Halvars




You’re so hypnotic on my heart

första utetävlingen för i år avklarad nu då. inga jätte bra resultat, men höll mina placeringar och kom hem med en madalj alla fall :) (tyvärr var det nkks enda tror jag). så jag är ändå rätt så  nöjd!
blir inte mycket mer ikväll tror jag, verkligen inte på humör för något. blir väl en film i min ensamhet eller något. skönt!

imorgon ska jag träffa linda på dan :) länge sen sist! om det blir fint soligt väder kanske det till och med blir bad :) jag vill, jag vill! hon är en fantastisk tjej <3
sen kommer deniz hit och stannar här ett tag :)

Oh, this is the start of something good, don't you agree?
I haven't felt like this in so many moons, you know what I mean?
And we can build through this destruction
As we are standing on our feet


Sommarväder på gång?

det är soligt ute! :) happy.
hoppas det är såhär i linköping också bara. ska ju åka dit om typ en timme och tävla. är inte speciellt taggad men men..

hade morgonträning imorse, skön träning. bara starter och vändningar typ. försov mig lite också. tror jag gjort det i princip varje dag den här veckan, men hunnit i tid till allt ändå :) jag älskar verkligen snooze-knappen på min väckarklocka. liksom klockan ringer, man vaknar irriterat och stänger av den och får somna om. en av de bästa känslorna, typ ;P

nae, nu ska jag ta och hinna sova lite innan dom andra kommer och hämtar mig :)
sweet dreams


Ken Lee



yees! har hittat någon som är sämre än mig på engelska!

Muffins kväll tillsammans med Christin.

gick och träffade christin vid ica, så bestämde vi oss för att ha en bak-kväll. har inte bakat på tusen år! vi kom fram till att göra kladdkakemuffins. så gjorde fina dekorationer till, med typ smält choklad, rosa glasyr, machmellows, maränger, godis :) en vart helt groose asså xD sen vart resten rätt lyckade alla fall. mamma och pappa satt dock tysta när de åt sina muffinsar xD
riktigt lyckad kväll. sjukt roligt att umgås med den tjejen igen :)
(kommer bilder på muffinsarna :D)

om en vecka tar min saknade vän borta i möndal studenten. isabel svensson! och förhoppningsvis är jag vid hennes sida då. hoppas verkligen det! drömde om det inatt till och med :) tycker inte om att det är som det är mellan oss just nu, men kommer jag så blir allt ordningen igen :) vill bara säga att jag skanar dig och älskar dig så. läser ditt brev och tittar på vårt foto när jag är nere. det gör mig på lite bättre humör alla fall :) saknar dig!
so close no matter how far!

nu ska jag sova. för imorgon blir en jobbig dag:
1. morgonträning
2. hem.
3.skola
4. hem
5. tävling i linköping.
6 hem
jag lär vara döööd!
såå god natt :)


"vad gör en neger i bastun?"

sara, sanna, eve  <3

stoffe kom och hämtade mig och skjusade mig till skolan idag. special idrott, prov. hade knappt pluggat något, men gick hyffsat bra ändå tror jag :) sen vart det engelska, gamalt nationellt prov. gick inte för bra, ville bara där ifrån :P efter det skulle jag ha betygsnack  marja. aa ni som har henne vet ju hur hon är, vet inte varför hon sätter ig-varning på folk liksom. så var det den här gången med. liksom till och med pappa tycker illa om henne. (jag skulle lämna in en uppgift till henne så hade jag och pappa vart på utvecklingssamtal och då säger hon:"ja men påminn mig nästa lektion att jag ska kryssa för att du lämnat in den för jag kommer nog ha tappat bort den till nästa lektion". ) kallar jag bra lärare!

när skolan var slut gick jag sanna och sara mot badet för att simma lite ute i solen :) gick förbi halvars och kunde inte motstå en glass var. så tjockade oss med en kula var :) sen vart det träning. första uteträningen med bikini! tjohoo! ;) haha. simmade inte alls mycket, satt mer på den varma asfalten :P haha! vi är bäst!

sitter hemma nu och väntar på att christin ska ringa så jag kan träffa henne :) mys, det var länge sen sist!
min invalida lillebror har förövrigt kommit hem från öland. tar typ 3 minuter för han och gå upp för trappen hemma, nästan :P haha.

ah solen skiner idag. känns riktigt bra, kanske till och med blir årets första dopp i helgen :) om det blir lite varmare :D yeey!

nee nu ska jag försöka göra mina gul-vita tygskor vita igen :)
GOOD LUCK TO ME!

flowing

cyklade till träningen igår morse. dökallt! (lägg märke till stavningen deniz&jimmy;D) då vare flowing som stod på schemat. asså så roligt, och såå jobbigt! om ni inte har testat det så gör det! :D hade ute träning sen igen på eftermiddagen. men fick bryta det efter lite mer än 2000 meter, börjar bli sjuk :/ fuck!

vaknade imorse och halsen va helt kass asså! fy. ville bara stanna hemma, men så kom jag på att vi hade natur prov så var tvungen att gå. sen när jag kommer dit får jag reda på att kjellis hade lagt in en extra matte lektion så vi slutade 4 idag! buuuu!
natur provet gick förövrigt kasst, men inte såå konstigt kanske. men hade lite tur :) vår lärare tog bort en fråga för vi klagade på att det var för många frågor :) yes!
åkte till badet sen efter skolan men håkan tyckte inte att jag skulle simma så jag fick åka hem. hade ett väldigt långt roligt samtal med sara på hemvägen :) haha!

läste på löpsedeln till aftonbladet idag att en kille är gravid och ska föda barn om 6 veckor. en kille! hur fan går det till? måste kolla upp det asså x)

men nu måste jag plugga! har specialifrotts prov imorgon :S
(fick veta mina iv för 3an nu idag, spec idrott B på HAGAGYMNASIET! fan orka ta sig dit varje gång :S )

image123
bjuder på en fin bild på mina kusiner ikväll :) från mormors kalas i söndags :)

fan åt skador!

helgen har jag dårå spenderat i göteborg. riktigt lyckad helg :)

vaknade imorse med ett leende på läpparna, stort leende! tyvärr försov jag mig och fick cykla fort till skolan, men jag kom i tid som tur var :) efter skolan åkte jag och sara in till stan och spanade in hennes mobil, eller den mobilen hon funderar på och köpa. sen kom mamma och vi tre gick och fika :)
första uteträningen idag! fy fan va kallt det var. mindre än 10 grader i luften liksom. kände mig som en typ fryst fiskpinne där jag låg i vattnet.. längtar till de varma sommar dagarna med sol och klarblå himmel, de är verkligen guldvärda!
efter träningen cyklade jag hem med mamma. lite svårt att ta sig fram på cykel eftersom det var tusen människor som stod uppradade efter vägen för att kolla på vårruset som var idag! såg hur typ 2000 tjejer och tanter står på fotbollsplanen och kör friskis tillsammans, kände typ hur marken skaka lite när jag cykla förbi xD

sebbe ringde hem idag också. imorse åkte han iväg på klassresa till öland. han såg inte speciellt mycket fram emot det, ville hellre vara hemma tror jag. men så ringde han ikväll alla fall och berätta att han låg på fotbollsplanen med knät ur led. nu andra knät!  så nu alldeles nyss ringde han, men han bara flumma typ, för hans lärare sa att han hade fått två sprutor och bedövande så han var väl lite borta :P men så han komme rnog hem inatt. och det första han hade sagt var typ: jahopp, där missa jag sum-sim. (kvalade för första gången till sum-sim i år stackarn). tycker synd om honom fan. han har redan vart med om det och han tyckte det var så jävla tråkigt när alla andra hade träningar och skit och han fick sitta hemma, kunde inte ta sig ngnstans typ. bajs!

imorgon blir det cykel till morgonträningen. nice, kommer vara minusgrader när jag cyklar dit :S men det är bara klä sig, kommer se ut sen en fet liten blondin på cykeln imorgon då :) :P haha. vi ska köra floing eller va det heter xD vet knappt vad det är, typ styrka så står man på några plattor som vibrerar så det blir ännu jobbigare eller ngt :P haha. återstår o se imoron :)

men nu måste jag sova. ska ju orka med morgondagen :)
god natt.
jag är lycklig.


ny design

okej, har ändrat lite på min blogg nu då. sara tyckte jag hade en för tråkig blogg, så vi kollade hur man ändra. satt nyss och nu fattar jag lite men jag orkar/hinner inte med det ikväll.. så nu får den se ut så här, lite halvfärdig, tills jag har tid :)

förövrigt.. har inte mått mycket bättre idag. snarare sämre. men det går nog över snart :)
fick tillbaka psykologi provet som vi gjorde i tisdags. asså jag hade seriöst förväntat mig ig, jag fattade ju inte ens uppgiften, men fick VG så det är jag väl ganska nöjd med.. sen fick vi tillbaka engelskan idag. (en kort summering av början av boken, frankenstein.) men jag hade ju inte läst den så hittade bara på allt jag skrev xD kommentaren av cp-läraren: "IG+ mycket bra text och så, men handlingen är helt fel. " hahahah xD

när jag hade slutat så träffa jag arvid ute i ljushallen. blir så glad av den pojken :) han satt där med john, jacke och dom. sen åkte han och john cykel ner mot stan och jag och sara  tog sen spårvagnen mot stan och där kommer han på och åkr en hållplats med mig också. lite överraskande sådär :P haha.

storebror ringde nyss, kände knappt igen hans röst xD bra där, syskon och allt liksom!
men nu måste jag städa lite, ser ut som det har vart jordbävning i mitt rum eller ngt :)
hejs!

snurr

har mått helt konstigt idag. huvudvärken är borta men har haft sjukt ont i öronen och sen mått som om jag är sjösjuk. håna trodde jag hade något fel på balansorganen eller vad man säger. blir helt yr ibland asså, läskigt..

sovmorgon idag och har det resten av veckan med. (jobbigt på fredag, morgonträning halv 6 och börjar skolan 10). efter skolan åkte jag till stan och shoppade med linda. vart två linnen och en t-shirt :) alltid gut!
bokade nyss biljetter, så i helgen blir det göteborg. åker på fredag vid 1, fem timmars buss resa :/ så ring gärna och underhåll mig ;) haha.
på söndag ska alla i elit måla det nya kansliet. men ska bli dåligt väder, taskigt att jag inte hinner ;) ne men de får säkert kul.. och i helgen börjaar ute träningen. känns inte för lockande, ska liksom bli 6 grader på fredag :S men ska ju se det positivt, får ju färg ;D haha

nu ska jag sova :) riktigt länge!
god natt!


all for you

äntligen var det mest konstiga, och dummaste provet gjort. nämligen psykologiprovet. (jävligt glad att jag inte läste de där 200-300 sidorna!) nu kan man slappna av, den här veckan. har bara typ 3 prov kvar fram till sommarlovet, yeey!


efter skolan åkte jag och sara hem till mig och åt gott och bara slappa. kollade bland annat ophera. var typ något special program för killar idag. typ frågor som killar inte vågade ställa till sina doktorer, så nu vet jag och sara allting ;) xD omskuren, visade med hjälp av en gurka och en rosa strumpa, fan va sara garva och hon kunde inte slita sig från programet heller ;) hahaha xD sen kolla vi massa björn gustavsson klipp, han gör en lycklig asså!

sen skulle vi cykla till badet för jag skulle ha mental snack med frida. när man cyklar till badet från mig åker man ner för smedby-backen(väldigt låång backe:P). jag cykla först och sara efter, sen i mitten av backen typ så svänger man av och in på en liten cykelväg. och när jag gjorde det så missa sara avfarten och bara fortsatte rätt fram, har inte sett något så roligt på länge asså xD vilken min hon hade! haha. så jag typ cyklar och garvar högt, så går folk förbi mig och glor värsta snett. de måste tro jag va dum i huvet: kommer en tjej ensam på en cykel och garvar. ingen annan i närheten liksom xD

när jag skulle cykla hem efter jobbet kom det fram en liten kille till mig. han började ställa frågor om jag simmade i elit och hur gammal jag var. när jag svarat sa han att ja va väldigt bra! sen börja han berätta om sin gårdag, vilken va hans 'olycksdag'. hihi. han fassnade med väskan i cykeln och massa, stackars kille. sen kom hans kompis och hälsa och de cyklade iväg. så sööta, kände mig som värsta förebilden där. minns när jag va liten och nån från elit sa hej till en, det var riktigt stort!! :P det där lilla samtalet gjorde mig mycket glad under kvällen :)

image118
saknar mitt långa hår!

It's hard to say, What it is I see in you
Wonder if I'll always, Be with you
But words can't say, And I can't do
Enough to prove, It's all for you


jag tänker aldrig på dig, bara ikväll..

vaknade och mådde förjävligt. vart därför ingen skola.
har sovit på soffan hela dagen så mår lite bättre nu alla fall :)

image117
Och jag såg upp,
Jag såg skyn bli röd, bli blå
Jag hörde nån ropa ditt namn
Eller var det inbillning?
Och jag undrar vad du tycker om mig nu
Har du förändrats?
Jag dricker ur vad som helst nu
Och alla har nåt att bekänna
Och alla vill att jag ska lyssna
Men inget här är heligt mer, inte som när
jag försökte få dig att le


nobody said it was easy, nobody said it would be this hard

sitter och gör verkligen ingenting. och så har nästan hela kvällen sett ut.
kollade nyheterna nyss, vädret. det är ju för sorgligt asså, "värmeböljan som vart den senaste veckan tar slut inatt". vädergubbe sa att där det var 20-25 grader idag kommer det vara ungefär 10 grader imorgon :S fan!

men en positiv sak den här kvällen var väl att IFK vann. lite oväntant känns det som, det händer inte för ofta liksom :P haha. ne men bra grabbar (Y) :P

har suttit och tänkt jävligt mycket ikväll. för mycket tror jag. blir helt nere, vad har jag gjort? :S
om jag bara kunde få det jag ville sagt. men nej..

landet

image116
va ute på landet hela dagen idag :) cykeltur med sebbe till sjön och vidare. lite plugg hann jag också med. (tummen upp för mig). sen spela sebbe och jag lite fotboll, jo men det vart ju lyckat, har nu två feta blåmärken på knäna typ! xD snyggt!
sebbe var så trög idag xD
sebbe: du är idiot!
eve: du är idiot!
sebbe: din mamma är idiot!
eve: din pappa är idiot!
sebbe: din bror är idiot!
hhahahah xD vadå säga emot sig själv!!

årets första utebio :)

igår kvall åkte jag in till stan för att träffa arvid :) vi gick runt i industrilandskapet, ibland är norrköping riktigt vackert :)sen gick vi mot strykjärnet och la oss och kollade upp i himlen och lyssnade på håkan. mys.
sen åkte vi innåt stan och träffade markus och cyklade ut till hageby där det var utebio. då har man vart på årets första utebio då :) ciao bella utav alla filmer, den suger men :P haha. såg inte ens hela, inte ens halva :P haha.
var en trevlig kväll alla fall :)

image115

work it

jobbad hela dagen. sjukt irriterande. ofta man vill stå i en skabbig kiosk inomhus och lukta fritös liksom, än att vara ute i den varma vårsolen! ingen var ju knappt och badade heller på badet eftersom utebassängerna öppnar om en vecka, så alla låg väl ute och sola.
därför ska jag vara ute heela dagen imorgon. har massa psykolgi(typ 200 sidor) som jag måste läsa, så det blir nog att göra det utomhus :) så kanske årets första dopp också :) (miami räknas inte ;P)

image114

beautiful day

ännu en riktigt sommardag. ännu en riktigt underbar dag.

hade picknick med sara i vasaparken. gick till ica och köpte med oss bröd, melon, vinduvor, apelsin mer med mera. en riktigt trevlig picknick med mycket skratt :)
     

sen åkte sara och jobba. så jag gick till arvid och hans kompisar. senare kom även linda, john, maja och chrills och gjorde oss sällskap fram till träningen :)

   

senare på kvällen blev det grillning i vasaparken med massor med folk :) riktigt roligt! känns verkligen att det är sommar nu, dom senaste dagarna har verkligen varit fantaskiska :D men på måndag blir det kallt igen :(

   
sen när jag och chrills skulle cykla hem på kvällen så upptäcker jag att det är punka på cykeln! så det blev att gå hela vägen hem. sån tur hade jag chrills vid min sida mesta dels av vägen. jag följde honom hem sen fick jag gå själv :P haha. då var jag riktigt glad att jag hade mobilen :) ringde först linda och berättade vad som hänt, så slängde sig arvid på luren och gjorde mig 'sällskap' :) en riktigt trevlig kille, en riktig glädjespridare :)
sen lt jag deniz underhålla mig också :P tack :)

när jag kom hem så vart det myspys framför tvn med pappa och sebbe. såg lady under water eller va den hette, lite sagokänsla i.
trots punkan och det så var det en mycket lyckad dag :)
tack alla underbara vänner!

sooommar!

härlig sommardag!
efter skolan gick jag tessan och sara till srömsparken och åt glass :)
image99

image100
sen kom linda och arvid och gjorde oss sällskap :)
image101

image102

UNDERBARA SOMMAR DAG :)


disney channel

imorse kom stoffe och hämta mig vid dagiset. så åkte vi till skolan för att ha specialidrott. men när vi kommer dit är inte nån där. bra att vi visste att det var sovmorgon då! så då åkte vi hem till mig. kollade på disney channel, och vet ni vad det var där?? :D långben, kalle och musse när de åker husvagn, den man jämt ser på julafton! så vi satt och kollade på det ett tag :) det är äkta stoffe humor :) haha. riktigt kul att umgås med den pojken idag, det var för länge sen sist :)

image98

tävlingens simmare

kvällen var bra :)
började med basket och friidrott, sjukt ont i foten men försökte inte tänka på det så mkt. sen var det simning. gick igenom helgen och jag vart tävlingens simmare :D linda hade sagt det innan till mig men jag tog det inte så seriöst för kändes som jag verkligen inte var dne som simmade bäst, jag vart så glad :) fick en tröja med en bild på alla tränarna som var med :) så feeijn :D
hade också mental träning efter simpasset. sista gången med frida, och det "firade" vi med ostfrallor, saft och fridas egen KLADDKAKA! koskit skulle hälla upp till alla och det vart inte direkt små bitar om vi söger så xD vi var kanske 8 personer som delade på en hel plåt med kladdkaka! :D gott! tråkigt dock att hon ska sluta. för det är tack vare henne som jag blivit så mkt bättre mentalt, mer positiv människa! :) tack mys-frida :D

när jag och chrills skulle cykla hem sen så visade koskit upp sin 'hoj'. linda testa den xD coool!
på hemvägen när jag och chrills cyklade kom vi fram till att när jag blir pensionär ska jag bli mångmiljonär och jag ska ta med mig chrills och åka på massa äventyr :) jag ska inte bli en gammal tjurig kärring som bara sitter! det är typ en skräck jag har :P haha.. :)

dagens låt har vart colplay's the scientist! lyssnat på den mesta dels hela dagen. sjukt bra! :) satt och lyssna på den under lektionerna. och under naturen roade jag och sara oss med annat xD haha fan va vi garva, kolla bilden bara liksom!
image97


no other way

kom till skolan vid 8 idag. väldigt bra, eftersom psykologin var inställd och hade bara matteprov klockan 10. så fick sitta där ett tag. men sara gjorde mig sällskap så vi gjorde lite projekt :) matte provet gick för övrigt skit..
så kom hem tidigt idag, så ska jag inte jobba heller så förhoppningsvis hinner jag med lite idag :) men ska sova nu lite. sweetdreams!

and know that if I knew all of the answers
I would not hold them from you
Know all of things that I know
cause we told each other there is no other way

vad jag bryr mig om nu

började med vanlig skoldag fram till lunch. sån tur piggade små fina sms upp dom timmarna :) sen åkte vi till hagagymnasiet för att kolla på en dont drink and drive -film. den var väl lite sådär, man blev ju inte direkt glad när man gick därifrån.
åkte hem en snabbis sen åkte jag hem till markus. kollade bland annat på någon omgjord robin hood film. den var inte så jätte bra, eller tror den skulle va bra om jag hade text och förstod va som sas xD sen kom linda, och vi åkte in till stan. satt på donken och åt glass :)

vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng lyssna till samma regn

ullbergstrofén

i torsdags åkte jag till göteborg. vart shopping, plus hämta storebror på stationen :) sen vart det middag på mammas och deras camping. träffade bella senare på kvällen vid den röda stugan på vår knarkar-camping, eller vad timpo kallade den xD det var mycket trevligt. vart så glad att se henne komma där på cykkeln, genomblöt :P så fick mig en riktigt blöt kram, det var underbart! satt sen tillsammans med chrills och deniese i min stuga och kollade sanningens ögonblick. vilket program asså, frågorna var ställda emot hans flcikvän hela tiden. int konstigt att han fick flytta ut sen..

själva tävlandet gick hyffsat. kom hem med 3 guld, 2 silver, en 5e plats, och ett diskat lag ;P haha. och typ 5 kilo tvål eller ngt xD träffade linda idag och hon sa att jag vart utsedd till tävlingens simmare. vet inte, jag tvivlar lite men de andra sa att det var så. märker på träningen på onsdag :P haha.

riktigt rolig helg det här året igen. alltid roligt folk där :) mycket trevligt. längtar nästan till nästa år igen asså, det är nog årets roligaste tävling :) me like. och att det är i göteborg, det säger mycket :)

 

so close no matter how far

ligger i min sköna säng nu, med tens-apparaten, har haft så ont i foten idag :/ men nu har jag nästan packa klart allt :) skönt. fick massa gjort ikväll :) först träning, sen åkte jag och linda och handla mat. så blev det grillning hos chrillsan, med lite roligt folk :) sen stack jag hem packade och fixade och trixade :D

blev halvars idag också, med sara :) en solig sag tillsammans med sara det leder alltid till halvars ;) gott!

idag i skolan fick jag ett brav från christin. värsta coola rimmet hon hade gjort, inbjudan till hennes student :D fränt! sen när jag kom hem hade jag fått post :) inte ofta man får det liksom, bara lönebesked :P haha. började as garva redan innan jag öppnat det eftersom jag bor på ånestadsgatan och på kortet stod det åsnegatan xD fattade då vem som hade skickat det, bella! :) öppnade det och läste, kände verkligen hur jag började le jätte stort, sen visste jag verkligen inte om jag skull skratta eller gråta. så fint :) sen va det även ett fint kort på henne och mig. so close no matter how far! - det är vi! det var en av de finaste sakerna någon gjort till mig :) bella, du är så älskad!
och imorgon åker jag till göteborg och förhoppningsvis hinner jag träffa den lilla honungsfisen :D
image95

förövrigt fick jag ett väldigt fint sms idag :) vart jätte glad! och ok, jag är kanske inte såå bra på att skriva fina sms ;) - you know who you´re!

kommer hem söndag natt. call me gärna :)
good luck to me!!

RSS 2.0