag har pluggat som en galning! och gjorde jätte god mat nyss :) mm livet leker ;) haha.

snart ska jag se troja. hade den förut men hann inte se den innan jolle tog med den hem till hans place..
så det blir att se den med sebbe ikväll :) tjockis kväll ikväll med, orkar verkligen inget annat.. :)
och bara för jag är så lat den här helgen, och aldrig åkte till krokek så har jag inte sett hur mina flickor vart i håret än.
för er som vill veta, sara är blondare än vanligt ;) och viktoria mörkare med LUGG!! :P
ni är säkert lika snygga som vanligt flickor, snyggast!

träffa karin snart med hoppas jag :) liksom innan årets slut,
ett karin-eve slut på året liksom.. :) älskar dig <3

och bellut ska jag allt bjuda hem till vackra norrköping :)
whenever you want babe :) äkta vänskap!

RSS 2.0