Nyår

Grattis på födelsedagen storebror!
Och gott nytt år på er andra :)

Fick reda på att jag fått en till kusin idag med. Ännu en till till stora tjocka släkten!! :)


Nu ska jag sova.. God natt :)

Gott nytt år

Go' fortsättning, som alla säger :) Sitter i göteborg hos Deniz :) Igår blev det en lång shoppingdag med mycket inshoppat! Idag har jga lekt med Håkan heela dagen, nu blir det en snabb powernap och sen tåget till alingsås. TJOHEJ! GOTT NYTT ÅR :D

Julen är här

Nu är julen förbi, en riktigt mysig jul :) Tyvärr har den riktiga julkänslan försvunnit med åren. Minns den pirrande känslan i magen kvällen innan julafton, så man inte kunde sova, känslan som satt kvar i magen ända till dagen efter julafton då man satt och lekte med alla sina julklappar. Nu är den känslan borta och snön lika så. Ingen helt riktig jul utan snö alltså. Men den här julen kom absolut med på top 5 listan! Började med att jag vaknade upp med Deniz vid min sida, vilket jag sa God jul typ 3 sek över 12 till! Sen blev det julfirande med tjocka släkten, och detta år fick vi plats hemma hos nån och inte i en tråkig lokal! Mys på det :) Riktigt god mat, dock saknade jag mormors köttbullar. Sen blev det kalle anka som alla sitter och sjunger med så glatt till. Och jultomten förstås, med alla paketen :) Mycket nöjd över mina julklappar i år: • presentkort plus pengar, (även fickpengar till frankrikeresan) • flytta-hemifrån saker (de vill verkligen ha ut mig ur huset nu när jag nästan har ett helt eget kök hemma ;P) • lampor • kläder • chips (mina favoriter som fanns i turkiet, dock redan slut) • SPA för två • smycken • parfym • plattång Med mera. Mycket mycket nöjd :) Riktigt myspys jul tillsammans med familjen och släkten :)

Dan före dan före dan före dopparedagen

Gym. Frivädningar är ingenting för Victoria, det var väl det vi kom fram till, plus att vi är väldigt otränade i våra smala smärta magar!
Simningen gick bra sen, börjar komma igång med min träning nu. Har inte kännt så senaste halvåret typ mer, så det var skojsigt :) Började med en serie på 3300 som säger det mesta om passet, dööd..

Uppdatering från Turkiet. Diskning idag med tyvärr, chansar på tjuvstart eller kanske en sån där SMdiskning med "två armtag under vattnet". Men du äger vilket fall. Kommer hem imorgon, yeeey. Och på tisdag tatuering sen direkt to my place!! :D iiiih!! lovelovelove.

Blir nog en tung dag imorgon; träning jobb träning
Måste ladda, GODNATT

2 days <3

Dan före dan före dan före dopparedagen :)

Minnen för livet

Det blev en lite sorglig kväll tillslut. John offentlig lade sin karriär som simmare till ändo. När han sa de orden var det våra fina minnen som kom upp i skallen på mig. Trots att det svider lite smått så bjuder jag på lite john-minnen-bilder. Enjoy!

Jag och John under tävlingarna i Riga. Detta kortet var taget straxt före John gjorde bort sig totalt. När vi är utomlands förstår ju inte de andra vad vi säger. Så satt det en väldigt tjock tjej bredvid oss, min konkurent, och john pekar lite mot henne och säger "Big Tasty". Sen försökte han gott göra det med "mm... McDonalds.. mm.." xD
   

En riktig glädjespridare - John gunnarsson

Julstämning

Paniken, ångesten, frustrationen, ledsamheten, jaa alla dessa dåliga känslor plus lite till steg mig över huvudet i fredags kväll. Men sån tur hade jag Sara vid min sida och vi redde ut det, KRAM PÅ DET!
Planen var att gå på Dear me, Realesefest. Men planen slutade i en fika med varmchoklad. Inte direkt som vi hade tänkt oss men mys alla fall. Tog oss ner till Trädgårdsgatan, stod precis utanför lokalen, hörde musiken, men hittade inte ingången!
Lördagen däremot var inte alls lika mysig, jobb hela dagen. Med Lise vid min sida tog vi oss igenom de första timmarna, riktigt roligt. Sen kom Katta och tog över, och de sista 2 timmarna gick i snigelfart men vi tog oss igenom det :)

Nu har det blivit lite julstämning här hemma. Granen är uppe och pyntad, och pappa har sattit upp alla juldekorationer. Finfint med julstämning.

Nu ska jag ta mig i kragen och städa mitt katastrofalt stökiga rum. Sen laga mig lite mat och dra iväg till gymmet och träffa Victoria!
Heysveys!

Miss älsk
2 days

Bonjour monsieur madame

Sitter och skriver lite till projektet. Har gjort en jättefin framsida till pärmen plus skrivit ner alla träningarna och testerna. Väldigt jobbigt men oh så duktigt!

Så blir det Canet, Frankrike i april, påsklovet antar jag. Blir skönt sådär inpå stundenten och allt :) Plus att jag har aldrig varit i Frankrike förutom mellanlandat tror jag så det blir nytt. Träningsläger alltså, för er som inte greppade det..
På tal om att resa, chrillis åker till Cuba imorgon, eller på lördag egentligen men lämnar staden imorgon. Önskar honom all lycka till och sug ut sol&bad för mig med!

Ska sova tidigt ikväll. Morgonträning väntar, plus eftermiddag.. Och hela lördagen består av jobb..
God natt!

5 days
Saknar min D <3


Grattis på födelsedagen lillebror

Tredje inlägget för dagen, inte illa!

   


Ja må han leva
Ja må han leva
Ja må han leva ut i hundrade år
Grattis lillebror


Vad jag verkligen hatar folk som inte plockar upp bajset efter sina hundar! Skaffar man sig en kund ska man fasen ta upp det. Och ja som ni kanske gissa, jag trampade i hundbajs idag!

Saknar min man otroligt mycket. Fick dock ett lugnande sms att resan gått bra :) Lite småjobbigt att inte ha dem där lugnande samtalen såhär på kvällen, tills man blir trött säger godnatt och somnar direkt. Men det är ju bara tills på måndag, blir värre till Australien :( Men inte tänka så nu, på tisdag kommer han hit till Norrköping, samma dag som den nya tatueringen tar sin plats. Saknar dig <3
Och precis NU när jag ska publicera inlägget ringer min man för att önska mig en godnatt sömn :) Ooh to cutee! Jag har världens bästaste pojke :)

Norrköpings KK önskar God Jul


What a beautiful day

Innan skolan blev det två telefonsamtal med älsklingen, precis innan han gick på flyget. Han ska nämligen till turkiet och tävla, good luck and have fun :) Så kommer han hem måndag och dagen därpå avfärd hem till mig! yeey!

Började skolan med ett stressat seminarium, hann inte ens prata mycket och helt överstressad var jag. Trodde det skulle bli en lång skoldag men då efter cirka 40 minuter sa resten av klassen att vi slutade för dagen! :O
Åkte ner till stan, forex för att kolla dollarn till mitt arbete och sen träffade jag mami. Hittade nästan precis en sådan kavaj jag vart på jakt efter, och eftersom mamma var snäll idag så fick jag mig den :)


What a beautiful day, mitt liv leker fick jag upp i huvudet idag när jag gick själv på drottninggatan. Inte ofta det bara kommer upp sådär när man är ute och går på stan. Men sant som det var sagt, i love my life! Visst finns det saker jag skulle vilja ha eller ha ogjort osv men varför dra ner sig med dom? Tänk positivt, gör det negativa till något positivt.


Jultidens stad, alla tiders stad.

Okej nu var det ett tag sen bloggen uppdaterades, och massor har hänt sen sist!
Kan ju börja med och tala om att jag har klippt mig. Blev inte så annorlunda, kortare bak och längre fram, samma gamla page liksom. Kör på den stilen, köper mig (om jag inte får någon i julklapp) en plattång och sen är det bara spara ut håret :)

De 4 senaste dagarna spenderades i Göteborg. Blev lite träning, film - me love prison break!, jul på liseberg med mera :) Riktigt trevligt. Göteborg är en riktigt julig stad alltså. Jag gillar staden, den är underbar på sommaren med! Bilder kommer väl senare, men finns en rolig film på Deniz facebook xD
Riktigt mysig helg alla fall. Längtar bara mer och mer till julen :)

Igår var det KM och lucia också. Det blir bara tråkigare och tråkigare. Ett stort grattis till John som vann bästa kamrat för övrigt, det var väl det som var sprint-KM:ets enda stjärna.

Nu sitter jag och pluggar lite smått. det blir aldrig mindre i skolan, när väl en grej är avslutad kommer något nytt som ska lämnas in! Men det är bara ett halvår kvar. Och har vi tur är vi lediga på fredagarna nästa år, hoppas,hoppas! Slog in julklapparna ikväll med. Helt klar till familjen plus brödernas födelsedagar. Jag läängtar till jul :)

Ska gå ner och lägga mig i soffan och äta glass tills jag somnar :) Rikigt trött.
Nattinatti

E loves you D

"I know what you are.."

Äntligen har jag sett Twilight! När jag såg reklamen första gången ville jag inte ens se den. Men ju mer jag såg trailern desto mer besatt vart jag. Alla dessa förväntningarna, Sann lugnade ner mig på lunchen i skolan. "Den är inte såå bra som alla säger, men den är bra.." Så då sänktes mina förväntningar lite. Men alltså den är bättre än vad alla säger att den är! Det är liksom en kärleksfilm, men den är läskig och lite rolig ibalnd. Grät till och med x) Jag säger bara en sak: ett film nå MÅSTE se!

I lördags morse hade jag teknik filmning. Kom två killar/gubbar som filmade när jag simmade sen analysera vi det och ändra och testade nya saker. Riktigt, riktigt bra! Hittade små och stora fel som kan göra väldigt mycket. Så det var roligt.
Efter åkte vi ut tillmaxi och stan och jag shoppade ännu mer julklappar! :) har någon liten sak kvar sen är jag klar :) Känns snuskigt bra!

Sen har jag kommit till det här beslutet igen. Jag har ju sagt att jag ska spara ut mitt hår. Men efter gårdagens shoppingrunda då två av expediterna hade ungefär samma läng, och skiitsnygga frisyrer, ville jag bara klippa av det lite till! I got a problem. Det är så himla ful färg på det nu. Kanske blir och färga efter nyåret och sen spara vilket fall. Det går ju alltid klippa av det liksom..

 

Färgglad eller tråksvart..

Jag har ett litet problem. Har  balen i huvudet, och inte bara nu utan vid flera tillfällen den här veckan. Klänning skrämmer mig. För det första ska liksom jag ha på mig en klänning. Och för det andra ska jag hitta rätt modell OCH färg. Färgen är ett jävla hejdundrande problem alltå. Det finns sjukt mycket olika färger och nyanser och jag drunknar i alla dessa förvirrade tankar. Hjälp!


Vad vet du om månljuset?

Förän du blivit sönderslagen under det.


Jag är glad. Och trött. Ska sova :)
Natti


Din. Bara din. Alltid din.

Nu är SM över vilket betyder halsont och förkylning. Tror det var för jag sov i en dubbelsäng tillsammans med sjuklingen Linda hela SM. Och nu har jag nog smittat Deniz också, sorry hjärtat..
Hade som sagt inga förväntningar på SM, så jag kan varken säga att jag är speciellt nöjd eller missnöjd. Vart en semifinal alla fall vilket ledde till 2/100 pers, och två juniorklubbrekord tror jag i lagkapperna. Bilder från SM har jag lagt upp på bdg, kommer mer.

Otroligt skönt att komma hem och få sova i sin mjuka sköna säng med mina stora kuddar och täcke. Vilken känsla! Skolan var sjukt jobbig. Hela måndagen bestod av föreläsningar typ så satt och halvsov hela dagen. Däremot var jag hemma idag, ruskigt skönt! Sova länge, tills riksbygge-gubbarna kom och skulle kolla ventilationen eller något. Blev en shoppingrunda med mami. Själv köpte jag mig en 'klänning', och mamma var på shopping humör(2jeans och 3 tröjor).

Livet känns förvånansvärt bra nu. Känner mig inte överstressad av skolan, även om jag har mina små stunder som jag får småpanik, julen är på ingång och de flesta julklapparna är avklarade! Men den största anledningen är att jag har världens underbaraste pojkvän! Min, bara min, alltid min!

RSS 2.0