grattis pappa!

länge sen man blogga.
har vart så sjukt mycket just nu. ligger efter som fan i skolan, och det går jag runt och har panik över 24/7 typ.. och under påskdagarna har jag jobbat skit mkt. liite trött på cafeterian nu efter 5 dagar i streck, och efter två dagar typ gick diskmaskinen sönder så man fick diska allt för hand. det sög!
men jävligt gott, käkat kebab de senaste 3-4 dagarna till lunch :) i'm loovin it! :P

har börjat trappa ner på simningen, hade "bara" 4 pass förra veckan, och den här har jag kört ett än så länge. hoppas på förbättring så snabbt som möjligt.
tack tack till linda som ställer upp och vet hur det känns :)

igår va linda sara och markus här och kolla film. mys. imorgon blir det ut till krokek för att träffa vickan tessan och sara tror jag :)


grattis pappa!
ringde pappa idag under lunchen och snacka lite, glömde säga grattis xD sen kom han till mig på jobbet och snacka lite sen drog han, glömde säga grattis, MEN NU HAR JAG SAGT DET! shiet tänk om jag glömde :P glömma sin fars födelsedag, nej nej!

something i need

inte så duktig på att hålla bloggen igång känner jag. skriver en gång, sen en veckas uppehåll typ och sådär :P haha. men jag försöker ;)

imorgon är jag ledig från skolan. hade egentligen bara matte men shellis kommer inte så :) skönt, jag behöver verkligen ledigt. allting går utför nu. seriöst, jag förstår inte. att allt ska hända på en gång: skador, skola, simning, private life.. ALLT! it's suck.
men imorgon ska jag börja ta tag i allt hade jag tänkt. börjar med ett 'inviduellt samtal' med min tränare som vi har just nu. ska typ gå igenom tävlingar och upplägg
 inför sm i sommar,(i norrköping). men det blir nog ganska mycket annat vi kommer prata om..
och tack till linda! hon är just nu den som förstår mig mest. kan prata ut om allt, tack för du finns <3

egentligen skulle bella komma i helgen. men det blir nog på påsklovet istället, så hon kan va här längre :) det ser jag fram emot, mycket! så mycket som jag behöver dig nu, nu som aldrig förr. komma hit och göra mig glad :) älskar dig så my star!




something i need..


buhuu

träningen gick väl inte för bra idag heller. började med basket då jag stukar fingret efter typ 5-10 min, bra eve! sen friidrotten fick jag köra övningar på sidan för min fot. bläää. sen va det syra. 5*100 me. inga bra tider, 1,09-1,11 :P haha.

sen ska jag till nya sjukgymnasten imorgon. hoppas han är bra bara.
känns som ja skadar mig hela tiden just nu. fan. PLUS ATT JAG HAR BÖRJAT FLAGA MASSA! färgen försvinner, ush!

nu ska jag sova, sova tidigt ikväll :) yee.
just det, laddade hem massa filmer idag, white noise: the light, hairspray, i want candy, hipphipp och många fler :) ngn som vill ha en film kväll någon dag? ;) haha.

GOD NATT :)

wednesday

i fredags fick stoffe körkort, så igår kom han och hämtade mig så åkte vi till skolan med lelle och nicke. i måndags tog hanna också körkort btw :) grattis till båda!

i måndags umgicks jag med linda. senare träffade vi sara och markus, men sen dumpade vi markus för att köpa present till honom. han vart jätte glad för sin "korv", som tyvärr gick sönder igår :P haha. grattis igen grabben :)
har jobbat två dagar i rad nu. det sliter fan. fast det luktar riktigt gott på badet nu, inte äcklig fettig pomme längre utan kebab, mm me like! :D
men i måndags var det hemskt. fick börja med att vika ihop ne hög, som gick upp till taket, med kartonger plus massa stora soppsckar, skulle jag köra ut till konteinarna. hade bara t-shirt och leggings på mig, stod där ute i typ minus grader i en halvtimme för att försöka få plats med allt skräp i dom fulla konteinrarna. jobbade bara 3 timmar den kvällen, men kändes som..

fötterna är helt bajs nu. men mamma har hittat en sjukgymnast nu som jag får testa. hoppas han är bra, han lät bra :P haha. på torsdag blir det det..
sen på kvällen ska jag hem till markus nya place och fira honom typ :) fun'

nu sitter jag och pluggar, eller "pluggar". går inget bra. om någon har haft psykologi och fattar det så är det ju bara ringa. fattar noll verkligen!  motivationspsykologi, hur kul låter det liksom? nej tack!
jag, cassel, stina och isa övertalade vår lärare så vi fick sluta typ 3 timmar tidigre idag :) riktigt nöjd, men hon är lätt att övertala :P hahah.

i helgen är det gp i uppsala, längtar inte speciellt mkt för att simma det, men förhoppningsvis åker jag hem på lördag kväll :)
låter typ som ingen ska dit men får se. är ju alltid ngra man känner :)
bellis ska inte dit. förövrigt fick jag ett mess som jag blev väldigt glad över idag :) hon bjöd mig på hennes student. hoppas bara man kan åka, skulle vara jätte kul :) <3 är det någon jag behöver så är det henne just nu :) min käraste vän!

nej nu ska jag försöka ta tag i psykologin, sen blir det träning, försöka i alla fall..
love evelina

RSS 2.0