örebro

vart och tävlat i örebro hela helgen :) kul kul!
gick mycket bättre än förväntat! 800 kr rikare ;) haha
bellabella va där, alltid lika roligt att ses :D
och viktoria, och timpi och alla.finaste bakgrundbilden nu timpi ;) xD

orkar inte skriva ngt mer. inget rolitgt :P
men kommer nog bilder från helgen :)
tog ju bara 120 st med lindas kamera ;) xD <3


studiedag!

STUDIEDAG! behövdes verkligen. men kul att jag måste sitta och plugga kemi hela dagen då! plus att jag vill göra klart historian så man slipper den, men hinner inte! det är så mycket just nu..
och sen har jag världens träningsvärk nu igen. jävla friidrott :P alltid denna ständiga träningsvärk i röven, aya se det från den ljusa sidan, får ju inte hängröv iaf! ;) xD

nu måste jag hitta mig något att äta sen ska jag åka ner till badet och ha inviduellt samtal med håna. och sen etfter träningen blir det möte med elit, föräldrar och alla ska va med :/ hoppas det går som jag vill..


känner mig som "en nolla i mängden" idag..

vill ha vill ha vill ha

image33
vill ha! äntligen hittat en mobil jag vill ha, hoppas bara det blir den xD yeye.
jag har såååååå tråkigt!

the sun was never cold

sitter och pluggar kemi. går inte för bra. prov 170 sidor på fredag och kan inte ens hälften xD det kommer sluuta så bra för mig asså! tur att man har studiedag på torsdag, då blir det kemikemikemi :P

träning om en timme typ. ska dit och "plaska" lite. får inte göra mycket mer efter behandlingen igår :/ inte skönt kan jag lova.


inte mycket mer att säga här, har tröttnat på blogg igen xD men den här ska jag fan skriva i längre än den förra! :P haha HA EN BRA REGNIG DAG och jag vill ha sommar!

image31

alltid denna ständiga trötthet xD

mådde skit hela dagen i skolan. sen hann jag hem och vila så bestämde jag mig för att träna alla fall. skulle ändå dit och träffa mamma. hade möte med elit också. efter den här helgen uppskattar jag våra pass som fan asså!

igår var jag på släkträff föresten :) trevligt att se alla igen, fast var fett oscoial. trött då med xD alltid trött nu asså. sjukt. men det var trevligt alla fall. träffade en liten del av släkten typ men vi va ändå tvugna att va i en lokal för vi inte skulle få plats hemma hos någon ;) och SÅ tjocka är vi inte, det är det att vi är många ;) haha.

var hos lotta, sjukgymnasten, efter träningen. det var inte för bra dne här gången heller. hela bäckenet (eller va dt heter) hade låst sig så min rygg va fel och sen hade det gått ner ända till fötterna/vaderna med. bara för det där  hade jag också sträckt jumsken, som jag trodde va bra nu, men så var dte tydligen inte. det skulle komma tillbaka eller ngt :S men tur att man fick bort en del då :) fit for fight igen liksom ;) inför tävlingen i helgen.. gnet distanser!

funderar på att köpa ny mobil. sony ericsson K850i. vill ha asså :D hatar min gamla mobil. klarade inte ens ett halvår, bra eve (Y)

ne nu har jag suttit och beklagat mig över att jag är trött. NU ska jag fan somna tidigt :D
GODNATT

söndag

äntligen hemma. känns fruktansvärt bra. förutom att det betyder plugg plugg plugg nu men :P lägret vart väl roligare än förväntat. på fredagen när vi kom dit hade vi "hej och presentations"-snack typ. sen blev det träning. lördagen var däremot segare. började med morgonträning, tidigt! körde 4*100 max. inga skit bra tider direkt, men det var ändå inte så dåligt så man behövde få "utskällning" av macke :P ne men han tyckte att alla hade simmat dåligt.. fan jag är så glad att jag går i nkk och har den träningen som jag har efter det här lägret. förstår inte hur de andra kan tycka att det är kul knappt xD under "vilan" var jag med john. han spela gitarr, sebbe och carl också men dom skulle iväg innan oss på "sprintpasset" :P
sen var det dax för träning igen. den här gången olika pass, gnetarna(INTE JAG!!) körde 3 timmar, hela 12000. stackarna! själv körd ejag medeldistans :) inge gnet längre ,) yeyeyee 
på kvällen var det bio. ingen super hit direkt, men gillar inte action såå :P typ, the bourne ultimatum eller ngt :P "och nu börjar han simma.." x) karin och eve humor ;)
sista dagen, söndag! morgonträning och städning av stugorna. träningen var rolig, typ 25:or med teknik, balans och samarbetsövningar xD skulle själv vilja stå på kanten och kolla. borde sett fett kul ut xD
efter träningen kom sisu och snacka och vi lekte lekar. typ kortspel med klistermärken i pannan och grejer :P

image28  image29  image30

ganska roligt läger trots allt :) tack, ni gjorde det ännu bättre! ( ni vet vilka )
som sagt hatar hejdå. gör det så fort som möjligt, men får jämt dåligt samvete sen xD
karin, tack för en super helg. ingen karin ingen eve liksom!

"sagan om de bannlysta" - my&eve tider. saknar det!
får inte förlora det..


du är bäst deniz ;)

bye

åker till motala nu då. regions läger. kommer hem på söndag!
är så trött. kommer gå runt som en.. trött eve på lägret xD
men jag är inte ensam, karin john och linus är tydligen lika trötta :P haha (Y)

hejdå!

image27

bright eyes

hade matte B prov idag då. sista. och imorgon börjar matte C :/ matten går bara utför asså xD så provet gick inte bra asså. men vad gör det när jag kom på att man får träffa karin berg imorgon :D hur länge sen va det egentligen? sm? *-) jag saknar dig! så imorgon vid fem åker jag john och stefan mot motala, reg lägret.. hoppas dt blir roligare än va jag förväntar mig :P
missade special idrotten idag. och tydligen så bestämde de att vi ska till badhuset om två veckor och simma! och jag sara john ska ha "lektion". kuul, inte!
tack john, föresten :) för en fin dag. tjockisdag :D glad att jag har dig <3

grattis deniz :D den duktiga pojken klarade teori provet idag för alla som inte visste det ;)
körkortet närmar sig ;D

slutade skolan tidigt idag, så jag och sara begav oss till stan ett tag. vi har typ fått flytta hemifrån-fnatt  xD bestämde oss för att vi ska flytta ihop och skaffa oss en liten vit hund, sne när vi va på stan gick vi typ och kolla på "flytta-hemifrån-saker". haha så kul, men vi kommer få det bäst!! ;D <3


image25   image26

onsdag

dagen började med naturkunskap, då vi disikerade ett får. groooose! liksom läraren kommer in med en låda där det ligger lungor,hjärta,struphuve och hals och såntdärnt helt blodigt och äckligt! sen till lunch fick vi korvstråganof, ofta man inte tänkte på fåret då då, xD

har "tränat" skit mkt idag. eller kändes som det. liksom först idrotten på en och en halv timme, fats dte var bara jörgens konstiga uppvärmning och sen vollyboll :D sen fick jag typ gå as snabbt till badet och köra basket där med simmarna. och DET är jobbig basket ;) sen var det friidrott, lovar det kommer kännas i benen och röven imorn xD sen direkt efter var det simning. jag john och stefan fick köra maxpulstest bara för vi ska på reg lägret och de skulle ha det till något.. gick inte så bra.. men ändå :) träningen va skit kul. va så glad idag :D och på friidrotten! är så himla glad att anna är hemma igen! har saknat henne men efter idag märkte jag verkligen att vi hade det så bra på slutet :D jag är så glad!

nu kollar jag grey's. thats good stuff :D

image23
anna jag linda i halmstad på SM :)

öppna dina trötta ögon

sovmorgon imorse då! kan säga att jag behövde det. vakna inte ens när pappa eller sebbe åkte iväg på morgonträningen :)
efter skolan blev det rusning till badet för att gyma och sen simma. inget utav det gick bra. känner ju att man inte vart på gymet för ofta nu senaste veckorna. sen träningen, ont i både jumsken och axlarna :/ not god.

jobbade idag med. var rätt stolt över mig själv över att jag inte köpte något onyttigt, men sen när man kommer dit blir det väl ett och annat :P haha..

idag är det exakt två veckor tills christin blir 18!! och snart kommerkörkortet ;) hihi. DU ÄR SÅ BRAA!!

som jorden älskar månen
som sjömannen älskar havet
som tågen älskar rälsen
som fångarn älskar flykten
som barnen älskar julen
som korten älskar turen
som romeo älskar julia

trött trött trött

bad school-day. gick 8-4 med tråkigaste lektionerna på schemat. plus att vi fick reda på att vi har prov i kemi om en vecka, 170 sidor. KUL! blir bara plugg plugg plugg nu om kvällarna :P sen motala fredag till söndag då..

ibland kan man missförtå varann riktigt mycket. ta tag i saken innan det är försent :) tack!

sovmorgon imorn :D egentligen morgonträning, men jag var den enda som slapp ;P haha. "styrke träning är inget du preoriterar" ;) yeye. ska väl försöka somna tidigt inatt igen, inte för bra när man somnar på lektionerna :S :P

you say it best

nu är ännu en helg slut. tillbaka till skolan imorn, fan nu är projekt o ddd-dagarnaslut så nu blir det plugg plugg plugg. men helgen har vart riktigt skön.
i fredags kom jag hem vid 9 efter jobbet, så la jag mig typ i sängen direkt och kolla film och snaka telefon :) sen i lördags vakna jag tidigt av att sebbe väcker mig, bara för jag väckte han igår kväll när han somna xD så då åkte jag in till stan och träffade sara. vi käkade på fräcka fröken, greken :D så goott! men har kommit på att jag har ätit typ snabbmat nästan varje dag dne här veckan, inte bra eve!
men i alla fall, sen kom sanna och vi åkte ut till christin för vi skulle tillbringa hela natten i hennes båt :) myckeet mysigt. pizza, godis, chips, nötter, läsk, levande ljus. fast lite surt att det var så kallt bara, när jag vakna på morronen var det 10grader inne i båten. typ varmare ute! men tack för en trevligt helg flickor :)

idag åkte jag hem rätt tidigt från christin för jag skulle hinna plugga matte innan träningen. men duktig som jag är glömmer jag det och får för mig att städa rummet istället, fast pappa till och med hade städat det xD lyckat! sen var det träning. var glad innan, men när man kommer dit och ser allas ansikten, då blir man inte så glad. alla går runt och klagar och säger "oh jag vill sluuta!". väldigt kul att träna då liksom! men har fortfarande några få ansikten som gör mig glad, och de gör ni alltid :D tack! sen gick simandet skit också, sträckte mig i jumsken i fredags på träningen så kunde inte simma ngt bröst. not fun'

på fredag är det reg läger. ser inte fram emot det. men får försöka ändra tankarna, karin kommer ju! det blir kulkul! äntligen ses igen liksom, känns som evigheter sen. jaa, det ska bli kulkul! <3

image22

make me happy again

kul då, igår fucka min mobil totalt. vet inte vad som händer med den men den vill inte det jag vill...

snart ska jag åka in till stan tror jag och träffa sara. sen ikväll blir det sova i christins bååt med brudarna :) yeye, ska bli skönt. glömma allting
annat! så jag känner just nu, tack flickor <3


sorlig musik gör det hela inte bättre, inte love-songs heller.. TACK VÄNNER <3

och om två veckor får jag träffa dom igen :D ni gör en så himla glad, jämt! fan att man inte kunde träffa er när som så man kunde bli glad nu!!
bella, jag saknar dig mest!

image20


heelg..

OH! vet ni vad som hände mig igår eller?! jag och sara skulle köpa med oss lite mat till badet. så gick vi till thai-fastfood. och visste att "årest man 2007" hade jobbat där. och vem får man beställa av ominte han. asså sheeeet! heeeet! sen skämde man ju ut sig också på köpet så klart! xD men vadå jag har skämt ut mig för årets man 2007 liksom, det går o skryta om ;)

idag efter skolan var jag och christin och käkade på gondola. fett gott, har inte käkat där sen de geer-tiden :P träffade anna också :) sen gick vi till stan och jag köpte mig ett par skor. så kom sara lite senare och vi strosa runt tills jag skulle ge mig av till badet för träning.
tror jag sträckte mig i vaden, sista 25an på passet liksom, bra eve! men men det går över :)
sen va det bara rusa in till cafeterian och jobba. så nu är jag jävligt trött så det får bli filmer att somna till ikväll :P


You know that I would now, if only I could..


the drug of my voice

asså älskar verkligen musik har jag kommit fram till idag. liksom tänk ett liv utan musik. det är liksom inget liv alls!! har börjat lyssna massa på håkan igen då, mer än förr iaf och timo räisänen :) me liike..


kom nyss hem från träningen. vet inte riktigt vad jag känner för det längre. alla går runt och pratar om att de vill sluta och då blir man ju väldigt pepp. men de får väl göra det om de vill, börjar bli så trött på det där snacket nu.. men jag blir glad varje dag när jag kommer till badet och ser alla glada faces :D vissa mer vissa mindre liksom. det var ganska jobbigt pass idag försten, först blev man typ gladnär man såg första serien för dne såg lätt ut, men va den det eller? xD inte, alla elelr iaf jag (men tror inte jag var ensam) vart nästan helt döda :P men det är roligt iaf. nästa helg är det reg, ska inte bli för kul men nu ska karin med som sagt, roligare :D sen helgen efter är det första tävlingen..
nu har ännu en av mina tjockis kvällar börjat. denna är "tillsammans" med christian :D han får mig att känna mig ännu tjockare också, typ att jag alltid har massa gottis hemma plus att jag käkar allt ;) han sa ett finfnt citat på träningen med :D
"träning ska kännas i kroppen,
inte i snoppen!"

image19

saknar bella :'( efter helgen som var fick mig verkligen att tänka, hur bra vi har det. fast avståndet dårå som sagt, hate it. vill ha en syster som dig här hemma. önskar mig det verkligen. kunna prata med om vad som helst, när som helst, var som helst! tack för at du finns i mitt liv, jag är evigt tacksam. <3

jag vill ha allting..

i måndag och tisdags hade vi don't drink and drive- grej i skolan. mycket bra asså, men vissa fattar ju ändå inte.. och idag hade vi den så kallade eber-yran. typ 1 och 2 delas in i lag och gör massa skit, som basket, singalong och massa teknik,fordon och bygg-grejs. inte för kul, men jävligt skönt för annars skulle vi gått i skolan 8-16,30 :D

igår hade vi planeringssnack med elit då. långlägret i vår lutar mot två veckor i thailand :D yeye, i'm so happy, även fast "vissa" ska med ;P haha.

reg läger nästa helg då, i motala. linda fick strycka sig för riks så jag john och stefan måste åka, och nu kommer karin med. då blir det  MYCKET roligare. nu sitter både hon och jag och tröst äter choklad/glass för.. allting! jag älskar dig karin <3
och i helgen blir det övernattning i christins båt med brudsen! :D


träning om typ 3 timmar, dags att sova tror jag, eller kanske skaffa sig en facebook?! har ju tid nu och alla tjatar, så får se vad det är :P

pics' göteborg

         

         

känn ingen sorg för mig göteborg

hemma från göteborg nu. riktigt rolig helg :)
i fredags kom bella och hennes kusin sara och hämta mig och sanna på centralen, så träffade vi deras vän och deniz och sen va det håkan hellström! inte lika bra som i norrköping, men det var iaf braa :)
när vi kom hem till bella sen bestämde vi oss för att kolla film och käka chips, så vi cykla ut i nattens mörker efter chips. så kom vi hem hann sätta på lilla sjöjungfrun i typ 10-15 min sen somna vi.. lyckat :P

på lördagen tillbringade vi timmar i stan, lite långtråkigt för ingen hitta typ något att shoppa, eller joo! jag och bella, snyggaste BHarna ;) hahah.
så åkte sanna hem och vi åkte till 20 åringen på kalas. tim alltså, sen va det jojo, nina, ken, robin, lövet.. tim fick mary-kate och ashlee - boxen, riktigt glad vart han :) så spela vi ngt typ som singstar fast gitarr grej.
jag vet jag är bäst på att förklara xD och kollade film :) mycket mycket trevlig kväll.

på söndagen hade vi morgonträning. nu inser jag verkligen hur dålig jag är på kick asså xD sen dega vi typ hela dagen tills min buss gick. skulle ha bellas älskade milkshake men vadå att alla milkshake maskiner va paja! sen precis innan jag skulle åka kom deniz också, tack :D


image2

bella,
tack så mycket för helgen. du gör en så lycklig, bara se dig på kort och ens dag är räddad. saknade dig redan när jag satte mig i bussen. sjukt. du är som en syster som jag aldrig fick. finns alltid här. du betyder så mycket, jag älskar dig!


we do it all

sitter och gör klart projektet nu. gått tre veckor i skolan nu, asså känns som det gått mycket mer. höstlovet is so far away! nästa vecka bli alla fall rätt skön i skolan, mån och tis är dont drink and drive- dagar, friluftsdag på onsdag, sen torsdag och fredag är de kortaste skoldagarna :) Just det, har redovisning på projektet på tisdag också. "upptäck norrköping", eller som alla som inte är från norrköping säger: "upptäck hålan!" xD ska guida några lärare genom norrköping typ..

hade skolfoto i veckan också, tyvärr. kom på det när jag sprang till bussen, bra eve! hatar verkligen skolfoto, alla klär upp sig och sminkar sig fint.. utom jag och sanna, och jag tror jag vann försten, men det märker vi när skolkatalogen kommer ;) hah!

imorgon far jag och sanna till göterborg. buss i 4 timmar och 35 minuter kanske inte blir världens hit men gör vad som helst för att få komma dit! ska till bellabella. och på kvällen blir det håkan hellström på liseberg. fett med nice ;D
imorgon fyller timpo 20 år också! GRATTIS :D blir små firande ute hos honom och nina tror jag :)
(kommer hem på söndag igen för er som saknar mig, men finns ju alltid på mobilen ;D hahah!)


image1

RSS 2.0