Du är solen i mitt universum.

I fredags kom min kära pojkvän hit.
Tidig lördagmorgon, avfärd till Örebro för Wadköpingsdöppet. Förra året var hög klass för min del. Väldigt hög till skillnad från i år. Men ett pers alla fall, 200 fjäril som jag aldrig simmat, var väl det jag var mest nöjd med. Blev en total tredje plats så jag fick mig 200 rikstaler alla fall, välbehövliga xD
Deniz hängde som sagt med Norrköpingsgänget hela helgen. Mycket roligt :)
Kort sagt: helgen var riktigt lyckad. Simmandet gick iofs inte för snabbt direkt men runt omkring var allt skoj :) Har blivit jätteglad ända sen helgen! Och vi vet nog vad det beror på <3

Måndags morgonen var inte den bästa. Men det jämnade ut sig med att samhällslektionen blev inställd och klassen kom överrens om att vi "skulle ut till Bråvalla" på etik lektionen så det blev att sluta 3 timmar tidigare. En runda på stan och fräcka fröken-fika med Sarisen :)
Tisdagmorgon=flowing. Inte för bra för armbågen tror jag.. Har börjat käka piller för den nu, vilket hjälper, och förhoppningsvis går det över snart.

Sa att jag inte skulle skriva om så tråkiga och negativa saker på bloggen, men det trotsar jag redan nu. Ibland måste man..
Stötte på John i skolan efter att vi slutat.(Det var verkligen inte det som var negativt/tråk!) Blev att prata med honom ett tag. Någon som känner exakt likadant som mig! Det du gjorde imorse var bra, broder! Jag är på din sida vet du ;) Nae, men seriöst jag förstår mig inte på vissa människor. Man vill väl att folk ska lägga märke till en, och man vill väl att folk ska se ens framgångar. Men man behöver ju inte skryta för det. Ibland när man ska säga såna saker så kan det låta som skryt, men nån gång ibland gör ingenting. Det gör vi alla.  Men när det kommer till det stadiet då man skryter tjugofyra-sju, och ska säga allt man tänker och känner högt till alla andra. Och jämföra sig och sina prestationer med alla andra. Men bara med dom som är yngre och sämre. Vad får du ut av det egentligen? Du får oss andra bara att tänka sämre. Och du får oss verkligen inte att se dig som en bättre eller 'snabbare' människa. Förlåt men jag kommer aldrig se dig som den du vill att jag ska se dig som..

Sådär ja, ibland kan det lätta på hjärtat genom att skriva lite sådär på bloggen..

Ska lägga mig i min säng nu sen dra mig till badet för lite träning.
Sweet dreams


'Cause this is real, and this is good
It warms the inside just like it should
But most of all It's built to last!
Du är så himla bäst!

Disturbia.

Älskar låten, hatar videon!

En riktig eve-missar-tider dag idag!
Vaknade av en rejäl smäll imorse. (Pappa tappade något i köket). Tänker: skönt att somna om. Kollar till klockan: 07,41! och min buss går 07,32. Good job! Blev att klä på sig snabbt som attan och rusa till bussen. Kom en halvtimme försent typ, men vad gör det när det är etik&livsfrågor?
Skolfoto idag också, varmt med vinterkläder dock. Men roande.
Missade första bussen, till stan och vänta in nästa.
Hem och käka och vila upp mig tills jag får rusa till bussen igen för att ta mig till stan.
Och såklart åker den precis förbi mig och jag får rusa ner till nästa buss, där jag fick stå i en evighet för jag tittade fel på tidtabellen.
Tillslut kom jag till stan och det blev fika med Linda och Markus. Gott och trevligt :)
Träningen senare gick inge vidare. Fick inte simma hela passet för Håna, min jävla armbåge/triceps.
Åkte ut på "klock-jakt" till maxi med mor och far, men ingen där inte.

Människor kan göra en så jävla glad, men samtidigt så jävla ledsen..

På ett sätt som bara kära kan.

Flowing är nog den träningen som gör att man svettas mest. Ialla fall när man är typ 100 pers i ett litet rum i källaren på badhuset.
Vickan har blivit överraskande bra på simning! Andra passet idag och från förra gången trodde jag att det verkligen skulle ta lång tid innan hon förstod vad simning var. Men idag visade hon upp sin dolda talang! :D You go girl!
Armbågen, som jag trodde var bra verkar ha blivit ännu sämre. Flowingen förstörde den igen. Så träningen på eftermiddagen gjorde sjukt ont. Bajs på det. Men förhoppningsvis är det väl bara nån inflammation eller något så det går väl över efter ett tag :)
Studentmössprovning, som jag missade. You go, Eve!

Snabb summering av dagen. Har inte mycket mer att säga om dagen. Förutom..
Deniz har förgyllt ännu en av mina dagar :) <3 

Fight for you is all i know

Come home- One republic

You're my everything

Gårdagen bestod av sova/plugg ända tills Christin kom med bilen och hämtade mig. Vi åkte vidare mot Vilbergen och hämtade Susanna och sen bar det ut till Svärtinge. Spelade femhundra tills Vickan kom,(behöver inte nämna resultatet).
Susanna: "Fan va fuskigt, ska hon få börja på noll? (efter typ två-tre rundor. Sanna ligger förstås på minus xD)
Sen for vi till maxi och köpte taco och lagade till det. Mycket mycket gott. Och som vanligt kände jag mig som ett svullo till skillnad från de andra tjejerna.. ack ack!
Sen blev det poker! Och vem vann? Joo JAG :D Eller jag tar det som det eftersom jag hade halva glaset med godis kvar och de andra kanske hade 5 bitar. yeey! (satsa godis istället för pengar. mycket mer värdefult en kväll som denna)
Sen blev det Pirates 1an. Gillar dom filmerna :)

Vaknade tidigt imorse. Kunde knappt äta ngn frukost så satte mig och plugga istället. Nu är jag trött på det och funderar på att dra mig till badet för lite gym. Ganska onödigt eftersom jag ska dit senare ikväll så jag kunde ju tajma lite som Chrills tyckte. Men nej, jag är ganska onödig idag!

Du tog min hand och jag visste redan då
Det är han jag vill leva med
Det är han jag vill åldras med
Det  han jag vill dela alla dar med
Det är han som jag älskar
Weŕe better togheter, D.


 


I wanna give you a good song

Alltså seriöst jag är ingen bloggare. Jag kan vara duktig på att uppdatera men hur roliga saker skriver jag om egentligen? Och det är nog inte ens många som läser det. I alla fall ingen som kommenterar något till inläggen så det tar jag som att folk inte läser det :P
Funderar starkt på att bara radera skiten.. Eller? Kommer säkert göra en ny efter en månad eller något..
Oj, vilket jätteproblem jag har! Ska jag sitta och 'klaga' på ifall jag ska ha bloggen kvar eller inte. Tänk på dom som inte har dator. Tänk på dom som inte har mat!
Jag ska sluta klaga. Sprida lite glädje är alltid bra. Let me try :)

Ge inte pärlor åt svin

5 på morgonen är man inte så pigg alltså. Och mådde inte för bra heller. Men steg upp ialla fall och pallra mig iväg till träningen. Syraträning. Som gick rakt åt helvete men inte så konstigt. Sov typ ingenting inatt. Fått en nerv eller något ikläm i armbågen så vaknade hela tiden av att det värkte i hela armen.
Ingen skola idag eftersom jag mår som jag mår. Fan hoppas det bara är endagsgrej, vill inte bli sjuk nu när jag blivit frisk från frackvecka-förkylningen..
Pluggade lite nyss, samhäll. Men tog en paus och satte mig här. Då brast det, jag vet inte vad som hände, allt bara kom ut...

Ska försöka vila upp mig idag. Blir bara att ligga hemma och försöka plugga, sen iväg till badet för massage, träning struntar jag i. Inte värt. Och imorgon om jag blir bättre är det tjejkväll :)

Jag vill känna din närhet,
allt är så mycket lättare då...


Gråa dagar skyndar aldrig på

Alla har sina dåliga dagar.
Men denna dagen har än så länge vart great! Sovmorgon och slapp etik-lektionen, tror alla blev mycket glada över det. Uppsats på svenska, argumentation. Nästa vecka kommer massa skrivningar och prov också, därför kommer helgen spenderas i böckerna.
Men nog om de tråkigheterna och till dagens roligaste: projektarbetet! Första gången i vattnet idag. Så mycket skratt har det nog aldrig varit i Centralbadets 25m- och undervisningsbassäng. Riktigt roligt. (Bilder laddas just nu upp på facebook). Kommer vi ha det så roligt varje gång kommer de här 5 månaderna bara flyga fram :D

Avslutar dagen med en het bild på vår kära amatörsimmare Victoria Strid :)

He gives me everything I could wish for

Desto gladare är jag idag!
Vaknade runt 10 med en tår rinnandes ner för min kind. Minns inte drömmen, men jag hade bara en sak i mina tankar när jag vaknade :)


Här kommer lyckan för hundar som oss?

Dagen startade med Flowing, idag med både elit och ungdomselit så salen var verkligen helt smockad. Inte konstigt att det vart ont om syre och att man svettades som en grillad gris. Men riktigt roligt som vanligt :) Dock inte lika roligt imorgon när träningsvärken sätter sina spår. Plus att friidrotten drar igång imorgon med. Skona mig!

Skönt med tisdagar. Endast två lektioner. Men tyvärr så är en utav dom engelska, engelska B. Och idag var den värre än någonsin. Jag förstod verkligen ingenting. Även fast jag gick in för det så var min hjärna verkligen helt borta. Alltså jag tror min hjärna saknar den delen som alla andra fick, den som gör att vi kan och kan lära oss engelska. Fan!

Stan med mor och sen hem för käk och sen till badet för ännu mer träning. Min kropp börjar ta stryk nu tror jag. Min ständigt skadade fot spred sig vidare ut i vaden idag, och den smärtan är inte skön ska jag säga er! Hoppas inte hela den skiten kommer tillbaka igen. Bajsbajsbajs! Lotta, enda sjukgymnasten som gör att det blirbättre, är mamma ledig ett år. Från januari i år och nu säger hon att hon ska ha ett år till. Så nästan 1 och ett halv år kvar!!! Just nu låter det som jag ser allt negativt "/

Avundsjuka måste ju vara en av de värsta...känslorna? Är det ens en känsla? Whatever, hatar det och jag är duktig på att bli avundsjuk. Och jag kan inte ens utala ordet!

Javisst, jag är lite småsur ikväll...

När jag ändå fått ut mina små aggresioner kan jag få ut lite till..
Jag ville bara tala om att jag verkligen hatar, (jaa,hata är ett mycket starkt ord), när folk avbryter mig när jag pratar. Och när folk inte lyssnar, eller ännu värre: lossas lyssna och sen när man ställer en fråga som 'tycker du så eller inte' och de svarar lite tvekande mm.. What? Det går inte ens med det svaret till frågan. Visst ibland kan väl alla vara duktiga att bara babbla på, men när de gäller saker som man verkligen vill få ur sig så lyssna. Ingen vill bli avbryten eller liknande.
Det har hänt mig för många gånger nu senaste tiden, länge! Helvete åt det verkligen. Bland det värsta jag vet..
Så nu vet ni, lyssna när jag pratar med er och avbryt mig inte. Och vill ni inte höra så säg kan vi ta det en annan gång eller vad som helst, säg bara inte vi snackar och sen inte lyssna..
(Inte menat åt nån/några speciell/-a person/-er)

Det finns en åt oss alla.

Sovmorgon, najs!
Mamma påminde mig typ tusen gånger att ta med 500-lappen som låg på köksbordet så jag kunde köpa mig periodkort och sådär, men glömmer man den inte eller? Joo!
På samhällen såg vi wag the dog eller vad den hette. Lite smårolig ibland men ingen toppen film. Bra film för att vara i skola iofs. Sen etik&livsfrågor med op:arna, tror alla stör sig på varandra i det klassrummet, fy fan säger jag bara!
Sen gick jag till badet idag tillsammans med Sarisen. Mycket skratt och sång, bästa promenaden på länge :)
Träningen gick förövrigt jättebra, väldigt länge sen man fick såna kommentarer för sin simning som jag fick idag :D

Imorgonbitti drar flowingen igång igen. Ser fram emot det. Jävligt jobbgit men samtidigt jävligt roligt :)

Sitter och diskuterar tatueringar med Sara nu btw. Ett hett diskussionsämne hos henne och mig idag. Just nu är jag sugen på en, får bara se när och om den blir av :)

Inte mycket mer att säga idag. Förutom att min pojkvän har fått mig att ha ett leende på läpparna typ hela dagen :)


Namnsdagsbarn

Ida Matilda Evelina Karlsson
Typ första gången jag kommer ihåg att jag har namnsdag, så det är dags att nämnas :)

Var i Göteborg torsdag till söndag. Hos min Deniz :) En riktigt riktigt lyckad helg må jag säga. Den bestod av mycket fina, glada stunder men hade även lite sämre och pinsammare delar.
Var bland annat på bio, Arn 2. Blev bjudna av Deniz jobb, vipsalongen med popcorn,godis, dryck, skinfotöljer.. :D Där trivdes jag ;) Filmen var mycket bra, gillar ni ettan ska ni defenitivt se tvåan :)
Kort sammanfattning av helgen: shopping, modevisning, 'träning', bio, film, bakning, middag med tända ljus.. Ja, ganska kort där :)
Somnade varje natt som världens lyckligaste flicka. Vill alltid ha den känslan när jag somnar :) <3

När jag kom till stan var det polisbilar, poliser och polishundar överallt, IFKmatch som de ändå förlorar..
Pappa var ute i skogen och kunde inte hämta mig på stationen så gick till stan och tröstade mig själv med att köpa två tröjor :) Sen tog jag mig med packningen på axeln till badet för lite gym och simning som förövrigt gick bra! Kulkul..

Inte mycket mer på hjärtat nu. Bilder från helgen ska jag väl lägga in på bdg nån gång kanske :)
Annars, tack för mig!

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

En bara helt vanlig dag. Utan något speciellt bra eller dåligt. Den bara kom och gick liksom.
Jo, lite dålig var den väl när alla börja prata om att det var jordens sista dag, innan den skulle sugas in i det svarta hålet. Det var väl det största samtalseämnet idag. Men som sagt tidningar, speciellt aftonbladet, är väldigt duktiga på att förstora saker. Men det hindrar ändå inte min rädsla för döden..

Igår träffade jag Arvid och David efter jag hade varit hos frisören. Har väl bestämt mig för att spara ut till långt hår nu, tyckte min frisörska med så hon kunde göra min fina balfrisyr :) Kom redan med hur mycket idéer som helst :P Men det är ju bra att vara lite förbered :P
Back to Arvid och David. Tog spånkan in till stan och höll dem sällskap till deras buss kom. Såg bland annat två små hundar som försökte döda varandra eller något. Inte rolig syn alltså.. Men vart väldigt glad att träffa Arre-barre igen, länge sen vi va ute på äventyr.

9 oktober är det BJÖRN GUSTAVSSON by the way :D Tjejerna i skolan var fett avundsjuka på mig idag :)
aa, det är typ Måns Möller (extraextra), och han den nya i parlamentet den mörke killen ett år yngre än björn och sen nån mer. Men vi bokade bara biljetter för Björn XD Längta!

En annan längtan: imorgon tio i 9 :) Det kommer bli underbart.
Jag vill stanna där föralltid! <3

All I need is you



No, I don´t need no drugs to make me high, no
I don´t need no pills to make me calm, and
I don´t need no beer to make me wild, no
I don´t need no booze to make me warm

No baby,
There is only one thing
Yeah honey,
All I need is you

And I don´t need no porn to turn me on, no
I don´t need no other when you´re gone
I don´t need no one to say I´m cute, no
I don´t need it to write this silly song
No, all I need is you

I'm sorry, He's mine

Första morgonpasset avklarat. Har nog aldrig varit så tufft att gå ur sängen som idag! Men jag tog mig upp och iväg till träningen, vilken gick faktiskt bra även idag :) Känns som farten börjar komma snart. Ser fram emot första tävlingen om typ 2-3 veckor.

Snart ska jag dra mig iväg till skolan också. Engelska(uppsats) och religion. Skön dag :) Ska försöka sitta kvar i skolan och plugga, vara lite duktigt, sen blir det av med håret :) Satsa på en Carina Berg kanske? ;) haha. Skulle ni för 2000??

Can't you see this man is meant for me
Oh oh, won't you roll over girl
This man is for me and only me

Pushing me back

Dagen började väl rätt bra. Sovmorgon är aldrig fel! Kände inte av halsen heller så mycket, allt det kom senare under dagen. Men det lät jag inte hindra mitt träningspass. Första träningen som jag var i vattnet hela tiden och simmade på de farter vi skulle! Jag är stolt. Kanske inte lika stolt imorgon..
Imorgon drar morgonträningarna igång. Har verkligen saknat att gå upp runt 5 på morgonen bara för att hoppa i en iskall bassäng.. Inte! Och såklart har man sovmorgon den dagen.

Mitt ganska glada humör ändrades så fort jag satte mig här. Jag är för ego tror jag. Skärpning!

Do you remember?



Gårdagskvällen bjöds på middag hemma tillsammans med familjen och Christin. Lite senare på kvällen for vi och hyrde film och hem till Chrills. Det blev Edmond och massa popcorn! :) Verkligen en sjuk film alltså. På en timme och 19 minuter hann jag inte ens förstå handlingen. Jag tror inte att det fanns någon, det var bara en psykfilm om en psyk Edmond. Se den och ni kommer ångra er, det var typ så jag kände haha..

Idag har jag redan hunnit städa plus lite plugg, ytterst lite. Christin kom förbi och vi åkte in till stan för att uträtta några ärenden. Jag fixade lite grejer till mamma och hon till sin lillasyster som fyller år imorgon. Shiet, tänker verkligen den tjejen som liten fortfarande. Men imorgon får hon till och med köra moppe! Och nu låter jag ju inte alls gammal, plus att vi var inne på Lindex idag och jag har börjar gilla den affären mer och mer. Det är vuxet mina vänner!

Förövrigt så mår jag mycket mycket bättre idag. Både fysiskt och psykiskt. Känns som halsen börjar släppa lite, jihoo! Ska dra mig neråt badet sen för lite träning. Får se om det blir simning eller gym, vad min kropp klarar av. Men innan det blir det Tacos och jag är utsvullten! :D

På tisdag har jag som jag nämnt tidigare klipptid. Jag börjar bli osäker på frisyren nu. Ha kvar kort eller spara ut? Vad ska jag göra?? :P

Do you remember when we first met?
I sure do
It was some time in early September

7e september för att vara exakt. Ett år sen idag :) <3


Våra blickar möttes, som om det bara var vi två.

Precis hemkommen från en shoppingrunda med mamma och Sebbe :) Riktigt bra! Fick en väska, nagellack, en spetströja och ett par chinos. (jag älskar chinos!). Sen lämnade jag även in datorn, hoppas inte åskan slog ner i den bara för då får jag betala 400 spänn till OnOff :S

Nu ska jag vara lite duktig och plugga lite, sen ikväll blir det att träffa Christin tror jag :) Får se om det blir några mer. Morgondagen bjuder på plugg hela dagen. Jag tänkte att jag för en gångs skull skulle ligga lite före :) Får se hur det går..


Sitter och kollar på gamla bilder på hemsidan. Saknar den tiden. Allt var så mycket lättare då, livet lekte. Nu har man så mycket man måste tänka på och ta tag i som man inte vill. Liksom om mindre än ett år har jag tagit studenten. Vad händer då? Vad ska mitt liv bli av? Jag är orolig.

Tänk om det kunde vara som på film..

No one told me it's gonna be easy
but no one told me it's gonna be this hard


Gråa dagar skyndar aldrig på.

Vaknade imorse och mådde skit rent ut sagt! Halsen var det värsta någonsin, så jag stänge av klockan och somnade om. Vaknade sen lite senare och bestämde mig för att ändå gå till skolan men skippa första lektionen. Missade även bussen. Vilken morgon!

Efter skolan var det dags för gym. Blev inte mycket gymmande eftersom halsen var riktigt kass, blev mest att träna munnen om vi säger så eftersom Chrills var där. Vi hade mycket att tala om :) Simningen sket jag i sen och åkte hem för att huskura upp mig lite..

Ska väl sätta på en film snart och gotta mig med chips och glass i mängder! En komedi får det bli, känner bara för att vara glad och inte tänka på något :)

Imorgon ska jag lämna in bärbara också. Den har vart paj sen SM i Norrköping, vilket var typ runt 16 juli har jag för mig. Bra Eve, bra jobbat! Men imorgon tar jag mig i kragen och lämnar in den :) Jag ska få mycket gjort den här helgen!

You make me feel like oh boy

Riktigt skön låt,
i like, speciellt live!
sprider lite glädje i denna mörka värld.

Glöm aldrig nycklarna i skåpsdörren..

DAGENS ROLIGASTE: JOHNS BORTTAPPADE SKÅPSNYCKEL!
Jag fick syn på John idag i skolan, mycket mer förvirrad än vanligt. Hans nycklar var tydligen borta efter att han glömt dom i nyckelhålet till skåpet. Vi bestämde oss för att gå till vaktis för att kolla om någon vänlig själ hade lämnat in dom. Och det var precis vad någon hade gjort! Med ett stort glatt leende på Johns läppar vandrade vi ner till källaren för att öppna hans skåp. Till vår förvåning var hela Johns skåp fullproppat med gymnasiekalendrar!!!(kalendrarna man får från skolan var i hela hans skåp, verkligen hur ,ånga som helst!) HAHAHAHA!!!
Så går det när man glömmer nycklarna i skåpet...

Jag ogillar när folk ringer på dolt nummer. Man vet inte riktigt om folk ska driva med en eller inte. Som idag, jag var nära på att inte svara bara för att det var dolt. Men det var väl ganska bra att jag tillslut svarade, annars hade farbror blå nog inte varit så glad. Så istället för uppvärming inför träningpasset blev det att sitta och prata med en ganska ointresserad(lät alla fall så) polisman..
Och jag har kommit fram till en sak. Jag har en liten skräck för poliser!

Jag förstår ingenting!
Man kan inte klaga på andra när man är likadan själv..

Sitter och pratar med min gamla vän My. Verkligen år och dar sen! Minns tillbaka på de fina minnena, med Fredde och alla :) Ska jag vara ärlig så saknar jag De Geer livet lite grann. Tänk liksom matsalen xD
Jag vill tillbaka i tiden. Långt långt tillbaka! Då menar jag tillbaka till sandlådan, dockorna och barnvagnen..

Pruttgubbar är vi allihopa!

Alla hjälpte mig med dagens inlägg. (Sara kom på rubriken, tro inte att det var jag!)

Sitter i skolan nu, har precis slutat sista lektionen och ska dra mig neråt badhuset. Lyckligtvis kom vi, jag Sara och Vickan, på vårt projekt idag. Äntligen! Kanske inte världens bästa men det kommer bli väldigtroligt alla fall xD
Bredvid mig står tjockis Susanna som mumsar i sig en onyttig mazarin! That bastard!

Sorry Linnea! Hon hade skrivit ett litet fjortis-inlägg på min blogg, men kände att det inte passade in på min blogg ;) haha..

Idol. Måste bara klaga lite! Såg kanske 20 minuter, sen gick det ju inte mer! Skitdåligt nu när det är en ny dålig jury. As torra och tråkiga, enligt mig! De försöker bara vara så elaka som den riktiga juryn är.. Dåligtdåligt!!

Har inte mycket mer på hjärtat nu, känner mig bara allmänt obloggig just nu.(kom på ordet helt själv!) 
Så hejsvejs!
Susanna "mazarin ätarn" Gunnarsson hälsar alla så glatt :)

Vart är vår värld påväg?

Vart är världen påväg egentligen?

För att satsa det sista på mirakel.

Håkan Hellström har ännu en gång gjort min dag :)

Jag ligger en timme före idag! :O Trodde klockan var typ halv 5 nu, men nej nej halv 4. Skönt, då hinner jag ta det lugnt och sova lite innan jag tar mig iväg till badet för styrka och simning.
Då var klipptid grejad också. Verkligen sjukt länge sen jag klippte mig. Vet vilken frisyr jag vill ha, bara problemet att få den på mitt huvud liksom..

Saknar Chrills, som förövrigt har rakat huvudet!!!!
 



And we said forever

I miss you
I miss being overwhelmed by you
And I need rescue
I think I'm fading away
But I keep thinking that you'll wake me up with a whisper in my ear
I keep hoping that you'll sneak in my room

So I wait and I wait
And I run old scenes through my tired head

Bara för att Christin inte åker till Norge än! :)

Dagens. Inte en superbra dag direkt. Christin gjorde min dag idag. Efter skolan träffade jag henne och gick till Otten för att fixa tillbaka fracken vilket gick galant. Det var ingen annan än den så kallade "Otten-Martin" som hjälpte mig. Nu blir väl de flesta tjejer väldigt avundsjuka på mig. Men både jag och Christin kom fram till att han ser inte speciellt bra ut!
Sen vart det fika :) Världens godaste choklad-/kladdkaka. Alltså den var helt gudomlig! Lever fortfarande på den, mmm.. :) Och när vi satt där upptäckte Christin att ett av hennes "ragg" kanske satt med ryggen mot oss. Vi försökte med allt för att se om det var denna man. Tillslut bestämde vi oss för att gå ut därifrån och gå runt hela cafet för att sen komma på rätt sida så vi kunde se om det var han. Mycket smart plan som inte fungerade xD När vi kommer runt och hon letar efter hans ansikte så har de gått! När vi sedan kommer ut ur Lindén ser vi honom gå längre bort, fortfarande med ryggen mot oss så vi fick aldrig reda på om det var hennes mystiske man. Bahah... Tack för en utmärkt dag :)

Löpning. Träningen idag dårå, började med att jogga till ocka, och sen i parken där 5 varv. (4 varv för mig för min fucking fot pallade inte mer), sen tillbaka till badet. Nikko räknade ut att det vart lite mer än 6km tror jag. Sen träning, vaderna krampade hela tiden typ. Men inte så konstigt kanske. Inte så lyckat pass, men känns som farten kommer snart.

Sen vill jag bara tacka alla mina underbara vänner, för att ni finns här för mig. Det är verkligen guldvärt! Förstod inte att ni brydde er om mig så mycket, tack tack tack! Utan er ingen Eve.

Jag måste börja strecha!!!!


Komedi

Idag var både 2½men OCH vänner!
Just nu vet jag inte vilket som är bäst.
Jag vart jävligt glad av båda idag,
men 2½ tog hem segern idag!
Ville bara säga det :)

You'll be in my heart

Förra inlägget var inget vidare för er som läste det kan jag tänka mig. Därför kommer ett alla fall lite mer glatt inlägg idag.

Frackveckan. Vet inte vad jag ska säga. Den var inte värd dom över 2500 kronorna som den gick på. Verkligen inte! Visst, jag hade roligt, det hade jag. Till en början alla fall. Det började på söndagskvällen på Deli, sen besöktes även Bomulls, Svea skeppet, Otten, Hugo, Palace under resten av veckan. Riktigt god mat på nästan alla ställena. Missnöjd med Bomulls om jag ska vara ärlig. Högst betyg på maten går till Palace, men de fick sämsta betygen på regler och ordningsvakterna. När man ska leta efter sprit i en annans handväska öppnar man den då och kollar eller ställer man sig på den och stampar med foten? Idiot till vakt!
Veckan avslutades med den årliga förbrödningen.. Inga kommentarer till det här..

Helg. Helgen spenderades att bara sitta framför datorn, ligga i min säng, sitta vid matbordet och tvinga i mig den lilla maten jag hade på tallriken. Vilket inte gick för bra. Har säkert gått ner massor i vikt nu, det känns så alla fall.
Har mest bara suttit och tänkt och tänkt och tänkt. Och kommit fram till så mycket, så mycket. Och nu får det verkligen vara nog! Jag ska bli en bättre människa! Jag ska inte behöva sätta upp regler som jag ska följa till punkt och pricka. Utan jag ska ha små "mål", om man kan kalla det så, i livet. Små mål, vissa sträcker sig hela livet ut medan vissa bara gäller för en tid framöver och sedan se hur det går med det. Men vad får jag ut av det? Joo, jag får ut så ruskigt mycket på det! Jag ska inte sitta här och skriva upp mina små mål i livet. (Däremot skriver jag några små saker ni också kan tänka på i slutet av inlägget). Men jag får ut så mycket av det. Jag får tillbaka förtroendet hos folk, folk kan lita på mig igen. Jag kommer själv bli en mer glad och lycklig människa som vet vad jag vill med livet. Jag kommer våga så mycket mer och jag kommer bli stolt över mig själv. Nu har jag inte min mentaltränare Mys-Frida vid min sida längre, men jag tar till mig allt hon sagt och lärt mig, och utvecklar mig själv där ifrån. Jag ska bli en positivare människa med bra självförtroende!

Dagens. Skola som vanligt, blev att bussa dit för jag orkade inte sätta mig på min gamla skrotiga cykel. En lektion och sen groose-lunch. Vickan, Sara och jag drog oss ner till Halvars och drog oss snabbt tillbaka till skolan när det började regna. (Jag började misstänka att det var regn efter att jag trodde att jag fått typ 3-4 fågelskitar i huvudet). Lite senare kom pappa och hämtade mig med bilen och sen bar det av till polishuset. Gick överraskande snabbt där så vi drog oss vidare till Wallmans och lunchade lite. Sen blev det back to school för den helt onödiga kursen "Etik och livsfrågor".  Jag förstår verkligen inte hur läraren ska kunna bedömma oss i den kursen alltså men det är väl sånt som märks. Den kan vara bra att ha för man tänker verkligen efter på saker man får och inte får göra osv.
Första träningspasset idag på hur länge som helst känns det som. Och det gick väl inte allt för bra. Tekniken och uthålligheten är helt gone asså! Men det kommer nog snart tillbaka, bara man håller humöret och orken uppe :)

Fick även ett brev med posten idag. Ett "tack för studenten"-kort av min saknade Isabel :) Riktigt glad blev jag. Det var just något sånt jag behövde nu :) Tack vännen! Båda två vet att det alltid kommer vara vi, stjärnsyster.

Somnade förvånansvät tidigt igår natt. Men väcktes av ett samtal som jag trodde var väckarklockan. Blev så ledsen att det var skola tills jag insåg att jag bara hade missat ett samtal. Tillslut blev det ett samtal och det var det bästa samtalet jag haft på riktigt länge. Jag trodde det aldrig skulle komma, jag trodde allt hopp var borta nästan. Nu känner jag bara att jag vet inte vad jag ska göra. Ena stunden så, andra så. Jag hoppas verkligen på det bästa!
Tack för att du ger mig en ny chans. Jag finner inte ord.. Jag ska ta till mig allt av det här som hänt och ingenting ska få hända igen! Ensamma starka, men tillsammans oslagbara <3

Älskade vänner, ta till er av det här!
Säger du att du ska göra någonting, så gör det! Det sårar folk mer än vissa kan tänka sig, hur stor saken än är. Om du inte kan hålla någonting så lova det inte då. Lova bara saker du kan hålla! Dölj aldrig sanningen och ljug aldrig, ALDRIG! Det kommer alltid fram tillslut. "Det är alltid någon vänlig själ som berättar", som min mamma alltid säger. Säg inte ens en vit lögn. Ingen lögn kan vara en bra lögn, alla lögner är dåliga lögner..


RSS 2.0