what you do to me

igår va jag på stan med mamma efter skolan då.hon köpte sig en julskiva, peter jöback. tror ni inte hon spelat den hela kvällen igår och den här kvällen? JO! jag blir så trött på julmusik xD alla tjatar om att det är så himla skönt att lyssna på det. men gick på stan idag, överallt spela dom julmusik. TILL OCH MED PÅ TRÄNINGEN! det är sjukt :P igår fick vi träna till lars winnerbäck, (mycket bra musik), och idag till julmusik! julmusik ska spelas typ veckan vid jul. det är inte ens december än! lägg ner julmusiken :P
som när jag skulle köpa en schal idag, så kommer hon som jobba där fram, och så ska jag betala så frågar hon: "hallå, är det kanske för tdigt med den här musiken? asså julmusiken, borde jag byta??"
och gissa vad jag svara ;) klart! sen gick hon iväg, tror hon gick och bytte, :) yeey, nån som fattar ;P haha


ikväll har jag vart riktigt tråkig känner jag. tess, sara och vickan försökte få mig hem till dem, men krokek, hallå det tar 2 timmar att ta sig dit typ, nej tack ;P men älskar er tjejer ;)
sen försökte chrills få med mig till erik i linköping, men inte det heller xD
jag är så tråkig just nu!


i helgen blir det fett mkt plugg. har 4 prov nästa vecka! kan det bli värre eller?? NAE!
hoppas jag överlever!

bra,bättre,BÄST

hade historia prov idag, eller ett väldigt litet. gick inte jätte bra men.. sen skulle jag ha idrottsprov som jag missat. satt och plugga massa igår kväll men när jag kommer till idrotten så säger jörgen att jag inte ska ha det förän nästa vecka, han tyckte inte att jag skulle missa power-yogan.. vilket jag gärna hade missat. förstår mig inte på toga asså..
image68
efter yogan åkte jag till badet för att ha mental-träning. eller myspys ;) haha. gjorde lite övningar i grupp och så. vissa övningar var vällätta för mig, typ minst stå längst bak och sådär xD haha. och sen en övning då man skulle bära upp en person med raka uramr över huvudet, lite småläskigt att ligga där uppe, sen när jag och de 5 andra skulle bära upp nästa person gick dte inte för bra för mig, jag var för kort så jag nådde inte xD fick bara stådär och se glad ut typ ;P haha. men det var riktigt kul iaf.

ingen simning sen för jag måste plugga. sjukt mycket prov nu framöver. fan.
och skolkatalogen har vi inte fått en, segt. vi borde med få dne gratis nu tycker jag!

fick ett mail förut, ett sånt där kedjebrev. hatar såna, men nu läste jag igenom det. det va fan bra, fick mig att tänka efter.. FÖRLÅT för alla misstag men här kommer jag med nya tag. en bättre eve! :P

morgondagen börjar bra. ingen specialidrott så börjar inte förän 10 :) mitt 'nya liv' börjar bra!! yeey.. 
                                                                                                                                                                                   your eve.


tar aldrig slut

skola idag. snorhalt ute! va blask igår kväll när jag gick till ica för att handla glass&chips till mig och mamma :P så idag var det is överallt. ramlade bara en gång, så man satt på marken. finfint. börjar nästan hata vintern.

onsdag och torsdag = TRE PROV!
började plugga idag typ. bra eve (Y) plus att jag ska jobba ikväll så kommer inte hinna plugga då typ och nu har jag pluggat massa men man orkar ju inte!!
massa prov kvar, liksom slut prov i kemi 12e dec, blir ju nästan börja plugga inför dte nu eftersom det är så mkt. ushh sjukt mycket just nu..
sen ringde pa igår. om jag kunde jobba på lovet, och såklart så säger man ja! :P vill ju ha pengarna liksom.. så när skolan slutar blir det typ jobb,träning,jobb,träning känns det som.

träffade john idag :) förstår verkligen hur mycket du betyder för mig nu! 4 dagar utan dig och träffa dig idag har nästan aldrig gjort mig gladare! tack vännen min <3

bortsett från allt plugg, så är allt så bra just nu :D
nästan..


bilder från sm

lite bilder från sm.
(lindas bilder)

1 anna
2 anna, jag, malin, viktoria
3 finalpass
4 håna happy anna nikko
5 kill laget
6 malin anna linda
7 malin jag

   
   

"köött, fiifaan"

home sweet home.
kom hem från jönköping, sm, igår. 4 dagars tävling sliter på en :P
torsdag, första tävlingsdagen.började med att simma 100 fj. inget bra lopp men tog mig till semifinal, första gången :P haha. sen laget typ 10-15 min senare, vadå syra? :P men simmade ändå hyffsat. semi finalen gick bättre sen slutade 13e tror jag och persade :D yeey. mina vänner chrills och john åkte hem :( buhu..
fredag: hm, simmade 100 me tror jag. till semi där med, chokerande ;P fast efter ett dåligt lopp. sen i semin blev det pers där med och slutade 13e där också :P
lördag: 50 fj, pers i försöken och tog mig till semin där med, ännu mer chokerande. simmade inte jätte bra i finalen sen men 2/100 bättre än försöken. slutade 13-14e eller ngt sånt. simmade lag på förmiddag med, 4*200. tror ingen av oss fick till det :P
söndag: började med laget, 4*50 fr. första gången ALLA i laget var under 27. bra ellis ;) hihi. själv hade jag sämst växling i laget, händer inte för ofta :P 0,26 :P men slog pers på min start på 50 fj förresten, 0,75. kanske inte säger ni icke simmare ngt men jag är fett nöjd :P

träffade många trevliga prickar också :D karin, viktoria, robin, deniz, timpo, lina och massa :D stort grattis till pelle, försvarade alla sina guld iår :D yey!
och grattis till bobbe, (robin)! coolt (Y)

stannade hemma från skolan idag. tävla 4 dagar, och va typ sjuk, så rätt död imorse :P sara väckte mig :P tror dom sakna mig i skolan, haha ;)
ingen träning nu heller för än onsdag. skönt :) då ska vi ha ngt med frida, (mentaltränare typ) i sporthallen. så blir väl knappt ngn träning då heller men :)
missat massa i skolan nu, så ska plugga :/ om jag inte somnar...

svenskamästerskapen

kom fram till jönköping igår. en och en halv timmes tråkig bilfärd. bor på scandic och är granne med badhuset, skönt! träffade karin igår :D alltid lika glad, inte setts sen dm! long time ago asså. känns det som iaf. kvällen spenderades på timpos rum tillsammans med chrills och timo. kollade på greys, fråga olle och sen MYGGAN! asså första gången jag såg det och det var fan inte bra:P timpo  och chrille garva massa, men jag fatta inte skämten asså. eller okej, jag garva ngra gånger men de va inte ens kul :P haha. föstår inte hur myggan kan va ens favoritprogram :P

idag simmade vi första försök passet. gick inte så väldigt bra. vaknade och mådde skit, är typ sjuk, ont i halsen och allmänt seg :/
simmade 100 fj, ganska långt över pers men tog mig till semi final som börjar om några timmar. första semin på sm kul :)
sen simmade vi laget också. typ en kvart efter mitt lopp så va jääävligt seg, skulle försöka ta vårt tidigare juniorrekord men det va vi gan nu.ska långt över tror jag..

tog nyss hejdå till john, chrille, micke och simon. de simmade bra förresten :) bad att dom sak åka hem bara :(
när vi simmade av efter passet imorse kom tv4 fram och filma john :) he's good ;D där var hans dag räddad :P haha

sitter och kollar på joey, så jävla roligt! xD
ne nu ska jag sova lite och simma bra sen ;P haha (Y)
good luck to me

nu åker jag

image58

tomorrow morning

imorgon åker jag till jönköping. sm. har börjat fått ont i halsen och typ blivit förkyld, men det går över! inget som hindrar ;P haha.
kommer hem på söndag för er som saknar mig där hemma ;)
tack tessan, sara, vickan, jensen och alla :D alla dessa peppningar idag asså, älskvärt <3

3 dagar ledigt från skolan. skönt.men missar massa. bland annat idrottsprovet imorgon, lycka till klassen!

imorgon kommer bertil också :D yeey! vårälsklingsmassör ;) haha. han har ju börjat som tränare i nån skåneklubb eller va det va men under sm tillhör han nkk ;) yeey.

sydde nyss iordning ett par byxor igen. börjar bli rätt bra på o sy, inte ;D haha.
och nu måste jag packa..
heejdå!

miami beach!!! :D :D

dagen började dåligt. skola. är såå skoltrött!! men har ju sara vickan och tessan som verkligen livar upp det. och john, som man alltid kan smaka bulle av ;D haha!
efter skolan åkte jag sara john och micke till badet. då vart den ganska dåliga dagen myycket bättre! :D just det! lämna in anmälningslappen omlånglägret idag. MIAMI BEACH!!  :D ska bli så underbart!
träningen gick alla fall inte för bra. fan har tränat ovanligt bra dne här säsongen, men så kommer mästerskap och jag tränar dåligt. hm ovanligt - INTE! åker till jönköping på onsdag då. längtar! får träffa alla igen, yeeey! karin&jovi som jag inte sett på evigheters evigheter! <3<3


chrillsan och jag livade upp vår träning idag igen! xD körde ngn tävling under träningen, tror jag loosa  men kul iaf :P haha.
"eve, du får mig att känna mig som en.. mygga.. mot en.."
"GETING??" :D
"nee, typ en... flodhäst!!"

jaa, jag har ju inte fått alla mina smeknamn för ingenting liksom xD hahahah!

har börjat läsa en bok också. en riktig bok liksom. tror jag läst en hel bok i hela mitt liv typ. det här blir min andra ;) väldigt stolt inte :P
så nu ska jag läsa lite till så jag blir klar med den.. väntar bara på att mamma och pappa ska komma hem och fylla vår nya kyl och frys med mat! goooott ;D

don't miss me.

behöver nån som behöver mig..

jobbat hela dagen. va sjukt mycket bila på parkeringen när jag gick mot badet. så trodde det skulle va sjukt mkt folk som bada, men nej! det va typ handbolls turnering eller ngt så det var bara skönt o jobba faktiskt. sen simmade jag och fick massage och sen simma lite till.
sm om 4 dagar typ. känns inte som det..

saknar min underbara isabel svensson <3

vem tror du att du är?!

jag kunde gjort vad som helst

image56
Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

heartbreak kid

igår efter skolan åkte jag och sara till lisas lägenhet och slappa innan träningen, och åt thai mat! älska!! sen va det dags för min träning. ganska sköna pass nu, bara 3500-4000 för min del fram till tisdag. sen onsdag JÖNKÖPING!
sen blev det bio med flickornapå kvällen. heartbreak kid. inget att rekomendera ;) hahah xD fast vi garva ju iaf, till bioreklamen ;) needå, den va inte så bra som man trodde men man garva lite alla fall :P

ikväll blir det fetto kväll framför tvn med sebbe :D


look what you've done

världscupen gick dåligt. men det var kul iaf. coolt. såg massa kändisar liksom ;D haha! och träffade mycket roligt folk :) lina, bobbe, deniz o massa :D yeey <3
gick på stan, skiiiiit länge, mellan försök o finalen med linda och deniz. hur många h&m besök vart det egentligen? xD

nu åkte mamma nyss. hon ska till ngn kompis på "fest" och pappa ska ut med jobbet
= ensamma hemma för mig och sebbe. och det blir jag som ska göra middagen! ;D haha lyckat.

längtar till helgen. ska bara ta det lugnt. fredag blir med sara. lördagen är jag o sebbe ensamma så det blir nog massa filmer, pizza och chips :) yey! o söndag jobba :) känner för en riktigt degar helg!

träna för ett tag sen också. lagt upp träningen inför sm nu. jag vill simma bra på ett mästerskap för en gång skull! och det ska jag! jönsköping, me like.. lite iaf :P haha.-
ne men det ska bli dö kul. och bo på scandic. !!
pelle har kommit hem nu också. han är grym. johns idol ;) (Y)


snackade med bella nyss :)
 "vad vore vi utan swebuss, va vore vi utan varandra?"
TACK bella, TACK swebuss!


nothing like you

jag skulle fassna i min ensamhet igen
om du lämna mig nu

det får inte hända igen. jag ska inte förlora dig igen!
du är bland det bästa som hänt i mitt liv. det vet du!
you got me, i got you, together we always pull through


[19.44]
world cup imorgon då. jag, linda och håna :) björn får inte åka med, för han har körtelfeber, stackarn!
blir inte sovmorgon direkt. håna kommer och hämtar mig tio i 7.. gäsp.
men ingen skola. ganska glad för det. det är skönt :P

john. världens underbaraste vän.
glad att jag har dig, kan säga vad som helst till dig.
TACK! <3

tränade idag. igår gick det ju inte för bra. inte så konstigt eftersom vi inte hade någon tränare liksom.
men idag va han tillbaka och det gick bra.
jag fick köra eget pass eftersom jag ska tävla imorn.
100 + 50 fj broken.
100en på 58,8 och 50an på 27,4 typ. nöjd :)
så hoppas det går snabbt imorgon :)

det var en bra dag idag. skoldagen va kort och hyffsat rolig, och träningen gick bra.
blir glad. bara man inte tänker. 

nu ska jag skriva klart min novell. hejdå!

gråa dagar skyndar aldrig på

i fredags va det halloweenfest :D riktigt skoj. sen sov sara här till lördag morgon då hennes bror kom och hämta henne. tidigt :P sen åkte jag och hämta deniz på resecentrum. hejhej! bio på kvällen. 1408, inget att rekomendera, trodde den skulle va skit bra men nej.. såg fem filmer eller va det blev :P sista va ju bäst xD soul plane. hyr dne får ni se ;D hahah xD

va med pappa och handla förut. ny tv :) yey. och nu möbleras det om och jag försöker skriva min novell. fett svårt asså! hate..
snart iväg till badet och träna också. ingen tränare idag heller. just det! pratade med mamma nyss. är i jönköping på sum-sim reg. och sebbe klanta bort sig totalt, ska simma 200 och stannar efter 150 för han tror han är klar xD snälla, sämre än mig fan ;) haha!

grattis pappa, på farsdag föresten :P

sitter och lyssnar på lars winnerbäck nu. börjat lyssna mycket på han nu igen. han är bra. han va här igår, men jag va inte där :P haha.

nej nu ska jag ta novellen seriöst ;) hejhopp!
LOVE

ingen mer snö :)

blev utmanad av jennipher!! (jeffe) tack ska du ha ;) haha..
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.
1. är helt beroende av glass. går inte en dag utan glass, då kan jag knappt somna!! fast jag har bättrat mig nu, klarar kanske en dag iaf ;) men ni skulle sett mig i sommras när jag jobba i "glassen" på badet, det är kul-glass vi fått gratis så man får äta lite, 15 kulor är rekordet.. xD
2. Jag har aldrig varit kär.
3. Jag sover hur djupt som helst. mobilen, som ligger precis brevid mig på högsta volym, när den ringer vaknar jag inte. men det gör min kära mor i ett annat rum liksom xD 
4. kan väl säga att jag är träningsberoende. om man går i en sport, när man tränar minst 8 gånger i veckan då kan man inte vara ngt annat!
5. scenskräck! hatar att stå framför publik, asså när man typ ska redovisa eller så. blir helt.. ahh!! ni på borgsmo vet ju ;) hahaha xD
6. halv norrlänning ;P (elelr vad jag nu blir *-) :P )

hatar att komma på såna här saker för jag kommee inte på några bra xD men som sara sa :
fan va svårt! kommer inte på ngt, du är för vanlig eve!
konstigt nog kändes det rätt bra att höra det :P
men i alla fall. jag utmanar:
bella (belllla), deniz(denzi), karin (beerg), viktoria (vlundh), johanna (ojojsblogg), ponta (ponthus)


fick massage igår, i vaderna och baklåren, så jag va till och med värsta öm idag när jag vakna xD hatar att få massage i benen asså!
sen körde vi massa ben på träningen idag.
efter träningen åkte jag och pappa och handla nya skor och kolla mobil. men jag hittar ingen. blir så jävla osäker :P
idag hade jag matteprov. tror det gick bra, eller hoppas. imorgon är det morgonträning :( sen två lektioner bara sen stan med sara för att hitta lite roliga kläder till kvällen!! :D längtar asså :)

aya nu ska jag försöka plugga igen. kanske börja på novellen, jag kan verkligen inte!!! :P
men good luck till mig..

SNÖÖÖÖ

kolla ut genom fönstret direkt när jag vakna imorse, och de hade rätt, de snöa i natt! och mer kom det under dagen. när vi stat inne på lektion, aldrig sett så feta snöflingor asså! och nu är det bara blask istället. hatar sånt här väder! snön ska komma vid juuul!


hade utvecklingssamtal idag. gick bra, väldigt bra :) yeey! sen hade vi basket som vår lärare skulle betygsätta typ på idrotten. asså gick bra och satte massa!! men kollar han då eller? NAE, utan när han kollar så missar jag eller så.. kul att han kollar, går runt o kollar i sin pärm bara! fan va arg ja va :P skulle snakat till mig högre.. bajs!

nu MÅSTE jag kolla matten. har matteprov imorn och har int börjat.. jag är sååå skoltrött. fast jag är ju inte den enda, karin berg ;) haha saknar dig massa ska du veta!!

snö? :S

försov mig imorse med. men hann till bussen :) första lektionen: mikrobiologi. jag och jensen kollade vår "toalettrulle" och hade fått en stor, skit äcklig svamp. VI ÄR BÄST! ;) 
annars vanlig dag i skolan. åt bulgur för första gången föresten, sara och tessans favvo ;) hihi.

sen träffade jag mor min och vi gick på stan.köpte farsdag present, och kläder :) yeey. sen vare träning. skulle köra gnet-passet, men jag gick upp mitt i och hade "mentala-samtalet". gick bra, hoppas det ger ngt :)
om en vecka är dte world cup med, och shopping i sthlm med linda ;) haha. kul! och snart sm. jag och håna bestämde va jag skulle simma idag. blev merän va jag trodde men men..


sen har någon idiot loggat in på min msn och skrivit skitsaker!!!
så om "jag" skulle ha skrivitngt elakt så är det inte jag!

alla går runt och snackar om att det ska snöa imorgon. ofta snö!! inte snö nu. det ska va varmt nu :P sen i december ska snön komma! gillar inte kyla asså, vill ha sommar!!


chrills och john, säger bara:
NI KOMMER SKÄMMA UT ER!! ;)

lindas dag!

GRATTIS LINDA!!
idag fyller linda år, grattis till henne :)
förlåt att jag glömde det först ;)
men jag och chrills va ju ändå först att sjunga för dig så det gör nog inget ;) haha
image53

[20,57]
försov mig imorse. eller klockan ringde 3-4 gånger, sen stängde jag av den för jag tänkte gå upp men somna om och va nära på att missa bussen. men jag hann! :D träffade stoffe (och lovisa) på bussen och gjorde honom sällskap till skolan :) alltid lika trevligt (Y) jag har tappat kontakten med många vänner sen man va liten, men dig har jag kvar och det är jag jävligt glad för <3
efter lunchen hade vi "handikapps-dag" på kungsgård. utvecklingsstörda, blinda, rullstolsbunda och massa annat va där och snacka. sorligt, men fick sig ändå några skratt :)

på väg till träningen mötte jag alex :D hon stod och vänta på en kompis som va försenad så jag fick stå och göra henne sällskap. snacka om allt mellan himel och jord typ. väckte gamla minnen med. oh va jag saknar borgsmo-tiden ;) haha. saknar henne jätte mkt, efter det samtalet asså.. måste få tillbaka kontakten ordentligt :) bill&bull, piff&puff liksom ;D <3

träning sen. fartuthållighet. 100ar. don't like. början sög hårt, men sen sista börja jag komma ner mot mina "braiga" tider :) jag och chrillsan låg där och kämpa tillsammans, tur att vi har varandra som peppar varann ;D haha! riktigt kul.

om du lämna mig nu - ISABEL SVENSSON <3
fick mess av bells nyss med, alltid lika roligt. även vad det står, som "vissa saker man inte minns" ;D älskar dig hjärtat. utan bells, ingen evs!

staden vaknar långsamt

söndag. blir plugg som fan hela dagen.
har inte pluggat på hela lovet. och har sjuuukt mkt i skolan :S
usshhh!

sen ska jag och gymma tror jag. innan träningen.
jag ska bli biff ;) väger ju 2kg (!!) mer än bella nu ;)
men vi säger att du vann gumman (Y) haha <3


du gör som du vill

kvällspromenad

sanna och liza va här förut :)
jag var tvungen att "rädda" dom från en skit booring fest som dom va på här i smedby.
va har man inte vänner till ;)
så vi gick till utkikstornet så liza skulle få se det. och jag har aldrig vart där på kvällen när det liksom är mörkt ute.
skit fint va det då. mkt finare när man ser liksom lamporna lysa upp norrköping. gillar det. fin plats.
sen gick vi hem till mig och lyssna lite på kent, snacka skit och åt upp mina halvbrända popcorn.
men nu har de åkt.
och nu ska jag ta och titta på film. men jag är rätt så duktig på att somna till filmer såå..

sitter typ och ler för mig själv. jag är så glad.
att jag har såna vänner som jag har och jag vet att de alltid finns där för mig.
det är otroligt. underbart. ne, det finns inte ens ord till det,
ni är bäst!


so close no metter how far

i onsdags åkte jag till göteborg. min älsklings-bella kom glatt och mötte mig på stationen. vi åkte hem till henne och bella laga mat åt oss, makaroner med köttbullar, vad annars?! ;) haha. på kvällen träffade vi simmarna och hade en riktigt rolig kväll.
vart två timmars sömn sedan morgonträning, i 50 bassäng som jag inte simmat i sen somras, jobbigt men gick väl bra. sen blev det hem till bella för att sova och äta kebab och sedan tillbaka till möndals badhus för en till träning.
på kvällen åkte jag bella och jojjo till hemköp och köpa massa godis och chips, (och allt va jojjo köpte xD) och hyrde två filmer. käka tacos och sen vart det filmkväll hade vi tänkt. men det var en film sen somnade vi för vi va så himla trötta,nog från onsdagen. borat såg vi alla fall. "hiigh fiiive!" = minnen från onsdagen kom fram xD haha.
på morgonen var det träning igen. men den här gången skulle alla i mass elitgrupp vara typ tränare till deras b-grupp, så jag satt på kanten i typ en och en halv timme medan dom hade teknik träning och lagkapp. men det var trevligt det med. misja höll mig sällskap och efter ett tag bella med :)
sen skulle bella till sin sjukgymnastik och jag satt och läste en tidning och kolla på småkillar som spelade tennis. coolt.
åkte till stan och käka på mcdonalds.
"en minimuffins tack"
"domär tyvärr slut"
"aha.. men då tar jag en kanelbulle.. och en minimilkshake"
XD
nästan lika roligt som onsdagens:
"vi linger lövet" eller "vi ringer rövet" XD

sen mötte vi robin, men de va tvugna att lämna mig på centralen för de skulle iväg och köra laserdome med simningen. (bella vart utsedd till bästa tjej, och robin slutade på en 4e plats efter misja xD)
så jag fick sitta på centralen själv i väntan på bussen. gick okej det med, för jag har ju vänner somhåller en sällskap över mobilen liksom :)
inte så tråkig hemfärd heller. ringde bland annat chrillsan och vi prata riktigt länge. mycket trevligt. fick bland annat reda på att vi ska till miami beach om typ 3 månader, så som det ser ut nu iaf. var lite negativ till det först men chrillsan övertalade mig :) kommer åka typ 3 dagar efter jsm. sköönt.
när jag kom hem till norrköping, efter att ha träffat en trevlig kille från göteborg på bussen som snackade endel med, kom min älskade vän john. riktigt roligt va det att få se ett sådant glatt ansikte :) vi gick till mcdonalds och sen hyrde film och åkte hem sen.

på vägen hem märkte jag att det var väldigt mörkt ute. och sen hörde jag ngn i bussen som snacka i telefon säga att det va strömavbrott i halva norrköping typ. asså såg ingenting. det var bara ljusen från bilarna. så när jag skulle gå från bussen hem till dörren gick det inte för bra. sen kom jag på att jag kunde lysa med min mobil lite grann och tillslut kom jag hem fär mamma prang runt och leta tändstickor för att vi skulle kunna se ngt xD men alla va typ slut så vi fick springa runt med cykel lysen.
det var roligt.
på natten kom strömmen tillbaka och alla lampor i hela huset tändes så mamma fick springa upp och släcka dom, men jag vakna inte förstås. har ju börjat sova så himla djupt asså.
och om ni nån gång har svårt att sova,se mary-kate och ashlee boxen. jag lovar er - NI LÄR SOMNA XD


idag har jag jobbat hela dagen. med toll.
ikväll blir det bara ta det lugnt tror jag. jag orkar inte med något som de flesta nog hört nu ;) haha.


men jag är glad. de här dagarna i göteborg va såå bra för mig. tack bella!
och tack john, chrillsan, jojjo, robin, lövet, tim och ni andra ( ni vet vilka ni är)
ni gör en jämt glad :D
jag mår riktigt bra. och ingen kan ändra på det nu :)

image51

RSS 2.0