jsm

Svenska junior mästerskapen.

Dag 1 Torsdag:

Började inte alls speciellt bra. Lagkappen där vi låg 4a i startlistan, tog oss vidare till finalen som 8e tid. Och i finalen slutade vi som vi simmade in, en 8e plats, vilket betydde inget godis.
Simmade även 100 medley, riktigt dåligt försökslopp men tog mig vidare till b-finalen som 13e tid. Där slutade det inte speciellt mycket bättre, riktigt dålig tid men klättrade alla fall en placering så det blev en 12e plats. Ingenting emot förra året då jag slog pers och slutade 5a eller 6a.. Alla har sina perioder.

Sjukt trångt i simhallen men det hade jag räknat med.

Ligger i sängen på hotellet nu med bärbara i knät. Hann plugga innan passet! Duktigt, duktigt.

Dag 2 Fredag:

Sämsta och tråkigaste passet jag varit med om någonsin. Började med 50 fjäril som gick rakt åt helvete. Långt ifrån vidare.. Sen skulle jag simma 50 br. Fick veta att jag skulle sju över och sen var de mer än 5 min sena, men jag kommer in i simhallen igen efter lite uppvärmning vid sidan av vid hel och då har mitt heat redan simmat. Första gången jag missat ett lopp tror jag. Riktigt kul att det var just den sträckan jag såg fram emot också.. Men men bara blicka vidare. Lagkapp direkt efter den insidenten, 4*100 fr. Inte alls speciellt bra av oss, slutade 10a inte ens vidare till final..
Finns inte mycket mer att säga, får se vad jag ens ska simma nu resten av dagarna.

2 och en halv timme tills vi åker till finalpasset. Deniz simmar 100 br!! :)
Men nu blir det lite one three hill, kommer säkert somna.

Hejsvejs, håll tummarna!

jsm södertälje

Då var det dax.



Om en kvart ska jag bege mig till bussen och åka till badet. Lillebror följer mig, eftersom han har träning, så jag får hjälp med väskan också! ;)
Bilden i NT talar för sig själv. Väldigt dålig skärpa här men kolla simon syns inte och linda vänder sig om.











Men som sagt, JSM, Södertälje den här gången. Satt och blicka tillbaka på förra året. Det JSM innehöll både för- och nackdelar, men det var ändå ett super JSM :)


past is the past

Det är bara att gilla läget.


 - Folkbladet
Imorgon bär det som sagt av till Södertälje och Junior SM.   Betyder D, D, D, D, D!!
Fick nya mästerskapströjan idag, likadan som 2006 och sen två nya träningsbaddräkter. Välbehövligt :)


Nu är jag ganska trött. Blir att lägga fram lite packning på soffan, göra mig redo för sängen och sen lite one three hill. Har verkligen fastnat för det nu. Grymt!
Natti natti


hjärta

Då var det planerat..

Det kommer bli världens bästa alla hjärtans dag!


so soft

So soft.


Kollade igenom garderoben lite och fann en megaskön kavaj.


Och på tal om megaskön så hittade jag dessa tröjor från Chicy idag. Ser så himla mysigt sköna ut! Tänk en sån tillsammans med ett par sköna leggings, vilken mysoutfit.

Utkast: New moon ...

New moon - Twilight 2

Premiär 20 november.
 

29 april kommer Twilight ut på dvd, give me.

cong.

Grattis mamma!

Bild från i somras, tåget till Danmark.

Movies

Movies.



Det har inte blivit speciellt mycket filmer enaste tiden. One Three Hill säsong 1 och 2 har tagit upp all min tid! Skulle dock vilja se Australia med bland annat Nicole Kidman, har bara hört bra kommentarer om den. Lika så Benjamin Buttons otroliga liv, den skulle vara väldigt lång och nästan seg men tydligen en superbra handling med coola masker. Dessa blir högst upp på nedladdningslistan!

Brad Pitt



Ny dag, ny vecka.
Dagens lunch: kebabgryta med kantarellsmak (?!) och ris, morötter.
Skollunchen blir ju bara mer och mer konstig. Pastasås med tacosmak, köttgryta med lingonsmak.. Kan de inte bara nöja sig med kebabgryta med kebabgrytasmak? Dagens lunch var nog det konstigaste jag någonsin ätit.

Då var den enda skoldagen avklarad för den här veckan då. Riktigt skönt! Imorgon väntar projektdag + mammas födelsedag.
På onsdag bär det av mot Södertälje och JSM. Jag förstår inte hur alla ska få plats i den lilla hallen, men det gick i uddevalla så det lär väl gå här med..

Ett måste!

Randigt funkar alltid.

Imorgon ska jag dra in en snabbis och kolla in denna om det fortfarande finns någon.


Vuxenpoäng.

Vuxenpoäng.

Jag är en av dem som aldrig får några vuxenpoäng.
- har inget körkort. Och jag övningskör inte längre för den delen..
- dricker inte kaffe. Och jag kommer aldrig lära mig! 
- läser inte korsord. Dock kan jag läsa soduko så ett halvt poäng där kanske..
- kan knappt några "vuxenord", eller jag kan nog inga alls..
- kan inte laga många maträtter. Det är väl nånting som en vuxen måste kunna, jag måste plugga in lite recept..

Bara några av de få saker jag kom på nu liksom.
Däremot fyllde min älskling 20 år, och vad är det om inte vuxet!? :D Ingen skola, utan jobb.
Och vad kunde sitta bättre då än att få se lite vuxnare ut med en ny klocka.


Inte exakt den här modellen men nästan :)
Vuxet, vuxet med ett armbands ur..

Fashion, fashion, fashion.

Kling Selection.


Har inte varit så uppdaterande här de senaste dagarna. Därför tänkte jag ta tag i bloggandet idag igen. Får se hur länge det håller i sig..

Åt nyss middag. Jag håller på att gå från en pasta-människa till en ris-människa tror jag. Snart är det träning också. Blir väl inte så långt pass, toppning fram till JSM nu. Har ingen som helst aning om hur det kan gå. Kan gå sjukt bra lika som sjukt dåligt. Låg ju med magsjuka för en och en halv vecka sen eller något så.. Men det märker vi. Ska bli roligt, allt blir vad man gör det till!

Elin Kling. Har blivit ett nytt fan av elin kling. Fan honär cool alltså!


Har allt mer suttit bänkad framför modebloggarna senaste veckan. BlondinBella är en annan som jag har börjat besöka. Idag senast för att se om hon åkte ur Lets Dance, vilket hon gjorde. Ojoj, synd för henne! ;)
En sida jag besöker varje dag från och med nu är www.pause.se  Good stuff!
Tror jag börjar bli lite av en nörd...

I am not crazy..


Listor.
Hur skulle jag klara mig utan mina listor? Skriver listor till allt nu typ. Därför bjuder jag på en sammanfattnings-lista för helgen :) Enjoy!

• Deniz kom hit!
• "Mini-20års-kalas", tårta och paket :D
• Shopping: armband, jeans, högklackade pumps, strumpor
• Gym
• Myspys!
• Kalas med tjejerna, (i dte här fallet räknar jag D som tjej ;D)
• Film + ONE THREE HILL!
• Städa
• Hejdå Deniz :(
• Sytt om två jeans och två chinos, nu är de naajs! ;)
Plugg

Det var kort och gott min helg. En riktigt skön och mysig helg.

Free your mind.

En ny dag med nya möjligheter.

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad. Tjejerna kom hem till mig. Det blev mat, spela spel, presentöppning, efterrätt och mycket skratt tills vi drog oss iväg mot Kulturkammarn. Spelet gav skratt så tårarna började rinna. (Fick en bokstav ex "L" och ett ämne "Saker som finns på en bank", sen skulle man säga ett ord och sen va det nästas tur ända tills klockan ringde, väldigt stressande men väldigt roligt!).
Sedan bar det av till Kulturkammaren för att lyssna på Greyhound Quartet. Träffade mycket folk som Arvid, John (Den nya medlemmen i bandet), Maja, Lovisa, Deniese, My, Anton- dagens födelsedagsbarn och många fler.
Blev dock en kall hemfärd, fick sitta ute i den iskalla kylan och vänta på bussen i ungefär 25 minuter. Då var jag glad att mobilen var uppfunnen, och ännu gladare att min älsk orkade sitta uppe och hålla mig sällskap :)

Idag har jag städat mest hela dagen. Sen bar det av till Maxi för att hitta presenter till mor vilket inte slutade superduper bra eftersom varken jag eller pappa hade några pengar typ. Men hittade en sak alla fall :) Som jag dock inte säger vad det var eftersom hon ibland läser min blogg ;)

Nu ska jag iväg till badet för en snabbis på gymmet innan simpasset. Min kropp är helt slut, men det är bara hålla i. Snart är det JSM.

Hejsvejs trogna läsare!

Happy birthday sweet nineteen

Tänkte börja dagens inlägg med att säga GRATTIS till mina två pärlor, som båda två hade sin 19 års dag igår!
Ni är brabrabra!
Snart kommer de hit :)


(klart jag måste ha en bild från projektarbetet)


Gårdagen blev väldigt lugn och skön, vilket var ganska bra eftersom jag fick gå upp halv 7 idag och bege mig till jobbet. Jag hann även med att inhandla ett par nya byxor på vägen hem från jobbet. Snart kommer Sara och Victoria på besök, sen ikväll blir det "skrika som fän" till John's första spelning, (alla fall enligt Chrills xD).

I söndags var det älsklingens 20 års dag! Tyvärr var jag inte närvarande, och "mini"-paketet kom försent. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, FREDAG! <3

Nej nu ska jag slänga in alla kläder som ligger utspritt i mitt rum in i garderoben och sen kasta mig i sängen för ett OneThreeHill avsnitt. Snart klar med säsong ett, det är underhållning :)

Humörsvägningarnas konung?

Gårdagskvällen bjöd på middag, Lets dance och Mamma Mia hos familjen Niklasson. Mycket mysigt och trevligt. Skrattade så tårarna började rinna och det var ett tag sen senast tror jag, även om det händer ganska ofta nu när jag tänker efter :)

Jag är så trött idag, trött på allt. Jag är så tråkig idag, tråkig på allt. Jag brukar tycka det är så otroligt skönt att ha hela huset för mig själv, komma hem och bara lägga sig ner en stund. Men nu känner jag mig bara ensam. Nej nu måste jag få nånting gjort!!
Det nyss pålagda telefonsamtalet slutade i en middag alla fall så får väl peppa upp mig lite nu!


Congrats älsk


Gråa dagar skyndar aldrig på.

Första och andra dagen i skolan blev inte som väntat.. Det bjöds istället på matförgiftning/ magsjuka. Har nog aldrig tittat så mycket på tv som jag gjorde dessa dagar. Första dagen ser man program, som ändå är repriser och dagen efter kommer repriser från gårdagen. Snart kan jag alla repliker utan till alltså..

På tal om tv, tog en titt på Grammisgalan igår med. De flesta av årets vinnare kan jag inte alls hålla med om. Liksom årets album och årets kvinnliga artist, Anna Ternheim, vem är hon egentligen? Aldrig hört talas om henne.
Årets manliga artist: Håkan Hellström. Tycker dock han passar bättre på årets liveakt, jävligt bra live.

Saker kan ändras så fort...

Nu ska jag nog ringa och boka tid till min frisörska. Fick presentkort på sligning i julklapp. Någon som har något förslag på 2 färger? :P

love D

Julaftonskväll

Mästerfotografen Bo Karlsson har lyckats igen, "titta upp"..


Välkommen 2009!

Känner att det behövs en liten sammanfattning av lovet. Jollovet 2008 var riktigt mysig. Dock ingen snö, buhuu! Det blir ingen riktig vinterkänsla utan snö. Blev ganska mycket jobb under lovet för att få ihop lite cash, vilket jag verkligen behöver speciellt det här halvåret, och har 3 dagar kvar nu.
Deniz kom hit den 23e, direkt efter sin turkietresa. Ska väl inte prata högt om hur tävlandet gick älskling ;) Så på julaftonsmorgonen vaknade jag upp med bästa intill mig. Vilket resulterade i en mycket GOD jul! Julens citat står min 4årige kusin Emil för: "hallå, finns det några svenska barn här?!"  Julen spenderades med familjen och stora tjocka slekten också dådå. Riktigt nöjd med årets klappar :)
Träning och jobb tog som sagt upp en ganska stor tid av mitt jullov, like always.
Blev en avfärd till Göteborg där det blev väldigt mycket lekande med Deniz lillebror Håkan denna gång, verkade som han uppskattade det alla fall haha. 
Även mycket tränande i Göteborg, eller jaa Alingsås. 100*100 skulle genomföras sista dagen på året, men jag blev väldigt glad när tränaren sa åt oss att vi inte fick vara i vattnet sista timmen. Thank good! Mycket sovande under min vistelse i Göteborg, men det klagar man aldrig på!
Nyårsfirandet, först middag med några bekanta till Deniz plus lite till. Sen till Örgryte på fest. Trevligt trevligt.
Dagen efter blev mest sova/ vila och kortspelande. Alltså jag har sån fruktansvärd otur i spel i år, ska aldrig köpa en triss lott 2009 !!!!
Blev bio också, vi två tillsammans med Gustav och Henrika. Twilight, en gång till jag vet men jag klagar inte. Dock bättre första gången jag såg den men inte så konstigt.

Låång och tråkig hemresa idag. Bussen pajade lite så fick stanna vid två mackar för att fixa eller något. Och fick sitta brevid en riktigt tjurig tant. Sån tur gick hon av efter cirka 2 timmar..


Nyåret 2009
Evelina Deniz Henrika

Borta bra men hemma bäst?

Det är knappt så jag kan säga så nu.. Borta bra, men med Deniz bäst :)


-"får jag bjuda dig en kebab?"

RSS 2.0