grattis

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA :)


grattis

igår jobbade jag typ hela dagen. först några timmar tillsammans med chrille och jimi på badet. sen på kvällen åkte jag och sara och var servetriser på hemströms 50 års fest. det gick bra, sara tappade bara tre koppar men dom gick inte sönder ;) bra tjänade pengar var det alla fall! haha.
sen cyklade jag och sara hem till mig och satte oss med sebbe och kolla film. fantastic four 2 :P xD kan dte bli bättre eller ;) bahahah.

idag skulle jag ha pluggat hade jag tänkt. men orkar verkligen inte. naturkunskaps prov imorgon, och inte pluggat, det går nog väldigt bra för mig (Y). enda dagen i skolan imorgon den här veckan :) 6 skoldagar kvar till miami :D faan va gött!
tisdag är jag ledig för det är friluftsdag :) då ska jag klippa mig, och sola med mor min tror jag :) sen onsdag är det avresa till världens ände uddevalla :P har ju hört typ en positiv sak från en person, sen resten jävligt negativa, men jag tar det positiva med mig :) ska bli det bästa junior sm:et någonsin :D
isabel
kommer på fredagen :) längtar!

sitter och laddar hem musik nu. fick nyss hem amos lees och maia hirasawas album :) bra! snart får ja hem jets album med :D asså coolt det skulle va om ja kunde spela gitarr, vill kunna. :) plus i kanten till dom som kan spela, spela gitarr bra! ;D

you are my heaven

veckans såklart bästa låt!:
a drop in the ocean- ron pope

http://www.youtube.com/watch?v=oiX9afOp1FY


i am legend

hade sovmorgon idag :) nice. försov mig smått, men hann som alltid ;) det blev en no-makeup dag idag med :P haha. (Y) orkar verkligen inte på morgonen. hade en lektion matte, sen gick jag till syon, men orkade inte vänta på att få hjälp så åkte hem och käka och sen träffa sara på stan :) hon handla sig lite brun utan sol för hon kände sig blek, och ville ha sommar, efter vår matte lektion med bara sommarlåtar ;) hihi. själv får jg sommar om 16 dagar typ :D yeey.
sen gick vi till badet och tog en fika, myys ;) sen va det träning. gick bra :) körde "race-pace". började med en 50a, för mig va det tredje femtian på en 200 me. skulle simma med 39 i frekvens och på 40,3. hade 39 i frekvens på båda 25orna och 40,2 i sluttid :D fan va bra jag pricka!! :D

ikväll tjockade jag och sebbe oss med lite chips och glass, till i am legend. haha, skraj han va då xD kulkul. den blir bättre och bättre den filmen asså. fast jag ogillar att gubbarna är lite otecknade men handlingen och det är bra :) se den! nu ska vi sätta oss och kolla vänner tror jag. äääälska vänner :D

imorgon ska jag jobba i cafeterian på badet igen. börjar klockan 10. jag och chrille :D yeey! sen vid 4-halv 5 ska jag hem, göra iordning mig och sne iväg till nästa arbete. jag och sara ska vara servitriser på hemströms 50 års fest :P haha. good luck to us asså!

saknar bella-plutt, men om 7 dagar är det återförening :')


studiedag

hade studiedag idag :) riiktigt skönt. sov hos linda inatt. hade filmkväll/natt. markus var också där. :) kollade bring it on - tvåan va myycket bättre än ettan asså!
sen kollade vi saw4, bättre än vad ponta sa iaf ;P haha (Y). men hängde inte med för bra, ingen text va det heller så inte så konsigt ;) sen såg vi också i am legend, hade förväntat mig bättre. helt overkliga zombies! dåligt, men den går nog att rekomendera ;)

idag träffade jag sara på stan. skulle hjälpa henne och hitta kläder ;P blev ett par jeans och en tröja :) något iaf ;) sen blev det träning. började med avslappning. jag var nog rätt så bra på det ;P lyssnade på ett band först som var tio min och hann somna, sen ett på nio minuter och somna där med xD röck som fan, ovanligt, inte!
simningen därefter gick inte för bra. men det var godkänt. värmde inte upp eller ngt så för det gick det bra :)

sitter och väntar på att sara-liten ska logga in på msn och hjälpa mig med alla dessa val. fan kan ingenting. vet inte ens vilka sida jag ska gå in på.. :/ ajajaj.. lycka till till mig (Y)

idag är det en vecka kvar tills avresan till uddevalla :) ska bli riktigt kul, ska bli det bästa jsm någonsin!! har lovat mig det, och nu framöver ska jag vara en glad tjeja :)
"lämna det bakomflutna före dig"
"nejnejnej, lämna det förflutna bakom dig!"

your E.

new phone :) :)

en lyckad helg :) i fredags va jag hemma i lindas lägenhet med linda, malin, erika, julia, tessan, sara och vickan. senare på kvällen drog vi vidare till antons 18 års fest :) grattis igen! rolig kväll :)
på lördagen åkte jag till jobbet vid 11, men då hade de bytt schema så jag skulle börja klockan 1, så det blev stan med mor och far och tröst köpa sig ännu en kofta ;) haha xD
sen åkte jag hem till linda igen och käka tacos :) gott! sen kom markus. och efter mycket snack åkte vi in till stan och kollade bio, national tressure. den va väl bra, men gillar inte sådär "smarta" filmer ;P haha om ni fattar xD

igår och idag har ja suttit hela dagen och typ försökt fixa med nya mobilen :) men det funkade verkligen inte. fan va su jag va på allt idag! sen ikväll så hjälpte micke mig och han fick det att funka direkt xD haha tack så himmla mycket micke :D

på onsdag har vi studiedag, så imorgon efter träningen blir det jobb sen hem till linda för filmkväll :) yeey!

30/1-3/2 jsm uddevalla
en vanlig vecka med skola..
11/2-26/2 MIAMI!!!!
LÄNGTAR SÅÅ :)


va lycklig över det du har.

igår va ingen bra dag.skolan-skit, fick äntligen hem filmen som jag skulle se, men va den inte på spanska då eller! fan va bra (Y) och hela kvällen gick åt tänkade istället. allt bara snurrade i huvudet, alla tankar. ta vara på det du har, innan det är försent!

skulle ha första psykologi lektionen idag, den kursen började ju bra. ingen lärare. sen matte. sen missade jag bussen så gick och köpte mig en tröja och nagellack :) liten tröst sådär ;) haha.
ska iväg och gymma på badet snart. håna och jag gick igenom mitt schema för jsm igår. ser bra ut. ska bara träna på nu :)

i helgen va det förövrigt dm. gick bättre än förväntat. pers på 100 br. sen 100fr och 50 br i lag. riktigt nöjd med br :) fick se mig själv simma också, antes pappa filma mig :) såg lovande ut, ska bara få upp farten lite till ;)
träffade karin, lina och massa :) mycket kul. <3

i helgen kanske karin och bella kommer. vet inte. får prata med dom mer ikväll och se :) hoppas, hoppas. skulle va askul!
imorgon fyller sara, vickan och hanna 18 år :) sara och vickan va lite oroliga, de ville inte bli stora xD och såg vickan i tandställningen idag, det var faktiskt fint! :)

ägnar tankar till martin escobar, och till alla hans nära och kära.
vila i frid martin.


vila i frid.

hade bara en lektion idag.
började klockan 10 så det var sovmorgon.
sen kom jag hem, käka och satte på datan för att plugga.
det första jag ser typ när jag sätter igång datan är förfärligt.
vissa saker borde inte få hända..
även fast jag inte kände honom så lider jag med alla som stod honom nära.
vila i frid martin.

jag blundar

pissig dag som fan!
liksom först skolan börjar! inte alls kul, en veckas lov till skulle inte sitta helt fel. sen kommer man till skolan och kommer på att man ligger efter i engelskan. yäää! sen får vi tillbaka slutprovet i kemi, som gick rakt åt helvete. tusen slarvfel asså, inte vart med om nt värre typ. lite små arga eve börja komma fram :P
sen ska jag till bussen som jag precis missar. då går jag in på H&M för att tröst köpa mig en tröja, men hittar ingen. buu.
sen väntar jag in bussen och åker hem. försöker plugga mikrobiologi men får inget gjort. iväg till badet för att träna där man bara blev mer sur. tror många blundar för det, but not me.. skulle köra 20*100 på tid, körde 4 sen bröt jag. kul att man vart sjuk i en vecka nu, bajs på det! då vart jag ännu surare, sen när tränaren kommer med korkade kommentarer bli man inte heller för glad..
åkte hem sur som fan och satte mig och plugga mikrobiologi. har inte fått så mycket gjort nu heller så provet lär väl blir icke godkänt imorn. satt i telefon med sara i typ en och en halv timme och skulle hjälpa varann men ingen kunde väl något :P hha hgihfive för oss!

nu ska jag lägga mig i sängen och somna. med mitt nya täcke :P det är verkligen skit jobbigt med nytt täcke :P man vill inte gå upp på morgonen! (Y)

imorgon blir det fika med alex tror jag. loong time ago, blir väl minnen-snack ;) hihi.
men nu ska jag sooooova :) godnatt!


biljardproffs

igår jobbade jag hela dagen. fast gick upp tidigt så jag hann förbi H&M innan och bytte min tröja :) sen blev dte jobb och efter några timmare blev det jag och christin som fick jobba själva. kul :) så kom christian. fan va glad jag blev, och brun va han! sjukt! pratade mycket :)
sen när det var typ 5 min tills vi skulle stänga av maten kom typ massa vuxna som skulle ha mat. så vi fick jobba över skit länge, ringde in lillebror som fick moppa golvet XD ibland är han bra att ha asså ;)

sen på kvällen kom christin och hämta mig. ( hon körupp på måndag förresten :D spännande!) så åkte vi till sanna och sen drog vi, (sanna,christin,linda,sara,jag) till villbergen och spela biljard. jätte roligt. ingen va väl skit bra och ingen kunde "reglerna". sen va det ngra gubbar som spela brevid oss och klaga lite på vårt spel ;) haha. (Y)
sara och jag vann mest :D

nu sitter jag och sara hemma hos mig och försöker bränna bee movie. skulle sett dne igår men jag somna xD ovanligt eve (Y)
men nu ska vi springa iväg till bussen. hejsvejs, bilder från kvällen igår kommer :D

jag talar ut

image84

snart slut på lediga dar

måste bara börja med att klaga. va fan har jag gjort dig? seriöst, hör från flera håll hur gullig och snäll du är. och jag märker att du är det.. mot alla.. UTOM MIG! varför? vi ses varje dag typ, fatta hur jobbigt det är. just nu gör du mina dagar mörkare verkligen. snälla ge dig för fan, annars säg vad som bekymrar dig! det är därför jag har vart som jag vart sistone ..

pratade med bella nyss :) det var skönt. fick ur mig endel och det fick nog hon med :) tack, båda kan rikitg prata med varann. det känns bra. och snart slutar du skolan och då blir dte norrköping ;) hihi, mayby in our dreams, men drömmar kna slå in! <3 see you on jsm darling :D vårt jsm, i år med!

idag kommer chrille hem till sverige också. fan va skönt, saknat honom på träningarna. delvis en där man an snaka ut med, som jag inte riktigt kan med någon längre.. om precis vad jag vill..

idag hade jag morgonträning klockan 8. men jag var så duktig så jag åkte och gymmade klockan 7! gjorde likadant igår. jag är riktigt stolt över mig. hoppas det ger resultat bara. träningarna var roliga idag, morgonträningen gick riktgigt bra kändes det som, eftermiddagen 26,3 på 50 fr :D typ vad jag gjort i lag på mästerskap :) sen hade pelle vändningsträning med oss. riktigt bra, han sa massa bra knep som man verkligen inte tänker på när man tränar. sjukt bra. ska använda mig av hans "lektion" ;)

imorgon blir det jobba tillsammans med christin. har typ inte träffat henne sen innan skolan sluta :/ surt, men då har vi mycket att snacka om imorgon :) sen på kvällen blir det kanske biljard, eller får se :)

sverige vidare i junior vm!!!!! coolt, såg det förut :) yeye

sitter just nu och pratar med sara. båda har sjukt mycket panik över skolan. två veckors jullov är alldeles förlite asså. speciellt för ebers ns2 :P ska skriva ett arbete, läsa en engelska bok, ett prov andra dagen! jag har liiiite små stressigt häär :S

snacka inte när ni inte vet något, eller när ni tror er veta. det kan gå riktigt fel!
längtar tills 11 februari då vi flyger iväg, iväg till florida i 15 dagar. bort från allt. bara behöva koncentrera sig på simningen, solen och de vänner man har där :) <3

love your eve


MITT 2008

nytt år, nya 2008 :)
julen va toppen. ny data :) plus massa små saker, christina-parfymen, underkläder, flytta-hemifrån-saker :P o massa mer.

nyårsaftonen började hemma. familjen bastholm kom. middag, gott, och efterätt, ännu godare :)
sen efter det trevliga kom annelie förbi ett tag, sne åkte jag till sara i svärtinge. tessan, dens och linda också då :)
firade "tolvslaget" där :P haha. misslyckat med flaskan då, vi skaka den som fan men sen fick vi inte upp den xD och när vi tillslut får upp den så är det redan nytt år och det sprutar ingenting xD haha. kulkul.


idag kommer moster och kusinerna :)


funderar på att lägga ner bloggen. skriver aldrig längre och det är inget kul heller. kanske skriver någon gång ibland för er få som läser den ;) haha.

tack för mig så länge,
välkommen 2008


RSS 2.0