Straff på livstid

Man förlorar så himla mycket i sitt liv. Menar inte bara bortgångar, jag trodde det var det värsta som man kunde känna. Sorgen efter att en nära vän eller släkting gått bort. Men känslorna jag har nu det går inte ens att jämföra med en bortgång.
Man vet inte vad man har innan man förlorat det. Jag har sagt det flera gånger och jag poängterar det igen. Jag har vekligen förlorat det nu, det känns så alla fall. Livet håller på att falla sönder och jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Smärta.. Nej det finns inte ett ord till den här känslan, den stora kumpen som bara växer och växer inuti min mage. Jag har fått ett ärr, ett ärr som kommer sitta i mig i resten av mitt liv. Det kan jag leva med. Men jag kan inte leva med den stora klumpen i magen. De här känslorna som bara retar upp varandra inuti mig. Jag har brustit ut i tårar flera gånger idag, det bara sprutar ut känslor.
Tankarna bara snurrar och det går inte få stopp på det. Det blir bara värre och värre ju längre tiden går.

Just nu klarar jag inte av att skriva mer. Jag ska ta mig i kragen. Jag ska göra allt i min makt för att ändra det här! Jag ska börja om. Jag ska verkligen börja om! Jag ska bli en så mycket bättre människa. Precis den du trodde att jag var! Jag ska verkligen göra allt.


He's my everything


- Could you just stay with me?

- Stay with you? What for, look at uss, we're already fighting!

- Well, that's what we do, we fight! You tell me when I'm an arrogant son of a bitch and I tell you when you're a pain in the ass, wich you are 99 % of the time. I'm not afraid to hurt your feelings, cause it gets like two second then you're up to the next "pain in the ass thing".

- So what?

- So? It's not gonna be easy, it's gonna be realy hard. We're gonna have to work at this every day, but I wanna do that because I want you. I want all of you, forever, you and me, every day.


Mitt i allt

Frackveckan är igång och just därför jag inte är så aktiv på bloggen.
Veckan har alla fall innehållit mycket skratt och glädje. Berättar mer senare :P
Ikväll blir det otten. Men innan är det rännstensmarcsh på drottninggatan, klockan 5 :)

Nu står frackarna och sjunger i ljushallen, känsla!

Projektet börjar idag, och vi har ingen anning om vad vi ska göra :S bajs!
Efter skolan blir det ett besök på kyrkogården för att lägga ros hos broder min. Grattis på 19års dagen!

Nu ska jag snart ha lektion! Bye Bye

Vad händer med oss?

Man får och man mister vänner. Det är nästan som ett kretslopp. Varför?

Dagen har väl varit till och från. Lektionerna har börjat men inte på riktigt. Bara betygskreterier och det gamla vanliga. Började verkligen piss regna så det sket sig med vattenkriget och såpafotbollen kände vi. Men måste vara med imorgon!

2orna åker på Hajk imorgon. ("Hej och välkommna till hajk! Idag ska vi prata om hästar men inte vilka hästar som helst utan FLODhästar!"). Därför är alla lektioner inställda imorgon så det blir bara inspark för ettorna. Men tyvärr har lärarna bestämt att vi ska fotograferas 9,50 så det blir att åka till skolan alla fall!

Dagens: Rix-FM festival(men antar att det bara är artister som suger ändå)augustifesten börjar
Morgondagens: Deniz kommer!
Söndag: Frackveckan drar igång!
På tal om frackveckan. Testade min frack idag. Det var verkligen ögongodis... NOT!


Första skoldagen i sista året

Hm, det för ändras fort det här. Igår kände jag mig som världens lyckligaste människa och idag vaknade jag "på fel sida". Var sur för allting idag. Kände att jag bara ville hem och begrava mig i min säng för ett tag.
Tog mig alla fall i kragen och åkte ner till stan och träffade Sara för lite shopping. Träffade även Christin och Sanna på en liten förmiddagsfika innan gångvägen till skolan.
När man kommer tillbaka till skolan efter ett "långt" sommarlov brukar man vara så spänd på att träffa alla igen. Men inte idag, surheten steg mig över huvudet. Men jag försökte göra det bästa av situationen..

Har förövrigt fått ett bajsigt schema, enligt mig själv. Men alla andra tycker det är jättebra(?) Kan jag verkligen blivit så sjukt skoltrött??

Simmade passet själv idag. Kände inte för något annat. Sen blev det rusning till bussen och snabbt hem. Och nu middag och snart jobb. En riktigt surhetsdag!

Dåligt inlägg, tyckte synd om er som läste det xD

A dream come true

Och då var jag även hemma från Göteborg.
Fredagen bestod mest av en bilfärd då jag bara satt och lyssnade på tennisen på radion. Alltså fatta 5 timmar tennis! Jag hade dött, i alla fall i den formen jag är i nu xD
Blev mycket shopping i helgen med, och jag kan inte säga att jag slösade några pengar. Hittade värsta bra fynden och jag är nöjd med allt jag köpte med! :) Två par skor, sovlinne, övertröja, linne, örhängen för under 600 spänn! Sen hittade jag även lite träningsgrejer i skåne som också var skit billgt :D yeey jag är bra!


Pappa i Ystad. "Bo i Skåne". För er som inte känner min pappa så heter han Bo :)

Helgen spenderades hos Deniz. Min familj följde med dit på kvällsfika, frukost(fanns ingen frukost på deras vandrarhem), och middag. Trevligt, trevligt.
Blev även bio, mini-middag vid sjön, bad, med mera. Såg Donkey punch, skärck/porr typ. Den var väl inte så himla grym, men den var den bästa filmen jag sett på bio med Deniz :P(Inte så konstigt när vi bara sett 1408 och den super dåliga där vinden dödade alla och som jag inte minns namnet på ).

Träningen drog igång idag. Lite segt, känns att man vart ledig i en månad, men inte så himla farligt ändå. Och imorgon blir det skola. Upprop vid 2(tror jag, ingen vet när vi börjar typ :S), innan jack-jakt med sarisen på stan och efteråt en skitsnackis-fika med tjejerna :)

Jag är verkligen världens lyckligaste människa just nu känns det som :) Gårdagskvällen fick mig att inse många saker. Viktiga saker. Som jag aldrig, och då menar jag aldrig, kommer lämna ifrån mig. Känslorna igår och idag är obeskrivliga. Jag hoppas min dröm går i uppfyllelse :)

Sharing everything you do

Lämnade Kristianstad och Skåne i fredags, och åkte till götet.

I Torsdags tog vi tåget över till Danmark, Köpenhamn, och vandrade runt på Ströget. Och i Onsdags var vi i Åhus, inget direkt badväder för det blåste förjävla mycket där nere, men riktigt bra glassväder :)
Tränade som sagt lite med klubben där nere(KSLS), bra att jag tar tag i det nån gång. Ett teknikpass, massa fjäril, och ett konditionspass(kändes som jag inte tappat så mycket faktiskt!!!). Positivt. Det negativa var väl att simmarna, alla fall tjejerna, trodde att jag och Sebbe var tvillingar. Det tar jag INTE som en komplimang xD Speciellt inte när de frågar hur gammal jag är och jag svarar 18. Nästan alla tappa hackorna och sa "oj, trodde du var ungefär lika gammal som oss". Då var jag ju tvungen att fråga hur gammal de var, så svarar en jätte glatt: "Jag är 14! :)"....

Sitter i Deniz lägenhet nu och kollar OS medans han jobbar. Åker hem imorgon och då blir det träning direkt när jag kommer hem :) Ska bli riktigt kul att träffa alla igen!
Imorgon är en annan viktig dag... KARIN BLIR 18 ÅR!

Denna dag är också en viktig dag... 3 månader :) <3


Skåneland

Sitter i Jolles lägenhet. Proppmätt av pizzan vi åt nyss.
Har hunnit med ganska mycket på dessa två dagar. Igår "shoppingrunda" i Kristianstad. Hittade faktiskt tå väskor och en tröja som jag ska köpa senare i veckan :) Tränade sen på kvällen med KSLS. Typ deras B-grupp tror jag det var. Ganska skönt trots att jag bara tränat ett gympass på tre veckor nu. Lite jobbigt med så mycket fjäril bara, och vi fick straff med en 100fj på tid :P Blir även träning imorgon, fast då med A-gruppen :)
Idag skulle vi över till Danmark men det hann vi inte med. Stannade i Burlöv för shopping och likaså i Malmö. Sen skulle vi hem men pappa körde nån omväg så vi hamnade i Ystad så det blev att gå lite där med. Tycker inte om någon av städerna från idag, tråkiga städer :P

Orkade inte gå upp och kolla simningarna inatt. Vänd mig bara och somna om. Inatt ska jag kolla alla fall! :) Phelps är såååååååå grym!


Ska snart åka till mitt och mammas lilla hus som vi sover i :) As fint!
Kommer nog hem söndag/måndag ser det ut som nu :)
(Blir väldigt glad för småfina sms fortfrande ;D haha)

Du gjorde mig till den jag är

Sitter och väntar in jobbet nu typ. Färdigpackad, eller aa typ.. Helge påminde mig dock om att det var OSfinalerna så det blir väl att försöka hinna se det lite innan jag far mot jobbet. Ingen svensk som simmar, men Phelps ;)
Direkt efter jobbet drar jag dårå iväg neråt. Blir hotell eller något för mig och mamma, (trångt om alla skulle bo hos Jolle).
Jag är så duktig på att tänka tillbaka, för duktig! Visst, vissa fördelar kan det ha, men oftast inte. Lär mig lev i nuet!

Det finns mycket i livet som man ångrar.
Det här är en sak jag ångrar högt,
det gav sina konsekvenser, det gav sina sår..


Sniglar är nekrofiler

Cykelturen hem från jobbet med Sebbe gav mycket skratt. Det blev bland annat wet-tshirt av regnet(då var jag inte glad över min vita jobbartröja). Vi kom även fram till att sniglar är nekrofiler. Jag hatar sniglar! Dom kryper fram när det regnar och det är då man vill cykla fort hem för att inte bli helt genomsur. Så lägger de sig i stora högar runt de döda sniglarna så man blir tvungen att köra slalom på vägen för att inte få snigel-slem skvättande på fötterna och benen. Som sagt, jag hatar sniglar!

Små panik på morgonen i cafeterian, eftersom ingen hade kommit och öppnat den innan 11.(och den öppnar halv10-10). Men fick mycket hjälp så det fanns knappt något för mig att göra.

Nu ska jag duscha av mig den illaluktande fritösfettlukten och sedan packa väskan inför imorgon :) Hejsvejs!

När jag blir grå När jag faller orkar du för två?

080808
Den åttonde augusti tjugohundraåtta

Sov dåligt inatt. Vaknade kanske 8-10 gånger. Men varje gång jag somnade om fortsatte min dröm där den hade slutat. Två personer var med varje gång, speciellt :)
Inte mycket mer att säga om dagen. OS invigningen börjar sändas om 40 minuter på tv. hinner kanske se lite grann alla fall, sen "hard" workwork.

När idag blir igår
Kommer du att älska mig då?

Man vet inte vad man har

förän man har förlorat det.

Det blev en liten simtur med Saris idag. Som sagt en liten simtur, sen resten lek :) Väldigt roligt, som barn på nytt!
Annars har det mest varit en lugn dag. En sväng på stan med, för lite ätande på Gu' va gott.
Hemma städade jag, började läsa i boken som jag lånade i förrgår och bakade! Hittade halvt på eget muffinsrecept. Två olika, dom ena smaka skit, men jag lovar min lillebror kommer tycka om dom för vi har så olika smak när det gäller sånt, men dom andra vart rätt goda :) Totalt 3 av 5 toasters!



Skåne&Danmark nästa vecka, hoppas det bjuds på sol och värme. Då är jag nöjd :)

I hope that it gets better as we go


Världen förtjänar inte dig


Det blev en mysig kväll igår med Linda, Chrills, Bob Dylan och två uppätna chipspåsar. Filmen var dock inte den bästa, så  det blev att bege sig hemmåt innan den ens hade slutat. Trots det var det en välbehövlig kväll med mycket skratt :)

Vaknade 9 imorse och träningsvärken gjorde det inte lättare att stiga upp ur sängen. Det var förvånansvärt skönt att vakna till väckarklockan och stiga upp helt trött. Long long time ago.
Ska snart dra mig neråt badet för lite simning med Sara. Gissar på att det inte blir så många meter men ändå, tanken som räknas!

Missförstånd hit, missförstånd dit. Ta inte åt er av allt som sägs och hörs.
Det är inte alltid riktat åt er..

OS halvt igång, ingen invigning än men damerna har redan hunnit förlorat en fotbollsmatch mot hemmanationen. Men man förväntade sig väl inget annat.

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Jag vet inte vem jag är

Men jag vet att jag är din.

Vaknade ovanligt sent idag. Kvart i tolv. Och ändå somnade jag inte så sent igår, kanske 1. Jag har blivit lite för trött och lat utav mig. Ska ändras, började redan idag då jag cyklade till badet och körde ett välbehövligt styrkepass. Kände att jag fått träningsvärk från igår(då jag kärde ett minimini-pass hemma). Så imorgon kommer träningen kännas, ska tantsimma med sara :)

Ikväll blir det nog utebio med Linda. Och Chrills förhoppningsvis :)

Jag förstår inte?!
Det är i sånna här tider man blir glad av minsta lilla fina sms eller kommentar. :)


Födelsedagsfirande

Det blev ett lyckat födelsedagsfirande igår. Såg nån film, little sunshine nånting, som spred lite deppiga känslor. Om en familj som var bara helt stel och deppig. Men slutet gott allting gott, eller?
Tjejerna gjorde mig på bättre humör alla fall.
Det andra som räddade min dag, som nästan alla dagar, var Deniz. Fick verkligen lätta på hjärtat igår, saker som jag inte hade någon att prata om med. Jag är verkligen lyckligt lottad. Jag skiter totalt i vad folk säger, jag bryr mig inte, FÖR JAG ÄR KÄR på riktigt! Och ni som inte unnar mig det, håll det för er själva!

Vet inte om jag ska ha en lugn dag idag med. Funderar på att dra mig till gymmet, och fixa med lite smått&gott här hemma. Men kvällen är svart.
Helgen blir fullspäckad med jobb alla fall. Och direkt efter jobbet far jag och familjen ner mot skåne-land till Jolles lägenhet i Kristianstad, sen blir det även Malmö och Danmark. Bara umgås med familjen, som jag inte gjort på länge, ska bli riktigt skönt :)

Det regnar över oss

Regnar bajs mycket idag igen.
Dålig dag, dåligt humör.
Hoppas kvällen räddar mig.


Some people say there is no way

Ibland undrar jag om det är riktigt värt det..

Tredje inlägget på en dag. Oj märks att jag har haft en deprimerad innesittardag. Hatar det svenska sommarvädret! Regnar hur mycket som helst, gör mig på ännu sämre humör..


Och du undrar vem som kysser henne nu.
Och du undrar vem, vem om inte du.
Oooh, läpparna, du kallar dina.
Det gör ont att veta, lika ont att undra.

Greatest story ever told



The time we spend apart will make our love grow stronger.
I wanna grow old with you.


What a day for a daydreamer

Natten spenderades i gästrummet hos Niklassons. Hade inte varit så välstädat om det var jag bodde där själv i 2 veckor. Började kvällen med ett försök till att se Hancock, men när det slutade fungera efter typ 20 minuter bestämde vi oss, Vickan jag och Sara, för att ta bilen in till stan för lite utebio. Förtollad, bättre än vad jag förväntat mig.

Åkte hem tidigt imorse eftersom en viss fröken skulle till sommarskolan. Så idag blir det bara en slappdag tror jag. Kanske drar förbi badet och tränar lite, det är välbehövligt just nu!

What a day for a daydreamer

Snart drar skolan igång också. Bara ett år kvar, man ska se det positivt. Ett jävla år sen ut i det fria! Frackveckan börjar då med, niice :) men det är så mycket man vill hinna göra innan skolan börjar, för kort sommarlov helt enkelt!
Måste leta jobb också, pengarna flyger iväg nu..

Turkiet


Hemkommen från Turkiet och Göteborg nu. Riktigt lyckad semester må jag säga. Lite jopbbigt bara att biljetterna gick ner över 2000 kronor bara 2 dagar efter att vi bokat biljetterna. Men det är absolut inget jag ångrar!
Kort sagt: Deniz släkt, två båtutflyckter, sol och bad, värme, 'förförlovning', biljard, grekland.
Orkar inte dra allt, och ni skulle väl inte orka läsa om det heller, men det var nog den bästa resan i mitt liv :) och sällskapet kunde inte vara mycket bättre!
På hemvägen flagade mina axlar sönder, och på bussresan från göteborg till norrköping flagade de ännu mer, plus bröstet och näsan. Tyvärr! Inte konstigt efter att vara 7 dagar i stekande sol från detta sverige-sommarväder. Termometern kom upp på 53 grader sista dagen! Men som sagt en riktigt lyckad resa :)

RSS 2.0