Turkey

åker till turkiet nu med älsklingen
blir borta en vecka.
hej då!


Stockholm i mitt hjärta

For iväg på en tripp till huvudstaden idag tillsammans med Christin, och med storebror med, men han hamnade på en annan buss och umgick med sina vänner där istället. Väldigt mycket fikande och ätande, men vi är/var simmare -vi är vana vid mat. Sen blev det väldigt mycket shopping. Christin hade bestämt sig för en summa som hon inte fick överstiga, vilken hon kom upp i ganska snabbt.
Själv införskaffade jag mig: kjol, chinos, 2 tröjor, mössa, sjal, armband, halsband, örhänge, ring.. Tror det var allt. Chinos, min nya favorit klädsel, lika skönt som mjukisbyxor typ, men så mycket snyggare!
Sen träffade vi Henrik och Therese, gick till nån "skyltutställning", typ roliga skyltar som finns runt om i världen. Vissa var roligare än andra! Kolla bilddagboken.
En mycket mycket rolig dag med mycket shopping, motion och glädje :)

Movie night

Ensam hemma! Men inte så länge. Efter jag lagat mig lite brända burgare, kom Chrills och Linda förbi och gjorde mig sällskap. Med sig hade dom chips, godis, choklad plus popcorn och sodastream. En riktigt skräckiskväll var vad det blev. Först en riktig rysare, Vacancy, som pulsen gick upp i nästan 300, och efter den the ring 2, som bara var helt overklig. Men Linda vart så rädd av filmerna att hon inte vågade sätta sig på cykeln i mörkret utan fick sova i mina föräldras rum :P haha.


Jag ska aldrig bli tandläkare!


Blev en väldigt rolig kväll igår. Efter träningen, som för övrigt gick väldigt dåligt(men håna intalade mig att det var inte så katastrofalt som jag trodde), cyklade jag ut till lindö och hem till Christin. Cyklade lite vilse påvägen, och då hjälpte det inte att ha en göteborgare i andra sidan av luren. Men kom fram tillslut och så vart det balbilder och studsmatta, tills vi for iväg på jakt efter lite snax. Sen var det dax för the ring! Lite skrik och lite gömma sig under filten(speciellt av malin och christin), men det hör till skräckfilmer. Mörkret utomhus skrämde mig lite så det vart två avsnitt med vänner innan jag satte mig på cykeln och for hemmåt. Tack för en superkväll tjejer :)

Nu sitter jag här med halva käften bedövad. Roligt, för när jag ler så ler jag bara på högersidan och vänster är helt normal. Efter de här senaste tandläkarbesöken är jag ännu mer emot tandläkare(inget illa ment mot margareta;D) Första gången fick 3-4 tandläkare gräva i munnen på mig och alla kom fram till att det inte behövdes göra något, men ändå säger min tandläkare att det är ett hål som jag måste laga. Så idag när jag kommer till folktandvården börjar hon gräva i munnen, ger mig bedövning och sedan kommer på att det inte är något hål, utan att jag bara hade väldigt djupa tänder. Så det blev bara att plasta tandjäveln.
Jag ska aldrig bli tandläkare- roligt jobb att sitta och gräva i främlingars munnar, jag säger som fisken i hitta nemo: människans mun är en motbjudande plats! Då trivs jag rejält mycket bättre i min lilla cafeteria!

Skulle hem till Chrills och glassa med honom vid hans pool idag, men det svenska vädret bjuder ju till riktigt ordentligt idag. Jag hatar svenskt sommarväder!

GRATTIS till ANTON, som tog körkort i veckan :)

Innan mörkret faller ska jag lämna några tomma rader

Precis hemkommen från en liten visit på pub Vasa tillsammans med Christin, hennes pojkvän och två vänner till dom :) Det var trevligt. Mindre trevligt med alla som är så desperata på uteställen! Men så är det ju jämt. Försöker få någonting, men hallå 15 år äldre, get a life! Så jag kände mig fett liten där jag gick, jag nyss fyllda 18 och nästan alla andra vid 25plus:
"men vad sysslar du med då?"
"ae, jag går i gymnasiet fortfarande. du?"
"aha ja, ae jag är gymnasielärare"..
 
Den satt fint.

Investerade en ny kamera idag med, på Chrills stammisaffär. Invigdes lite halv flitigt på Vasa.
Satt ett tag ute i mörkret och pratade med min älskade pojkvän på verandan nyss också :) <3 Sen när jag skulle låsa upp ytterdörren så kryper, och då skojar jag inte, världens största tvestjärt vid nyckelhålet! Det som brukar ta mig kanske 30 sek att låsa upp ytterdörren och gå in tog ikväll kanske 4 minuter!

Lillebror åkte till Sum-sim i Varberg idag. Och imorgon åker mor och far dit för att se tävlingarna. Så det blir jag och storebror själva i några dagar . På lördag åker vi till huvudstaden tillsammans med Christin :)


Tiden går fort när man har roligt.

Länge sen man uppdaterade sig här. Men man har ju sina stunder.
Hänt väldigt mycket sen sist! Det största var väl i lördags då jag blev 18 år! :D Det är stort, inte för att det känns något speciellt annorlunda sen jag var 17 men det ska det nog inte. Jag är 18, ett steg närmare vuxenvärlden ;) om jag nånsin kommer dit xD
Dagen vart tillslut lyckad alla fall, vill inte säga annat :P Vaknade upp med min älskling bredvid mig, och umgicks med honom hela dagen! Så kom släkt och vänner på em, och det vart middag och gott :) Sen på kvällen bar det hem till Gunnarssons, och senare Hugo. Lite känslomässig kväll, men men. Som sagt, man har sina stunder!
Tack för alla som "uppvaktade" mig på min stora dag :) Och för alla dessa fina sms och sådär :) TACK TACK TACK!
Stoffe ringde nyss och grattade mig, något sent men det gjorde min dag :) <3
Och alla paket! Jag tycker det är fett pinsamt att stå framför massor med folk och öppna paket. Vet inte hur man ska reagera eftersom alla kollar på en, och om man ska riva upp paketen ell öppna dom fint.. Vilket i-lands problem xD Men mycket glad för alla presenterna, TV, pengar(över 30000:D),presentkort, smycken, film, plånbok, tavlor, underkläder(rätt så sexiga så fett pinsamt att öppna när hela släkten satt där xD), ännu mer flytta hemifrån-saker(de vill nog ha ut mig ur huset snart!), med mera :)

Var i Göteborg förra veckan och nu är Deniz med mig här. Åker hem imorgon. Men ses nästa vecka eftersom SM börjar då :D Kul, kul, kul!Sen SM-festen på söndagen, gaaah :D

Imorgon blir det kanske kareoke kväll tillsammans med christin och lite folk på pub vasa eller vad det hette. mys :)
På lördag åker vi till Stockholm också, för shopping! yeeey! :D


RSS 2.0