SM i Stockholm dag 2

Nyss hemkommen från andra finalpasset. Började med killarnas lag, ruskigt spännande men slutade med en mycket bra bronsmedalj. Grattis pojkar :)
Simmade 100 medley. Gick ner en sek från försöken vilket var 2/100 pers, bra för att vara mig just nu, nöjd faktiskt! :) Sen var det killarnas 100 medley. Så imorgon blir det 3 nkk:are i finalen, coolt. Har aldrig varit tre i en final tidigare! :)
Hann umgås rätt mkt med Deniz innan mitt lopp också, lovely!

Kollar idol nu. Kevin är så jäävla grym. är det någon som ens borde kalla sig "Idol" så är det han. Liksom skillnaden mellan svenska och amerikanska idol är enorm! Svenskarna är ingenting mot de amerikanska alltså. Sjukt. Men kevin är lätt bäst av dom här alla fall. Han är redan en vinnare säger jag bara, och jag har sett programet kanske två gånger den här säsongen :P

Nu ska jag ringa lite samtal sen blir det nog sova.
Imorgon väntas 50fjäril och 200fr i laget.

PUSS E

SM i Stockholm

Before the competition: Hotellet har blivit sämre än vad det tidigare varit tycker jag. Jag och Linda, my room mate för helgen, har nog aldrig klagat så mycket på kudde men framföallt täckena. Middagen är ganska positiv, äter på hotellet varje middag. Vilket betyder ingen jobbig kö med hungriga simmare och vi får pasta varje middag. Och ni som känner mig väl, ni vet att jag älskar pasta :)
Som sagt delar rum med Linda. Vi är utspridda på olika våningar så det är inte som i Umeå.. Men är alla fall på samma våning som Håna och Berra, nära till massagebänken alltså ;)
Insimmet då, kändes fruktansvärt dåligt. Har aldrig simmat in så lite, fokus på starterna istället.. Får se om "os-pallarna" ger något.

Dag 1: Första tävlingsdagen. Insimmet gick inte mycket bättre idag, ryggen kändes förjävlig. Ofta det kommer två dagar innan SM då! 100 fjäril var första loppet, världens långsammaste start typ, 0,9 nånting på track!! Tiden var 2, 2 eller nånting över mitt personliga rekord. Inte en bra start alltså.. Sen var det dax för lagkappen typ 15 minuter efter vilket även det slutade likadant typ. Ungefär 2,5 sekunder över mitt personliga rekord, inviduellt då! Som sagt ingen bra början för min del men desto roligare under final passet. För det första simmade min Deniz väldigt bra i de nya FS prosen han fick av mig :) yeey! Grattis hun'! Sen går Micke och vinner 50 ryggsim! Förra året och året innan det tror jag stod Pelle för segrarna, så nu har NKK tagit hem det tre år på rad. Tyvärr gjorde Pelle en rejäl halkning i starten och missade finalen med 1 hundradel "/ Men han har många lopp kvar som han kommer äga :) Ännu en gång, stort grattis till Micke :)
Bra första dag :)

Dag 2: 100 medley, 1 sek över pers men tog mig vidare som siste man till semifinalen alla fall. Simmade även lag, medley(br). Och där blev det ett junior klubbrekord med ca 4 sekunder. Vårt eget rekord :P haha. Linda simmade även 50 fr, brabra :)


Avfärd

Riktigt skön vecka. I måndags var det studiedag, men var ändå tvungen att gå på iv:t. Men liksom lite mer än 1 timme, vad gör det? Sen tisdag endast religion 11,10-12,10. :) Och nu är det ingen mer skola på hela veckan, naajs! Plus att jag är klar med både samhällen, som jag förövrigt lämnade in igår, plus geografin. Och fick reda på att det inte ska bli något religionsarbete, yeey!

Så var det SM dax nu då. Åker om ungefär två och en halv timme. Bilden i tidningen var som vanligt ingen höjdare, mini-mini, men det är bara som verkligheten ser ut..


Nu ska jag ta och lägga mig i soffan framför TVn ett tag, innan det blir lite food. Sen bussen till badet :) Så ska jag nog ringa älsken också, förhoppningsvis hinner vi ses idag :)
Good luck!

Don't think

Orättvisst! Här sitter jag och bekymmrar mig för orättvisst behandlad. Vad har jag att klaga på egentligen? Tänk på vad som händer på andra sidan jorden. Alla kretsar kring mig. Att vi kan blunda åt alla orättvisor i världen, utom våra egna, det är fan stört.. 

Råkade klicka mig in på en Victoria's secret visning när jag var inne på msn's startsida. Är det så vi ska se ut? Alltså deras kroppar ser ju verkligen inte äkta ut. Tjejer, jag säger bara, var stolta över vem ni är och hur ni ser ut!

Sitter och gör lite arbete nu. Blivit klar med samhällsforskningen och geografin känns inte allt för långt bort. Men ibland känns det som allt bara går åt pipsvängen. Men då tar jag upp min hand och beskådar min ring. Som ljuset i mörkret..


Seni özlüyorum

Det har varit en underbar vecka!
Började i måndags, då det var vår halvårs dag :) Under sista lektionen ringer John och tjatar om när jag slutar och vilken sal jag är i. Han berättade att jag glömt låsa mitt skåp och han stod och vaktade mina saker. När jag slutade gick jag ut förbi John och mot mitt skåp tillsammans med Sara. Inte hade jag glömt låsa skåpet, det var låst! Men på skåpet låg rosor och ett paket, "grattis på halvårsdagen" :) Där vart jag glad. Tog mina rosor och paket och började gå mot trapporna med Sara för att gå mot badet, men så hör jag någon ropa "Eve!", tittar upp mot tredje våningen och vem står där om inte min älsklings Deniz? :D Eftersom jag mått dåligt nästan hela dagen trodde jag att jag såg i syne, och därför kom just den kommentaren: "ofta du!". Förlåt, jag trodde inte det var du! Lycklig lycklig lycklig!
Vem gör något sånt liksom? Det händer ju bara i filmer typ? Men nej, min pojke gör såna saker :D

Som sagt, blev en underbar vecka med en helt fantastisk start.
Blev några fler överraskningar under veckan. Och bio, saw 5, en film jag kände att jag var tvungen att se men inte jättebra direkt. Men med underbart sällskap blev det en till underbar kväll :)

Tack Deniz, älskling! En underbar vecka full av supriser, roligheter, skratt och kärlek :)
Vill avsluta detta inlägg med en kärleksfull bild :)


Öp beni! :)

The happiest girl in the whole world!

Gårdagskvällen var värre än kass. Och det smittade av sig lite smått på morgonen. Glad att ingen såg mig där när jag steg upp ur sängen, mitt ansikte hade en ovanlig färg och ögonlocket stora som jag vet inte vad..
Men dagen blev bara bättre och bättre.
Och nu sitter jag här och är väldens lyckligaste människa!
Igårkväll pratade du in mig på rätt spår och idag.. Jag finner inga ord. Ingen har nånsin gjort något så fint för mig, aldrig. Du görmig till världens lyckligaste flicka och ibland undrar jag om jag är riktigt värd det. Tack älskling, du är mitt allt!

Som sagt jag finner inga ord..


Because the greatest love of all is happening to me
I found the greatest love of all


World cup

Gjorde ett desperat försök till att sova, vilket slutade i vänner tittande och nu sitter jag här igen. Men har gjort lite nytt idag alla fall. Dagen började med nationella proven, slutade med 9 sidor debattartikel om miljön. (rädd att jag börjar bli miljönörd alltså) Åkte hem och satt i telefon i kanske 45 minuter. "Välkommen. Det är ingen som svarar just nu.." Nehe tror du? Sämsta telefonsvararen ever!
Blir mycket messande under dagtid också, eftersom jag har gratis sms så det är bara bomba! ;)

Igår var det som sagt  världscupen i Stockholm. Och ja, ni som läst tidiningen kanske förstår att jag inte fick en riktig klubba i huvudet utan det var syran som kom. = Inget bra lopp! Lunchade tillsammans med Björn, Håna och Koskit. Sen satt jag kvar med Koskit ett tag för att senare träffa Lina och Erika. Blev några timmar shopping med dessa töser, riktigt trevligt. Till sist fick jag och Lina oss ett skrattanfall inne i en affär tack vare Erika: En liten liten söt hund kom gående och skällande mot oss för den ville hälsa när vi kom in i butiken, Erika ser inte vad som kommer emot oss utan hör bara skällningen och springer desperat och helt skräckslagen bak och gömmer sig bakom ett bord i affären x) Lovely!
Sen blev de final. Fick uppleva två världsrekord, två svenska rekord och tre svenskajuniorrekord plus lite till. Slutet gott allting gott...
Nästan! På vägen hem stannade vi på McDonalds. Jag beställde en McFeast Co med vatten. Men då får jag inte dricka vatten? Vadå om man går på McDonalds måste man ta läsk för att vara så onyttig som möjligt? Han i kassan lät mig inte dricka vatten. Efter många om och men fick jag mitt vatten, men jag tror kassören inte visste om det...


Nu ska jag packa ihop mitt lilla "projekt" som jag håller på med här och dra mig ner till staden och sedan mot träningen.
Hejdå,
evelina saknar sin deniz <3


Jag ger dig min morgon jag ger dig min dag.

Nu sitter jag här i min nybäddade säng i mitt nystädade rum. En känsla som inte varar länge..
Jag vaknade tidigt imorse, för tidigt för att slå en signal så det slutade med lite messande. Och på tal om sms, jag har just nu gratis sms i en månad :)
Sen blev det frukost, plugg, städ, garderobs genomgång, omsyning av byxor med mera. Duktigt av mig känner jag! Imorgon ska det bli en riktigt plugg dag. (Ledig från skolan, går endast tre dagar i skolan den vecka) Ska dra mig ner till stadsbiblioteket för att hitta böcker, sen uträtta lite ärenden på stan och på banken. Vuxenpoäng!

DM, eller ÖstSvenskaMästerskapen, som det nu kallas avgjordes i helgen. Själv var jag bara med på första passet på lördagen. Inga lysande resultat. Mistänkt överansträning/sträckning i baklåret så kunde knappt komma ner i startställning, men ändå ett pers, 50br.
Min älskade pojkvän simmade även han DM men i Göteborg. Taggade upp honom lite i fredags och gav honom en tid som han skulle gå under så skulle han få en suprise. Och va tror ni han gör? Jo, han tar den med 4 sekunder! Då förgyllde jag hans kväll ;) everything for you my love <3

Parlamentet hade jag också tid med idag. Och då har man sett Soran och Betnér kyssas, urk! Men nu börja en romantisk komedi på 4an. Ska nog se den :)
Nu ringde storebror också. På tal om det, kan ju inte vara så många år för än han rör sig tillbaka mot staden :)

SSSP

you know what i mean ;)

Can't you see that it's just rainin'

There ain't no need to go outside
vilket väder vi har..

Sitter här, har precis ätit mammas lasange efter träningen. Mumsigt! Har precis målat naglarna också, nörd!
Blev ingen skola idag för min del. Stannade hemma och glömde dock sjukanmäla mig :S ajaj.. Mådde verkligen piss imorse, huvudet snurra mer än det gjort de 3 tidigare dagarna. Men det gick över efter några timmar och det enda jag kände av var halsen så jag bestämde mig för att träna :) Vill ju liksom simma DM imorgon. Men kanske inte var bästa idén att träna, mådde sämre i halsen och avbröt passet. Men tills imorgon ska jag vara helt frisk! :D

Inte hänt så mycket idag. Legat i sängen mesta tiden, och skrev faktiskt lite på samhällsforskningen. 5 sidor är jag uppe i nu bara fakta, det känns bra!  Efter att jag vaknat blev det frukost till Smalville, alltså det är fan bra! Sen blev det dusch, är så skönt att vara nyduschad :)
Försökte även göra en liten suprisesuprise idag, men det slutade inge vidare bra.. Får se vad som händer med den framåt kvällen ;)

Nej här gör jag verkligen inget vettigt nu. Ska packa hade jag tänkt. Inför imorgon, DM i Linköping. Ska bara vad med på första passet, 50br 100me. Sen blir det ikano med mami och papi :) Ska inhandla lite presenter hade jag tänkt..
Ska försöka sy iorning ett par byxor ikväll också, två par kanske i hope. Annars ska jag bara friskna till ikväll typ :) Hålla tummarna för älsklings D som simmar lag idag. You go honey!

Nu ska jag röra på fläsket, så so long!
Saknar dig gubben


Snurrpanna.

Om jag skulle lägga allt mitt tänkande på bra saker, som att tänka på lektionerna istället för när jag bara sitter själv, då hade jag typ varit professor alltså! Och man blir säkert en gladare människa också. Och det är bra, glada människor sprider glädje, och det är ju det jag vill!

Mitt huvud snurrar och halsen den bränner. Segheten i hela kroppen börjar kännas igen men det är förhoppningsvis bara för att det är kväller. Om du vore här hade jag glömt min sjuka, jag tänker bort verkligen allt dåligt när jag är med dig. Du gjorde mig frisk förra helgen. Do it again..

Blev som sagt ingen träning idag. Jag är inte i toppform. Legat i sängen mesta av tiden idag, men kunde inte sova pga tankar(mycketmycketmycket bra tankar). Ska borsta tänderna nu och sen lägga mig i sängen och somna till tvn. Utan några jobbiga tankar som stör!

Jag ska avsluta dagens inlägg med en bild, en bild som ger minnen. Bra minnen, och det är dem man ska bevara :) Do you remember.. när vi började prata, oh jag verkligen älskade den här bilden! Jag behöver inte säga nånting mer, better together.


För er som inte visste, detta är min favoritperson.




 


Alla har en favoritmänniska

Steg upp ur sängen direkt när klockan ringde mobilen så att jag inte skulle göra en gårdagens. Kom i tid till skolan efter en spånkaåkning med Susanna. Blev etikprov direkt. Inget jag pluggade till så det gick som det gick.
Sen väntade jag in geografilektionen och efter den smet jag hem. Mår inte för bra idag heller, halsen gör bajsont och huvudet snurrar, men just nu känns segheten borta, positivt tänkande.

Ska lägga mig i sängen samtidigt som jag tänkte göra lite arbete, vet inte vilket jag ska välja: etik, historia, samhäll, geografi..
Blir ingen träning idag känner jag, (okej jag lyssnar på dig). Så kan försöka få lite arbete gjort, om jag så orkar. Imorgon är det redovisning i engelskan, 6 minuter! I'm dead..

Fick reda på att jag har inte en enda lektion på måndag heller, blir en riktigt långhelg alltså :)

Du är min absoluta favoritmänniska, D :)

Sleep all day

Okej, det enda som hände igår var typ att jag sov/vila, enda gången jag var uppe och gick var när jag skulle fyllapå vatten eller hämta telefonen.
Imorse när jag vaknade somna jag om direkt och försov mig en timme, jag förstår inte! Somnade skit tidigt igår och ändå denna trötthet. Kom försent typ en halvtimme till skolan och mådde inte alls bra när jag kom fram.
Geografiprov som gick sisådär kanske, de första frågorna kändes bra men resten kasst XD men det var det sista geografiprovet i mitt liv! :D
Nu sitter jag här och känne rmig trött och hängig, magen gör lite smått ont så ska sova i nån timme sen dra mig till träningen. Ska alla fall vara med på friidrotten, det kan inte skada så mycket.
Men nu ska jag ringa Linda, hon fyller år och är sjuk, feel sorry for you!
Annars har jag inte mkt mer att säga. Blev mycket springande till biblioteket och datorn idag eftersom min duktiga pojkvän glömde mobilen hemma idag. Men det gick ju alla fall :) <3 Saknar dig bajsmycket verkligen!

Our dreams and they are made out of real things

Morgonträning imorse, riktigt hårt att gå upp. Och inte tala om passet, jag vart helt död. Körde lite klättringsträning så totalt vart det 105 armhävningar, 105 upphopp och 105 sit-ups, (plus all simning)! Huvudvärken kom smygande och smällde till efter träningen. Stannade därför hemma från den enda lektionen jag hade idag och ikväll blev det ingen träning heller. Ska nog lägga mig i sängen och nana lite.. Fucking huvudvärk!

Annars har det inte hänt så mkt mer idag. Läste igenom geografin som jag har provpå imorgon. Och lite telefonsamtalmed älskipäsken :)

Nu har jag inget mer att säga än godnatt och..
.. Better together <3

The world is a small place

I torsdags bar det av till värstkusten. Dagarna tillsammans med min kärlek gjorde mig frisk och återställd, mycket bra dagar som vanligt! Allt blir så mycket lättare :)
Tränade några pass med Alingsås också dådå. Trevligt, hade oroat upp mig i onödan.. Blev även film och mys under haloween helgen. En hel shopping dag också, mycket lyckad. Gubben var duktig och orkade med mig hela dagen ;)  Italiensk middag bjöds det också på, och efter det gick vi förbi Tomtens nya lya och hälsade på folket där lite :)
Tack för underbara dagar älskade du!

Bussen påväg hem var inte alls rolig. Trött, uttråkad, småledsen(över att ha lämnat D igen), hungrig. Sån tur ringde jag D många gånger som fick ett leende på mina läppar :) 5 timmar, plus att den va försenad 30-40 minuter, det är inte roligt alltså. I Jönköping kom Lindas vän på och satte sig bredvid mig också, så det blev ett litet samtal där. Världen är allt liten..

Imorgon back to school, två prov och en muntlig redovisning i veckan. Och på lördag förmiddag blir det DM. Sen är jag ledig resten av helgen, gött!! :) Och på tisdagen efter är det world cup i stockholm. Tänker bara tillbaka på förra året :)

Sitter i sängen nu med en pirrande känsla i magen. Du vet vad jag menar underbaraste :) -forever and ever!

RSS 2.0