Borde kalla det vinter

Jag chockade mig själv imorse! Jag cyklade till morgonträningen. Det var minusgrader, det var verkligen vinter!!: Is och frusna löv hela vägen. Gick därför inte speciellt fort men jag tog mig dit alla fall. Snorkallt verkligen!
Väldigt skönt pass.
Efter träningen åkte jag till HC och träffade mor och handlade underkläder och gick till banken. Så nu är jag rik! :)

Sitter hemma i sängen just nu. Väldigt frestande att bara lägga mig ner och somna, men jag borde städa och packa. Om ett tag ska jag dra mig iväg till badet också för att få skjuts till eurobowl. En timmes bowling, sen träning.

Nej, om jag skyndar mig på och städa kan jag hinna power-napa i  några minuter!
Hejsvej din gej.. (otroligt bra rim där kände jag)

Hellström

på tv idag. 1an om en kvart :) Chrills förvarnade mig men jag kommer säkert glömma se det vilket fall, som vanligt när Chrills påminner mig om ngt jag måste se x)

Sitter och bokar biljett till Göteborg nu, avresa på torsdag 10,25. 5 timmars bussresa så ni får gärna ringa och underhålla mig som sagt!

Lovet är skönt. Gör inte mycket om dagarna, inte så att jag orkar heller för den delen. Idag blev det en solis med mami, sen träffade jag Christin och Marghareta på stan. Hittade lite grejs till Christin och hennes Skottlandresa :)
Sen var det träning som inte gick för bra, jävla hals som sagt. Men det är på bättringsvägen så jag ska va glad för det!
Annars har et inte hänt så mycket mer idag. Mina dagar är sköna..

Imorgon blir det morgonträning med u-elit för min del. Sen tänkte jag gå förbi banken och sätta in mina pengar på kortet, onödigt att ha dem kontant, de tar bara slut då! Sen blir det bowling med elitarna. Ser faktiskt inte fram emot det, men jag ska göra det bästa av situationen, det blir trots allt vad man gör det till :)

Nu ska jag nog borsta tänderna, lägga mig i sängen och prata bort hela kvällen med älsklingen :)
So long!

Come away with me



Träffade den här fisen idag, trevligt! Inte setts på evigheter känns det som.
Misstänker att det är hon som smittat ner mig.. ;)

Sitter här i min mjuka säng och lyssnar på lugn bra musik och bara drömmer mig bort. Coldplay, Norah Jones, Hellström är bara några exempel. Tankar dras förstås till dig, till oss :) I'm a happy girl.

Swallowed in the sea

Ny dag, ny vecka, nytt lov. Höstlov :)
Det är konstigt men jag börjar gilla hösten bara mer och mer.

Coldplay är mina nya idoler just nu!

Igår blev det bara en soffarliggardag för min del, ett försök att bli frisk. Åkte ner till badet för att prata med Håna och Micke(som inte hade tid), så det blev ingen träning.
Imorse blev det inte heller någon. Halsen dödar mig. Men det positiva är att jag inte är så hängig längre, känner mig rätt kry bara att halsen är minus.
Mor ringde nyss och ville att jag skull följa med henne ner till stan innan min träning, försök till träning alla fall. Hon ska nog försöka hitta lite finkläder till "festerna" som är på ingång, och då vill hon förstås ha hjälp av mig :) Känns bra att folk vill shoppa med mig, jag är ju inte värsta modefantasten känner jag :P haha

Tycker förövrigt folk börjar lägga ner sina bloggar lite för mycket nu. Eller inte uppdaterar dom som dom brukar, kom igen, vad ska jag annars läsa när jag går in på internet!? :)

Sitter och pratar lite med Christin nu. Hon som förövrigt sviker Sverige och drar sig till Skottland för att leva ett jobb-liv därborta. Men jag önskar dig det bästa :) (kanske inte,att du inte får jobb så du flyttar tillbaka till vår kära stad och får istället ett superjobb här!haha). Nej nu ska jag inte vara dum, hon är verkligen värd det bästa! :) Krya på dig btw, shiet verkligen alla är sjuka nu!

Nu har jag inte så mycket mer på hjärtat. Ska ta och fixa mitt hår lite och sen träffa mor.
Have a beautiful HÖSTday!

E loves D

Välkommen vintertid

Två inlägg på en kväll, otroligt!
Bara för att jag var borta i några dagar ;)

Kvällen blev som väntad. Ensam hemma i huset. Lagade mig god mat, riktigt lyckad faktiskt! Sen tänkte jag gotta mig med glass och popcorn till Guldkompassen, det blev inget. Låg i soffan och kollade lite stjärnor på is och glodde runt på internet. Okej, det vart glass men bara lite, det var inte så gott, vilket betyder att jag är sjuk! haha
Ligger under mitt stora täcke nu och ska snart somna, men först blir det en godnatt-pling till älskpäsken :)

Imorgon ska jag försöka bli frisk. Dricka mycket te och äta mycket halstabletter. Och plugga så jag får mycket gjort för veckan :)
Förresten blir det en timme extra att sova inatt, inget man tackar nej till. Hej vinter, hej vintertid!

Hey Evelina,
har du kvar din röda ros på ditt vänstra skulderblad?

Lördag kväll

Back to bloggen! Har inte uppdaterat här på några dagar nu, bara för jag haft så mycket bra saker för mig :)!

I onsdags kväll for jag och pappa till resecentrum och hämtade upp älsklingen i den mörka höst kylan. Egentligen gillar jag inte höst och kyla, men tillsammans med pojkvännen är det bara mysigt :) Han åkte dock hem idag vid 4, buuu! Så nu sitter jag här, ensam i höst mörkret.
M&P och Sebbe är på sum-sim i jönköping hela helgen. GRATTIS till lillebror som gickk vidare på 1500. Tyvärr gjorde han nåt med foten nu under loppet, helt uppsvullen, så får se hur om han kan fortsätta "/

Min hals är verkligen helt bajs nu. Trodde jag hade fått på mig en liten förkylning i veckan bara men nu är det desto värre, mår inte alls bra. När Deniz var här mådde jag okej, men nu är det inte bra alls! Du får mig att må bra gubben <3
Chrills ringde nyss, trevligt att höra från honom igen :) Men min hals tvingar mig att sitta hemma ikväll...

LOV NU :)


Something about you

Det är verkligen höst nu. Nästan alla löven har fallit till marken och det är grått och regn varje dag.
Höst, snart kommer kalla men ändå mysiga vintern.

Kom till skolan idag vid fem över 10. Gick hem kvart över 10. Stressad morgon för bytet av bussen och sen har jag knappt någon lektion när jag kommer fram. Vad är meningen med skolan?! Åkte tillbaka vid 2 och hade ännu en onödig lektion: etik&livsfrågor. Dagens lektion var hhelt klart onödig, bara satt där och glodde.
En riktigt onödig skoldag.

Imorgon blir det morgonträning, projekt och sen en lektion. Skönt, ska försöka hinna växla mina dollar jag har kvar från miami imorgon med. Oh saknar värmen, hade inte vart fel att åka dit nu, om man räknar bort fetto-maten.

Nu ringer älsklingen, så fuck this och hej älskling :D

Jag vaknade en morgon

Från en dröm jag hade..
Vaknade med ett leende på läpparna, vände mig om för att krama dig, men du låg inte där.
Drömmar kan vara så verkliga.
Men på onsdag blir drömmen verklighet :) <3

Du och jag ärlikamed ett

Igår var det fredag den 17e oktober, vilket betyder 5 månader för mig och Deniz :) You make me so happy


Gårdagen var inte den bästa. Började med att försöka ta sig ur sängen och dra sig iväg till morgonträningen men träningsvärken var obeskrivlig och kom nästan inte upp ur sängen. Därför gick träningen som den gick..
Historiaprov det första i skolan, not good. Sen lite småpluggande och lekande med Saris och Victoria fram till studiebesöket på St:Olai kyrka. Samtalsämne: döden. Javisst, lika hemskt som det låter! I ett av rummen fick vi sitta i en halvcirkel runt en kista och "prästen" snackade om döden, lyckades hålla tårarna inne. Fick tända ljus, hade bara två personer i huvudet, vila i frid <3
För att göra det lite trevligare på slutet fick vi höra på "circle of life", och där hade jag bara en sak i huvudet som fick mig att le :) Precis, Deniz :)

Träning,syra.
Efter det blev det middag med Christin, Linda, Susanna och Sara. Mysfaktor. Blev kungsgatans Akropolis. Dyrt(för oss som inte har ngn inkomst) och inte speciellt gott. Men dte var trevligt alla fall. Christin, som förövrigt drar sig iväg för att leva i Skottlandi november(ja landet med kilt och säckpipor!), fick fina fina presenter som jag tror hon vart mycket nöjd över :)
Sen var det bara hem och somna tidigt. Och nu känner jag mig väldigt utvilad, skönt:)
Ska dra in till stan om några minuter med mor och lillebror. 

 Inget mer på hjärtat just.
På onsdag kommer Deniz hit och veckan efter är det höstlov - välbehövligt.
Längtar :) <3

"Om du inte har planerat inför framtiden så skyll dig själv!"

Igår hade jag det fruktade svenska, np talet. Alltså jag skojar inte när jag säger att jag skakade innan jag gick in i klassrummet. Hemskt! Men jag mådde så bra efteråt, som om jag har haft någon som suttit på mina axlar den senaste veckan och kändes som jag svävade. Okej, ska inte överdriva men det var mycket lättande!
På tal om skola, har så himla mycket just nu. Hoppat över två träningpass den här veckan bara för att sitta hemma och plugga. Och då har jag fått mycket gjort! I helgen ska jag få mycket gjort också hade jag tänkt, min plan är att liga steget före haha

Som sagt, känns nästan som allt snurrar runt skolan nu. Enda gången jag riktigt kan koppla bort skolan är under träningspassen och mina samtal med Deniz(vissa stunder när jag inte tar upp skolan xD ). Guldvärt <3

Ikväll har jag tagit tag i mitt pluggande som sagt. Ska nog ta en paus och städa mitt ostädade rum kanske.
Måste även ta mig i kragen och hitta en vinterjacka känner jag, vintern är på väg!
Måste också hitta en balklänning, börjar oroa mig lite smått faktiskt. Hoppas jagg hittar en fin som man inte sticker ut så mycket i, liksom jag i klänning, no way! Men det är ju bal och student så va fan :P

Imorgon blir det lite firande för Christins 19årsdag. Blir middag med tjejerna :)
Grattis till Lina som blir 19 idag btw :)

En bild säger mer än tusen ord


Happy faces

Du gör mig lyckligast!


Tävling för fullt hela helgen då. Ingen annan stans än i Motala, och denna gången lyckades desämre än vanligt, eller otur hade de väl kanske man ska säga. Var nära på att inte bli tävling på söndagen pga vatten som rann ner i källaren, vid ventilationen så det inte blev ngn luft i simhallen och skitvarmt! Plus brandlarmet vid maten. Ackack, men vi tog oss igenom hela helgen alla fall.
Inga lysande simningar men fick med mig några priser alla fall. Mycket sämre än förra året men what ever.

Helvetes vecka i skolan nu. Onsdag är nationella provet, muntliga! Plus typ 20tusen saker till....

Pratar med älsklingen nu. Lovley! Saknar dig såååå!
Fick jag en önskan nu skulle det vara att somna brevid dig inatt.
Alltid vi två :)

Jag vaknade en morgon från en dröm jag hade

tack för du förgyllde min morgon igår <3

Hittade mina svarta stövlar i förrådet nyss. Blir att inviga dom för  hösten 08 nån gång :) Förövrigt åker jag iväg till Motala imorgonbitti. Tävling såklart. Är inte allt för tävlingssugen, har bara skolarbete i huvudet just nu(sjukt mycket alltså!). Men ska tänka på en sak i taget, just nu: plugg, imorgon: tävling.
Har hunnit med fett mycket ikväll: plugg, städat mitt rum(var verkligen kläder överallt, och då menar jag överallt), packat tävlingsväskan. Goodi for me. Därför gottar jag mig med ett litet varmt bad nu, sen singing bee!

Just det! Höll på att glömma att berätta om gårdagskvällen! Började med Poseidon, grekiskt, efter träningen. Sen gick vi till waynes(eller hur det stavas) och sen köa in till skandia teatern. ÖZZ, SORAN, MÅNS & BJÖRN förgyllde min kväll. Bara att se dom på scenen, när Björn började posera fick mig att asgarva. Efter 5 minuter med Özz fick jag skrattanfall och tårarna rann som aldrig förr. En oförglömlig kväll. Och ni som intevar med: ni missade verkligen något! Det var verkligen värt pengarna! Går inte beskriva alltså..

Imorgon blir John 18 år bytheway :) Congrats till dig!

Längtar till nästa vecka. Då typ hälften i skolan är ur vägen, men mer till helgen då min "loverboy" kommer ;) Saknar dig gubben, D <3:)

När alla clownerna har gått från jobbet

så vislar fåglarna i träden "det finns ingen poäng i och va fri längre"

Riktigt skön morgon. Snozade om i en kvart och sen somnade jag om i ungefär 20 minuter till, tills jag studsade ur sängen för jag upptäckte att en av mina vackraste och underbaraste ägodelar var borta. Men sån tur hade den bara ramlat ner på bordet och jag kände mig lugn och utvilad. Goodmorning!

Slappisdag i skolan, och slappisklädsel (=chinos). M, me love chinos :D Som jag upptäckte att Sanna också tyckte idag ;) Blir att sälja fracken till henne på fredag btw. Skönt att slippa ha den hängande i garderoben som jag förövrigt borde rensa. Hittar ingenting där längre, så jag tar bara det översta som ligger där liksom. Ingen variation.
På tal om kläder, testade nyss acne jeansen dad köpte åt mig, men såklart är jag för liten! Det är inget ovanligt..

Imorgon är det studiedag men fullt upp hela dagen verkligen. Kvällen blir bästa då det blir tjockismat och sen BJÖRN GUSTAVSSON med folket :) (dock inte bara björn utan tre till men det är ju han somär showen!).
"Jag kysstes för första gången när jag 21, jaja, men nu står jag här ett år senare och har till och med knullat tjejer i röven! Peace!"

Och helgen består av tävling, Lithocup i motala. Ser inte riktigt fram emot det, känner att jag egentligen borde sitta hemma bänkad framför skolbäckerna, men nej den tanken ska ändras!

Och bara för att typ alla färgar håret och blir brunetter nu så lägger jag upp en bild på moi när jag va brunett, enjoy!





Du är något speciellt

(Lägg märke till filmklippen som är med,så fint!)

 

Jag längtar efter julen.
Jag längtar efter dig.
Allt till dig, älskade Deniz <3

your body is wonderland

En ständig fråga som kommer upp till oss simmare är vad vi tänker på när vi ligger där i bassängen och simmar fram och tillbaka, fram och tillbaka, i typ två timmar.
Oftast ligger man och tänker/smånynnar på en dålig, uttjattad rix fm låt. Och det är oftast väldigt irriterande och man får aldrig bort låten från huvudet. Men idag var det något helt annat. När jag låg och simmade ryggsim fick jag syn på en gravid kvinna som stod på bassängkanten med sitt barn bredvid sig. Då åkte de irriterande låtarna bort och jag började tänka på hur jag skulle se ut när jag blir gravid. Det blev många roliga bilder i huvudet och det resulterade i ett riktigt roligt simpass xD Sedan fick jag syn på Linda och tänkte på hur hon skulle se ut gravid. Ack ack, alla dessa roliga bilder jag fick upp!
Jag kom alla fall fram till att jag skulle se ut som en knubbing pingvin tror jag. Tjock, men liten!


Vad vore jag utan dig, Deniz Hekmati?
(438 guess ;D )
Ensamma starka, tillsammans oslagbara.

Ett gott skratt förlänger livet

Skrattar ni inte åt den här, då vet jag inte vad som är fel xD
Chrills satt och skrattade så han grät floder igår alltså, jag skojar inte!

Klagomål

Vill bara börja med att förklara en sak för er. Jag bloggar för att få ut mina tankar, mina känslor och vad som händer i mitt liv. Lätta lite på hjärtat och dela med mig av mina upplevelser och erfarenheter. Är det någon som är emot detta, bry er inte om att läsa då!
Och ett stort tack till mina trogna läsare :)

Sitter nu i Lina-pindas lägenhet och väntar in Arvid, Markus och Chrills. Blir heta räckor och lite gitarrspelande misstänker jag. Mys :)
Imorgon är det som sagt kanelbullensdag och vad passar bättre än att åka ut till krokek för lite bakande :)
Sen kommer min saknade pojkvän till stan! yeey



Trött på människor som klagar på en för en sak sen gör exakt samma sak själv. Har inte gjort det en gång utan flertalet inom bara några dagar. Behandla folk som du själv vill bli behandlad!

Riktiga vänner stannar förevigt

      
    




Grådakvarna och SKIT

Allas älskade ämne Etik&livsfrågor drog denna dag iväg till Konstmuseet. Efter besöket kom jag fram till att lätförtjänta pengar det får man genom att vara konstnär. Smygfota grannarna och sätta upp bilderna på en vägg, hänga en sten i taket med en fjäder så den studsar i samma takt som din vilopuls, sätta glas runt stenar, ha en gps på sig i 2 år och gör en film utav den.. Simpelt men du blir rik!

Kände mig vuxen idag, alla fall till en början. Med Tessan med mig begav vi oss till banken för att fixa med våra kontokort. Kassörskan fick mig att känna mig som en av de trögare personerna. Men kunden i kassan intill vände på det hela när kassa-killen frågade henne om "tilltalsnamn". Hon stog där som ett frågetecken och förstod verkligen ingenting xD

Träffade på den otrevligaste biblotikarien i hela mitt liv idag. Det är något speciellt med biblotikarier alltså, speciellt kvinnor. Kommer fram till kassan och frågar snällt om hjälp om vart vi kan hitta böcker om kostlära. Med en bitch-blick svarade hon, med bitch-röst med till råga på allt(!), att vi skulle ta reda på det själva. Det är ju hennes jobb att hjälpa oss!
Efter mycket om och men fick vi tillslut hjälp av en snäll farbror till biblotikarie. Han var desto trevligare och gav mig tillochmed böckerna i handen. Dagens ros till dig! Dagens ris till bitch-biblotikarien!

Farmor bor hos oss nu förresten. Trevligt, har inte träffat henne på flera år :)
Imorgon blir det bowling med Chrills och folket. På lördag är det kanelbullens dag så det blir avfärd till Krokek för att baka lite bullar. Sen på eftermiddagen kommer min saknade Deniz hit :) Vad vore jag utan dig? <3

.. Och jag står fast vid det!

Do you remember?

    Kommer ihåg första gången jag såg dig. Jag och en vän, tror det var Deniese, satt och spanade in dig där du simmade in/badade av på nån tävling. Hon sa att hon tyckte du var jättesnygg och därför försökte jag intala mig att jag tyckte motsatsen. (Vi hade verkligen inte samma smak när det gällde killar).
    Något år senare stod jag precis bredvid dig. Det var första gången jag hörde dig säga 'hej'. Men det var inte till mig. Du lade inte märke till mig då. Utan du hälsade på min vän som jag gick tillsammans med. Exakt samma sak hände sommaren 2006. I Landskrona. Det låter helt stört men jag minns att jag blev glad bara av att höra dig säga hej, inte ens när det var till mig! När vi hade lämnat bänken där du satt och var utom synhåll började jag ställa massor med frågor om dig. Jag ville veta allt om dig!
    Då kunde jag aldrig ana att jag ett år senare skulle få en sån bra kontakt med dig att vi typ hördes varje dag. Sen kom det till real life och den blyga-eve blev blygare än någonsin tidigare. Det resulterade i att du följde med mig och mina vänner till Håkan konserten i Göteborg några veckor senare. Do you remember when we first met? I sure do,  It was some time in early september..  
    Vintern närmade sig.
Tog mod till mig på sm och kom till ditt hotellrum. Soduko och julsånger, behöver jag säga mer? Någon gång där vid början av vintern var även world cup. Umgicks nästan hela den dagen med dig. Kommer ihåg att Victor kom fram och frågade Linda om hon var "Heckens tjej". Och hon såg ut som ett frågetecken. Pinsamt. Minns även att vi sprang runt i alla stockholms H&Maffärer för Linda skulle hitta den där mössan som ändå var slut. Och du klagade jättemycket på hur ont du hade i dina fötter.
Efter det ljög du för mig och sa att du bokat biljett hem till mig en helg. Vilket du inte hade utan var tvungen att säga det för att få komma. Sen bokade du tillslut biljetten och kom hit. Då kom den riktigt nervösa och blyga Eve fram och det resulterade i en katastrof helg. Det var där allt tog slut..
    Trodde du ja! Jag kunde aldrig få ur dig ur mina tankar. Du fanns ständigt där och ju mer tiden gick ju mer pratade jag om dig för andra. Ingenting fick mig att få dig ur mina tankar. Då tog jag upp kontakten igen. Ullberg kom och jag vart fortfarande lika blyg. Minns att Victor kom fram till mig när jag stod och laddade inför ett lopp och frågade: "Är inte du Henkes flickvän?" Dum som jag var svarade jag "Henke? Ehh nae det tror jag inte. Känner Deniz men ingen Henke..?" haha. Du gav mig 'smådissar' och jag var så arg på mig själv efter den helgen. Då tog jag mod till mig och bjöd in mig själv hem till dig. Vilket resulterade i den bästa helgen i mitt liv! Jag glömmer aldrig den känslan. Och de orden jag sa till dig den kvällen, när vi låg i sängen intill varandra, den 17e maj och pratade ut, jag menade vart enda ord :) Känslan jag hade i magen på vägen hem i bussen, berättade för Linda och det första hon sa var: "Eve, du har blivit kär på riktigt!"
       Jag kunde inte ens tänka tanken när jag satt där på bassängkanten, med Deniese bredvid mig, att det skulle bli du&jag några år senare.
I wanna grow old with you. I wanna die lying in your arms. I wanna grow old with you..


RSS 2.0