jag var uppsnärjd i det blå hela tiden

sitter i skolan och gör projekt arbetet. väntar på att saras kultur lektion ska ta slut så hon kan hjälpa lite :) sen blir det  kanske sola idag med :) och träning. skönt att komma tillbaka till 25 bassängen igen :D
en dag kvar i skolan den här veckan. känns riktigt bra., men känns riktigt dåligt att det är så mycket nu framöver, måste ta med mig massa plugg till göteborg :S hur ska jag hinna?!

pratade med karin igår, riktigt länge sen! det var väldigt skönt, kunde få ut massa och det kunde nog hon med :) tacktacktack :) i sommar blir det förhoppningsvis äventyr tillsammans :) <3

jag vart riktigt nere igår kväll. efter att jag vaknade på soffan på kvällen. lucky, happy, free - den är den som piggade upp min dag igår, men blir glad av att höra den :) tack vännen!

varför ska jag alltid ha på mig en vit tröja när jag äter spagetti och köttfärsås?? förstörde ännu en till tröja igår! fan jag är nog bäst på att kladda ner vita tröjor med köttfärsås xD irriterande, ska börja med hacklapp tror jag :) dagens i-lands problem xD


home sweet home

hemma från luxenburg nu då. vart en riktigt lång dag asså! gick upp vid 4 för att åka till flygplatsen. seegt! men själva tävlandet gick över förväntat :D riktigt skoj! hade förhoppningar om kanske några finaler liksom om ens det :P men så kommer jag hem med en 2a plats, (100 fj-pers med 1 sek och slog ettt 28 år gammalt  juniorklubbrekord;D), en 3e plats, (200me, pers och slog mitt juniorklubbrekord), en 4e plats(3 jävla 100-delar från bronset, men pers med ngra 100-delar och klubbrekord! ellis´s klubbrekord ;D stolt!)
så det känns bra inför helgens tävling, ser fram emot det :)
annars var väl luxenburg-besöket lite till och från. fanns ju vissa roliga människor där och lärde förstås känna nya som alltid är kul :) sen kan man väl sammanfatta det som "femtehjulet eller insest" jag är glad att vara hemma och prata med min christian igen :) vart så glad när jag såg honom, och john idag på badet. de log deras största leenden emot mig :) aaw, i love you!

varför? varför ska det alltid sluta så? man märker vilka som de riktiga vännerna är. de riktiga vännerna viker inte ner sig, de finns där för en, oavsett vad! och om den skulle göra fel kommer den och ber om förlåtelse eller så. fan!


men nu är jag sjukt trött. vart uppe sen 4a liksom. blir att sova tidigt, men först lite svullande :) har gjort mig förtjänt av det nu :)

svik aldrig en äkta vän!


sol

ännu en solig dag :) fast lite kallare idag tyvärr, men ändå jäävligt skönt!
cyklade till skolan, första gången i år :) riktigt skönt. sen hade jag bara två lektioner. så efter dom så åkte jag till hagagymnasiet och hälsade på mina små vänner :) (efter att linda tjatat ;D) träffade många från the old 9D, väldiigt trevligt, samt mycket mer folk :)
efter det umgicks jag lite med arvid. blev glass i solskenet, sen åkte vi till wasaparken och la oss och lyssna på håkan :) det kallar jag sommar. riktigt trevligt :)

kan ni inte försöka hålla vissa saker för er själva. jag vet att inte jag är för bra på det, men jag har bättrat mig. ni märker inte att människor runt om blir lidande. ta en sak i taget, tänk inte på vad som händer om en vecka eller imorgon eller så. säger inte att jag är perfekt för det, verkligen inte, men försök bara hålla det för er själva.


på torsdag flyger jag till luxenburg för er som inte visste det :P fick titta på startlistan idag, såg bättre ut än vad jag trodde :) ska göra det bästa utav det! allt bliir ju liksom vad man gör det till!


himmel blå, himmel blå

ännu en till dag då jag var och tjocka mig på halvars :) den här gången med saris! vi kunde verkligen inte låta bli när det var sånt här sommarväder.
gick hem sen från träningen! (och det är långt!:P) men det var så himla skönt. blå himmel, sol och musik i öronen. älskar det, det är verkligen sommarkänsla!

HAPPY DAY :D


sommarkänsla

riktig sommarkänsla idag! solen sken och dte var as varmt!
sov riktigt länge idag. sen åkte jag och träffa markus i stan, så gick vi och satte oss i wasa parken :) as skönt, dö varmt, och kändes som en riktig sommardag :) massa småbarn var ute och lekte, skit söta xD haha. gott skratt!
sen vart det träning. jag slerre och micke :) ganska skönt pass :) så vart det pizza på kvällen. borde nog sluta med all tjockis mat nu, blivit en del de senatse dagarna xD


jag är så glad :) och nu ska jag sova. god natt! :)


essonuto

hopp, dagen har spenderats i motala. var ensam från elit. (typ alla är sjuka, sen kommer de flesta imorgon). så det var "småttingarna" jag och deniese :) umgicks med deniese hela dagen. riktigt trevligt! väldigt länge sen liksom.
sjävla tävlandet gick väl sisådär. började med 100fj, tog mig lätt vidare på 1,05 :P sen i finalen sänkte jag mig till 1,04,4 och vann presentkort på essonuto då. men kul att man har kontrakt med speedo så de pengarna skets sig ju :P sen simma jag alla fall 400, ska vi inte ens tala om xD (typ genomsim 20 sek över pers;D) sen direkt efter final på 50 br. säämsta målgången. mats(tränare) vart helt stäld för den va så dålig typ. men ändå pers, men en andra plats :P men rätt nöjd med dagen alla fall :)

åkte hem med hemströms som sen stannade kvar på middag och efterätt :) gott! men nu har de precis åkt hem. och jag ska väl sätta mig och se en film eller ngt nu när familjen går och lägger sig eftersom dom ska upp ännu tidigare imorgon till motala igen. men jag strök mig imorgon så.. :)

image93
jag bjuder på en glad bild ikväll. för jag är glad:)

och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen


Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra


glada soliga dag!

så kan man sammanfatta dagen :) förutom några saker, men annars har dagen varit toppen :) åt frukost hos mamma på hennes jobba efter morgonträningen, trevligt. på nya kontoret och allt! :P sen en lektion och sne träffade jag saris :) gick runt vid strömmen först. solen sken och vattnet glittrade. fan va jag älskar norrköping ibland, ibland är det feejnt asså :D
satt och åt på vårt faovit ställe: fräcka fröken. sen kom markus och satte sig med oss och gjorde oss sällskap sen ett tag. så kom my förbi också :) as länge sen man såg henne, så jävla kul. munnen gick i ett, men saknat det så! hon är en tjej för sig asså! träffade maja och john liten stunde också, sen kom arvid, arre-barre! så gick vi och fika :) en riktigt tjockis dag för mig asså :)
sen gick sara till jobbet och jag, markus, arvid satte oss och åt glass i solen :) riktigt skön dag, sol och glad! :)

nu sitter jag bara här och gör ingenting typ.. tävling imorgon, motala, så jag ska väl inte göra så mkt ikväll liksom. kolla hockeyn vilket HV vinner! :D


but I'll wait for the day you will see
you can't say no to me
and everything is gonna be ok



har inte mycket för mig ikväll, så ring gärna, eller skicka ngt fint sms, som man alltid vill ha :)

peace and love.


lev i nuet

acceptera, det går inte att älta allt. vi lever här och nu!
snackade om det på mental träningen. vi människor går och ältar allting så mycket, men vad får vi ut av det? ingenting! sprider bara dåliga vibbar liksom. som om man fått punka på cykeln, varför gå och svära över det? det har liksom hänt. kan inte spola tillbaka tiden, bara inse.
och man lever här och nu! man ska ta en sak i taget liksom, "när jag dricker te så dricker jag te" - lite så :P inte tänka på vad som händer om 5 min, imorgon, om ett år eller så. lev i nuet!
det sas många riktigt bra saker ikväll, som man verkligen borde ta till sig, gäller nog inte bara mig.



It's not always easy,
And sometimes life can be deceiving,
I'll tell you one thing, its always better when we're together

some people

vissa människor tycker man om mer än andra. vissa människor tycker man sämre om än andra. vissa människor vill man spendera hela sitt liv med, andra inte ens en minut. vissa människor vill man uppleva saker med, och skapa minnen, andra inte.
de människor som jag tycker mycket om, och de som jag vill ha vid min sida i hela mitt liv, de skulle jag vilja ha som grannar. och de som jag tycker sämst om ska bo så långt bort som möjligt. (arvids brillianta idé)

dum häxa?

bjuder på en till rolig :D

en man satt på en pub. han hade suttit där hel dagen och svept öl efter öl. när det var dags för puben att stänga sa ägaren till mannen: "är det inte bäst för dig att gå hem nu?" och mannen svarade: "joo, det är det väl". han tog tag i barbordet för att resa sig upp och sen... wruuup, så ramla han och låg på marken. "fan, argh argh, jävla.." mumlade han tyst för sig själv. han tog tag i barstolen för att resa sig upp och när han kommit upp så.. wruup, så ramla han ner på golvet igen. "jävla, fan, agrhh.." mumlade han tyst för sig själv igen. så tog han tag i dörren och dörrhantaget  och reste sig upp, öppnade dörren och wruuup, så ramlade han ut på gatan. "faan, jävla.. arghh," hur ska jag komma hem? tänkte han. nåja jag bor ju bara tvärsöver gatan. så han bestämde sig att dra sig över gatan och upp till sin lägenhet,. när han kom fram till dörren försökte han resa sig upp men.. wruuup, så ramlade han ner på golvet igen. "jääävlar argggh.."
nästa morgon vaknade han av att hans fru kom in till honom. "godmorgon. hur mår du idag?" mannen svarade: "inte för bra kanske. men jag mår väl som jag förtjänar".
"jaa, " svarade frun. "det vart kanske lite mycket igår hörde jag. för bartendern var nyss här och berättade att du hade glömt din rullstol i baren igår"..

HAHAHHAHAHAHAHAHAHA :)

why you?

såg nyss 27 dresses. jag och linda tänkte se den för ett tag sen på bio, men den verkade så sjukt dålig så såg dne inte. men den var faktiskt riktigt bra :) brukar tycka att de flesta kärleksfilmer är överdrivna, men den här gillade jag :) se den!
but why you?? har lovat mig själv att inte falla in i det igen, men det är svårt. nu när allt har gått bra, skärp mig!

bröllop. asså jag tror jag har lite smått skräck för det nästan. jag, tessan, vickan och sara har suttit i skolan och snackat om det. dom har värsta planerna och vet nästan exakt hur de vill ha det. jag blir rädd när jag tänker på det nästan. är det normalt eller? det är liksom alla flickors dröm, men inte för mig :P men jag behöver ju inte oroa mig nu direkt, har inte tänkt att gifta mig nu precis :P haha.
ae undrar vem jag gifter mig med, och om jag ens gör det :P fan va coolt, om 10 år, då är jag 27, 28 nästan, va fan gör jag då? tänker ju inte bo hemma och jobba i cafeterian på badet direkt :P och gravid.. jag?? :O haha, kan inte ens tänka mig :P ae va mardrömmar jag kommer ha inatt xD

ny stil?

bytte stil på bloggen. alla har så coola bloggar, men jag vet inte hur man gör. är inte värsta bloggaren direkt :P men har sina stunder bara liksom..

vaknade tidigt idag, åkte in till stan med mamma, pappa och sebbe. hittade ett par byxor som jag vart kär i men fanns inte i min storlek så klart, så fick testa ett par andra, inte lika snygga, och inte min stil.. så vågade inte köpa dom :P haha. jag vill ha en såndär cool stil, som folk på stan ba: oh fan va cool hon va :P typ så, haha.
pratade om thailand idag med. mamma fyller 50 samma år som jag fyller 20, så vi har snackat om att åka till thailand. plus att sara och hennes familj ska dit senare, så hoppas vi skulle kunna åka dit samtidigt, inte för jag tror det blir något, men jag kan ju alltid hoppas :)

image92
hittade ett gammalt usb med massa gamla bilder. som den här, den är typ från 8an eller något. det ser fan inte ut som jag :O vissa bilder gav mig ett riktigt gott skratt i alla fall xD

LHC looosa!!

okej, hv vann ikväll :D !

lurad

igår fick jag brev från skatteverket. hoho, tänkte jag, nu blir jag rik ;) men det var tvärtom, ränta! på samhällen för ett år sen, när vi läste ekonomi, så tog vår lärare reda på att om man tjänade under 18000 behövde man inte betala skatt. därför trodde jag att jag skulle få massa pengar tillbaka, för jag tjänade 17½tusen förra året, men står det inte att jag ska betala in över 800 spänn eller?? ae, jag vart inte glad då direkt.. plus att jag redan hade skattat lite. så på 17000 behövde jag skatta över 1000, grymma värld :P haha..


upptäckte nyss att jag inte jobbar i helgen heller :) kan det bli mycket bättre? :) då kanske jag kommer ikapp i skolan lite. brabra :D
nu har jag en ledig helg. sen blir det 3 på raken med simning:
19-20 april - motala
24-28 april - luxenburg
1-4 maj - göteborg
lite mycket nu på en gång. men ser fram emot det :) speciellt göteborg, där har man alltid roligt :)


hur vet man att det är för mkt?

som sagt, kollar på vm i simning. kollade 4*200 damer, riktigt spännande :D fan va pepp jag blir! tror det här är bra för mig. sen såg jag också killarnas 4*100 fr,  laget kom trea iaf :)

såg roligaste reklamen nyss. "hur vet man om det är för mycket" eller något. asså den måste ni bara se xD  en kille som först häller mjölk i ett glas, överfullt, sen sjunger i lucia tåget, typ skriker och sådär :P haha. kuuul!


last man standing

sitter och kollar på vm. visste inte ens att det va nu så slår man på tvn så äre vm, inte så ofta :P haha. inte så många svenskar med men, det ger en lite push eller va man ska säga. jag vill typ tävla, tävla bra igen!
roligaste träningen idag xD (ni som inte är simmare kommer nog inte förstå så mycket:P) såg inte direkt fram emot det först, men det ändrades snabbt :) överasknings syra! började med att simma en 150a, jag medley. gick ganska bra, 3 sek över bästa. (simmade bara in 400). sen en 100 fr, och i varje vändning skulle man häva sig upp på kanten och göra 10 armhävningar. aa, snaka om syra. sjukt slut i kroppen, men ändå sjukt kul. min tränare vart typ rädd och trodde jag skulle dyka in i kanten för jag va så trött xD efter det körde vi en 50a fj. men när man simmat 25 skulle man häva sig upp på kanten och springa bort tillbaka där man startade och dyka i och köra 25 till x) roligaste passet på länge! inte så kul för linda kanske som halka när vi skulle springa och slog i knäna :P
sen kollar jag vm nu, man blir inte mer än peppad :) känns bra!
jimi va på träningen idag också. kul att se honom igen. man blir så glad :) han är vår nya ass-coatch som vi kallar det :) (Y)
BRONS PÅ KILLARNA NYSS I LAGKAPPEN :D

last man standing har börjat på skolan idag :) ångrar att jag inte anmälde mig, fan va sa jag tess ;) för er som inte vet vad det är: alla som anmäler sig skrivs upp på olika lappar. sen får man ett namn, och den personen ska man döda, med hjälp av en tandborste som man slår på personen, axlarna och uppåt. när man har dödat en person får man sen dens lapp och ska sedan döda den personen. tillslut blir det en person kvar, vinner en ipod :)
det var så sjukt kul att titta på. 3orna gick runt med luvor och masker för ansikterna, 1orna sprang runt och skrev av schema och jaga varandra. sen har vi 2orna som va smarta ;) haha nedå men.. bytte kläder och massa. john vart total lurad ;P haha. lite roligt för tvillingarna också, som kan lura personer eftersom ingen ser skillnad på dom :P
slutade dock inte så bra för jacke idag, fick massa sår, blödde i huvet och grejer. men går man in för det så gör man xD

ska plugga nu. prov imorgon.
sen ska vi på stan under psykologin och leta efter reklam som speglar sex eller ngt :P haha.
take care, love

sockerplast

joo men min familj va ju väldigt normal ikväll, som alltid. nyss satt mamma framför datan och lyssnade på björn rosenströms sockerplast och sjöng med, sjöng med dom sista orden i varje mening med väärsta basrösten xD jag har nog aldriig hört något så fult asså. hemskt! xD sen går hon runt och berättar för mig och sebbe att hon faktiskt hade vita sockerplast när hon gick i skolan... ni skulle garva sönder om ni såg henne x)

nu ska jag sova :) finns inget skönare än att sova, skulle kunna gå i ide lite då och då. bara sova bort allt, skolan och allt :P behöver min skönhets sömn inatt så jag vaknar och är riktigt vacker imorgon x) GOD NATT

NYTT MOBIL NUMMER!




sommardagar

nu är det kallt och grått. jag är nog inte den enda som längtar till sommaren. sitter nu och pratar med arvid om sommaren. fan va vi längtar, grillkvällar, bad, sol, STEK ;)
image91
kolla bara. solen skiner, helt blått vatten.. (pool men ändå ;D)
aeva jag vill ha sommar.. vill inte se ut!
snackade lite smått med bellis idag med. om sommaren förstås :) utomlands kanske. jag hoppas verkligen!
men nu ska jag kila till badet, för träning och sen jobb :/ hejsvejs!

ROLIGASTE XD

snodde den från felicias bilddagbok, sjukt bra :P


Tom bjöd sin mamma på middag. Under middagen kunde hon inte undgå att lägga märke till att Toms rumskompis vad väldigt stor, ståltig och misstänkt kärvänlig mot hennes son. Hon hade länge misstänkt att de två var mer än bara kompisar. men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor att de bara var rumskompisar.
En vecka senare sa Per till Tom:
- Har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit borta ända sedan din mor var här på middag. Tror du att hon kan ha tagit den?
Tom trodde det inte, men skickade i alla fall ett mejl till henne för säkerhets skull:
"Kära mor, jag säger inte att su "tog" eller "inte tog" soppsleven, men det är ett faktum att den har varit borta ända seddan du var här på middag.
Hälsningar Tom"
Några dagar senare fick han svar från sin mor:
"Kära Tom, jag säger inte att du "ligger" eller "inte ligger" med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng så hade han hittat soppsleven för länge sedan.
Hälsningar Mor"

jävla smart morsa xD

angel - jack johnson

I've got an angel
She doesn't wear any wings
She wears a heart that can melt my own
She wears a smile that can make me wanna sing
She gives me presents
With her presence alone
She gives me everything I could wish for
She gives me kisses on the lips just for coming home

She could make angels
I've seen it with my own eyes
You gotta be careful when you've got good love
Cause the angels will just keep on multiplying

But you're so busy changing the world
Just one smile can change all of mine
We share the same soul
Oh oh oh oh oh ohhh


dont worry be happy

idag har vart en bra dag :) i alla fall innan träningen. hade sovmorgon, kom till skolan och var utvilad och glad :D hade knappt någon första lektion, mycket skönt. sen kom sofie till skolan, (en vän som bor i spanien i ett år). länge sen man såg den glada pricken :) det va mycket roligt.
sen hade vi historia och såg en film om hitler och sådär. hemskt bara att tänka på det. tänk att leva under den tiden, leva i skräck varje dag. hemska tanke.
sen åkte jag iväg till min sjukgymnast. Bush :P hihi. lite roligt när det ringer i hans telefon, "a, det är Bush" x) sen träffade jag linda och markus som gjorde mig sällskap till badhuset :)

att vissa saker kan få en så nere. det är konstigt, liksom små saker. ligger och grubblar på det under träningarna och sådär och kan inte fokucera på något längre. det är då man tar till musiken, idag är det jack som hjälpt mig :) jack johnson - angel. den har fått miig på bra humör idag! :)
image89

vart är världen på väg?

igår var det jobb mest hela dagen. med toll och linda :) sen kom john och arvid förbi och vi åkte och åt glass på halvars :) det är sommar det!
på kvällen cyklade jag och linda in till stan igen och träffade arvid så vart det bio. - THE EYE! den var rätt bra, inte den bästa filmen jag sett, eller sämsta, men liksom mittemellan :P
det var ialla fall en solig, trevlig, skön och mycket rolig dag :)



kollade på nyheterna imorse. för första gången på mycket länge. vart är världen på väg egentligen? det är fan stört. en liten flicka som skulle cykla hem efter att ha lekt på fotbollsplanen med sina vänner. en granne fick syn på henne och tog ett kort på henne, när hon kom cyklande förbi, med hans nya kamera. han var den sista som såg henne. nu är hon försvunnen.. ibland är världen hemsk..

blogg, inte blogg

okej, dålig på att blogga nu igen. man har ju sina stunder liksom.
och nu har det vart så jävla mycket.
skolan har precis dragit igång efter lovet. och jag som behövde det här lovet, för att jobba(pengar) och plugga! men va blev det då? INGET PLUGG!

igår var en riktigt dålig dag, den dåligaste på länge. nästan allt jag gjorde gick helt fel.
därför stannar jag delvis hemma idag från skolan och simningen,
är helt snurr i huvudet och behöver en dag borta från allt, ensam i mitt lilla radhus :)

har suttit nu i kanske 2 timmar och bara försökt fixa min mobil. jag behöver hjälp,
någon som är lite teknisk som vill komma över?



och igår va det 1a april. tror inte ja gick på speciellt många skämt. först gick jag på det i tidningen, "ta bort sportlovet för fler skoltimmar". vart lite rädd men sen när jag såg pappa sitta och garva vid frukostbordet så förstod jag :P

men nu ska jag sätta mig och plugga lite geografi. så jag får lite mer gjort idag. så jag kan känna mig stolt över mig själv igen :)
ska försöka börja blogga lite mer regelbundet, om det fortfarande är någon som besöker den här :P

love E

RSS 2.0